Jump to content

simos-z

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by simos-z

  1. καλησπέρα παιδιά. έχω ένα θέμα με aftermarket συναγερμό που μου περάσανε στο γκολφάκι μου. τον συναγερμό τον πήρα από ebay μάρκας right click, καλή ποιότητα, αλλά έπεσα σε άσχετο ηλεκτρολόγο. σύνδεσε τα μισά και τα υπόλοιπα άλλα ντι άλλων!!! υπάρχει κανένας ηλεκτρολόγος από θεσσαλονίκη που να γνωρίζει για να με βοηθήσει? ο συναγερμός είναι απλός, αλλά ο άλλος ηλεκτρολόγος τράβηξε γραμμές από λάθος σημεία. π.χ. για την παγίδευση των πορτών πήρε από την κεντρική μπλαφονιέρα (βλέπει χρονοκαθυστέρηση) και έτσι ο συναγερμός νομίζει ότι οι πόρτες ανοίγουν με κάθε ξεκλείδωμα. το αμάξι δεν είχε εργοστασιακό συναγερμό. είχε από την μάνα του comfort και κεντρικό κλείδωμα μόνο με κλειδί (οχι ασύρματο). ο συναγερός είχε και ανακλινόμενα κλείδιά μαζί τα οποία και δουλεύουν σωστά ( τα έκοψα σε κλειδαρά και πέρασα τα τσιπάκια από τα παλιά μου κλειδιά). θα ήμουν υπόχρεος εάν με βοηθούσε κάποιος. ευχαριστώ.
  2. καλησπέρα παιδιά. έχω ένα θέμα με aftermarket συναγερμό που μου περάσανε στο γκολφάκι μου. τον συναγερμό τον πήρα από ebay μάρκας right click, καλή ποιότητα, αλλά έπεσα σε άσχετο ηλεκτρολόγο. σύνδεσε τα μισά και τα υπόλοιπα άλλα ντι άλλων!!! υπάρχει κανένας ηλεκτρολόγος από θεσσαλονίκη που να γνωρίζει για να με βοηθήσει? ο συναγερμός είναι απλός, αλλά ο άλλος ηλεκτρολόγος τράβηξε γραμμές από λάθος σημεία. π.χ. για την παγίδευση των πορτών πήρε από την κεντρική μπλαφονιέρα (βλέπει χρονοκαθυστέρηση) και έτσι ο συναγερμός νομίζει ότι οι πόρτες ανοίγουν με κάθε ξεκλείδωμα. το αμάξι δεν είχε εργοστασιακό συναγερμό. είχε από την μάνα του comfort και κεντρικό κλείδωμα μόνο με κλειδί (οχι ασύρματο). ο συναγερός είχε και ανακλινόμενα κλείδιά μαζί τα οποία και δουλεύουν σωστά ( τα έκοψα σε κλειδαρά και πέρασα τα τσιπάκια από τα παλιά μου κλειδιά). θα ήμουν υπόχρεος εάν με βοηθούσε κάποιος. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.