Jump to content

peds

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About peds

  • Birthday 05/14/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

peds's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. σιγουρα δεν θα εχω προβλημα? με τοσα που ακουω δεν εχω ιδεα τι να κανω.. Εχει βαλει κανενας απο σας αλλο καταλυτη χωρις να του αναβει το λαμπακι? Καποια συγκεκριμενη προταση?
  2. και μενα υπερβολικα πολλα μου φαινονται αν σκεφτεις πως μιλάμε για κεραμεικό καταλύτη αυτόν της vw και όχι για μεταλλικό... Υποθέτω πως στην τιμή που μου είπαν έλαβαν υπόψη και την εργασία...
  3. Μου είχαν πει πως σε golf βάζουν euro 2, οπότε τον euro 3 τον θεώρησα υπεραρκετό..
  4. Καλησπέρα σας... Μου έχει παρουσιαστεί ενα πρόβλημα με τον καταλύτη, ο μαμά καταλύτης μου είχε σπάσει και για να μην βάλω πάλι κεραμεικό, έβαλα έναν μεταλικό της twister προδιαγραφών euro 2. Με αυτόν μου άναβε το λαμπάκι των καυσαερίων και όταν το πήγαινα συνεργείο στον εγκέφαλο έδειχνε "μικρή δράση καταλύτη". Μου λένε πως φταίει ο καταλύτης, πάω και τον αλλάζω παλι και βαζω εναν ίδιο αλλα προδιαγραφών euro 3. Το απότέλεσμα είναι πως σβήνω το λαμπάκι και μετά απο 1000 - 1500 χλμ μου ξανανάβει.... Στην VW μου είπαν πως ο μόνος τρόπος για να μην ανάβει το λαμπάκι είναι να βάλω τον μαμά καταλύτη παλι και μου ζητάνε κοντα 1000¤... Έχει τύχει σε κανέναν τπτ παρόμοιο? ή να έχει αλλάξει καταλύτη και να μην έχει πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας..
  5. Το θέμα μου είναι κατα ποσο θα κοπαναει παραπανω απο οτι τωρα με sprint και μαμα ελατηρια. Αλλιως με βλεπω να καταληγω σε Sachs Performance...
  6. Με γεια τα HR! να σου πω την αληθεια δεν θελω να χαμηλωσω αλλο το αυτοκινητο. Δλδ τα sprint με μαμα ελατηρια σου κοπαναγαν σε σχεση με τα μαμα? Εννοω τα χασω πολυ σε ανεση μέσα στην πολη?
  7. Καλησπέρα παιδιά..έχω ένα GOLF V 1.6 Sportline. Υποτίθεται πως από μαμά είναι χαμηλωμένο 2 πόντους. Σκεφτόμουν για τα Bilstein τα κίτρινα, αλλα ποια να του βαλω? Τα sport ή τα sprint? Μια άλλη λυση είναι τα Sachs Perfomance. Αυτο που θέλω να αποφύγω είναι να κοπανάει το αμάξι. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι από τα παραπάνω σε μαμά ελατήρια?
  8. Αν φαγωθούν τα πίσω τακάκια ανάβει λαμπάκι όπως και στα μπροστά? Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα (Παζαροπουλος) μου τα μάσαγαν και τελικα μου είπαν πως έχει...διστακτικά!
  9. thanks! Υπαρχει σκέτο νίκελ και είναι και αυτό της vw?
  10. Γνωριζει κανεις αν το νικελ αυτο διακοσμητικο του R32 στο τιμονι μπορει να τοποθετηθεί και στο κλασσικο 3άκτινο τιμόνι και αν υπάρχει σαν ανταλλακτικο? wheel insert
  11. Υπάρχει περίπτωση να χασεις την εγγυηση αν αλλαξεις τακακια εκτος VW? Τακακια μπροστα πισω μονο ανταλλακτικα ο Παζαροπουλος ζηταει 180 euro+ την εργασια που δεν γνωριζαν τιμη...
  12. Σε 5-30 μπορουμε να συμπληρωσουμε 0-30? (Τους ζήτησα στο service να βάλουν 0-30 και παρατηρησα πως στο βιβλιαρακι εγραψαν 0-30 και στην αποδειξη ελεγε 5-30)
  13. Εμένα πάντως στα 30.000 δεν μου άλλαξαν μπουζι, έκαναν έλεγχο και μου είπαν πως αλλάζονται στα 60.000. Και μια απορια..τελικα το Golf V εχει λουρί ή καδένα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.