Jump to content

Sna

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sna

  1. για δοκίμασε και την παρακάτω αναζήτηση είναι μόνο τα gt-sport αλλά είναι μέσα και τα 122hp που θεωρώ ότι για μεταχειρισμένο είναι καλύτερα από τα 140hp

     

    Ειδικά GT Sport 122 δεν παίζουν πολλά, ένα ή δύο. Γενικά 122 PS παίζουν αλλά όλα μπαίνουν στην συνομοταξία όλων όσων έχουν ήδη ειπωθεί (μάντρα, λίγα χλμ., κ.λπ.)

     

    Μή νοιώθεις καμία υποχρέωση...άμα κάτι δέ σου κάθεται καλά,ψάξε και αλλού...άλλωστε η αγορά(και δή του συγκεκριμένου μοντέλου)είναι τεράστια...Καλά χλμ με ότι και να αποφασίσεις!!!

     

    Προφανώς και δεν νιώθω υποχρέωση, σχεδιάζω να δαπανήσω κάποια χρήματα και θέλω να κάνω την καλύτερη αγορά από πολλές απόψεις. Για μένα, δεν χωράνε συμβιβασμοί στα 8000€. Στα 5000€ ίσως και να χωράνε αλλά παίρνεις άλλη κατηγορία αυτοκινήτου.

     

    Ομολογώ μάγκες πως πλέον δειλιάζω να ξοδέψω αυτά τα χρήματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Για εμένα οι παράμετροι είναι αρκετές για να προβληματίζομαι τόσο πολύ. Αν τις αναφέρουμε ενδεικτικά: Η συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς είναι από εμπόρους, π.χ. σε σύνολο 41 αγγελιών στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* για 122 & 140 PS από το 2008 και μετά μέχρι 8000€ μόνο Αττική, οι ιδιώτες αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο 3. Επιπλέον, στην περίπτωση των εμπόρων η μεγαλύτερη πλειοψηφία μάλλον προέρχεται από leasing και γι' αυτό τα χιλιόμετρα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι λίγα (γυρισμένα). Τέλος, το αυτοκίνητο μέχρι (τα τέλη?) του 2008 καταλαβαίνω πως βγάζει ή είναι πιθανό να βγάλει ζημιές οι οποίες σχετίζονται με την τεχνολογία TSI του κινητήρα και μπορούν να κοστίσουν αρκετά. Αυτό έλαβα ως feedback από εσάς, από άλλα posts στο forum αλλά και από τον υπεύθυνο ενός εξουσιοδοτημένου εδώ κοντά που συζήτησα. Αν το γενικό τελικό συμπέρασμα είναι λανθασμένο, sorry αλλά αυτό κατάλαβα.

     

    Δυστυχώς "τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κ*λους" και δυστυχώς δεν θέλω αλλά πλεόν δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα από 8000€ για αυτοκίνητο.

     

    Σας ευχαριστώ όλους για την κουβέντα και ελπίζω στο μέλλον να γίνω και εγώ ενεργό μέλος του forum σας. Drive safe, καλά χιλιόμετρα και ελπίζω να μην βρει ούτε μισή βλάβη τα αμάξια σας!

  2. Θα κάνω ένα κόπο να τον πάρω ενα τηλέφωνο, να δούμε τι θα μου πει ο άνθρωπος.

     

    Τελικά μίλησα, δεν ξέρω και αν ειναι σωστό να γράψω τι ακριβώς μου είπε, να το πουλήσει θέλει κ αυτός.

     

    Εν συντομία, του έδειξα απο την αρχή πως γνωρίζω για κάποια προβλήματα που βγάζει το αμάξι όπως επίσης και για την φάση στην αγορά με τα leasing και τα περίεργα χιλιόμετρα κ.λπ. και μου είπε πως το αυτοκίνητο δεν είναι 1ο χέρι (δεν μου είπε τι χέρι είναι) και πως είναι αγορασμένο από έμπορο (δεν γράφω όνομα) τον προηγούμενο Μάιο, άρα πριν περίπου 1 χρόνο με 65.000 χλμ. Μου είπε πως μπορεί να είναι και leasing και πως δεν το έψαξε όταν το πρωτοπήρε όπως επίσης οτι έχει book service αλλά δεν μπορείς να ξέρεις γιατί αυτά μπορεί να είναι και μαϊμού. Δεν του έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το αμάξι το πήρε άβαφο και αυτός έχει βάψει μόνο ένα φτερό.

     

    Αυτά.

  3. το ειδα και εγω και συμφωνω φαινεται καλο....αν εχει βιβλιο σερβις (με σερβις σε τακτα χρονικα διαστηματα εστω και εκτος αντιπροσωπειας)  ...τα πολλα χιλιομετρα σε μεταχειρισμενο που εχει συντηρηθει σωστα  δεν με φοβιζουν

    ..ακομα και επικειμενες αλλαγες αντλιας / καδενας/ πολλαπλασιαστων θα τις διαπραγματευομουν στην τιμη...μοιραζοντας το κοστος στην τιμη αγορας 

     

    Θα κάνω ένα κόπο να τον πάρω ενα τηλέφωνο, να δούμε τι θα μου πει ο άνθρωπος.

  4. αν δεν το βιαζεσαι το αμαξι καλυτερα να μην συμβιβαστεις με κατι το οποιο θα παντρευτεις

     

    Δυστυχώς αυτοκίνητο πρέπει να πάρω σύντομα. Μετά την "απώλεια" του Colt μου, κυκλοφορώ με την Xantia (μοντέλο 1996, 1600cc, βενζινορουφήχτρα) και έχω φρικάρει. Ψάχνω αυτοκίνητο αρκετούς μήνες, είμαι ψείρας και θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή και να με καλύπτει όσο γίνεται σε όλους τους τομείς που θέλω (αξιοπιστία, ασφάλεια, λίγα παραπάνω άλογα, ομορφιά, άνεση, να το οδηγάς και να γουστάρεις, κ.λπ.)

     

     

    αλλα περιμενε να φτιαξουν λιγο τα πραγματα και μαζευε μεχρι τοτε!

     

    Να φτιάξουν ως προς τι; Όσο και να μαζέψω, το ταβάνι μου θα παραμείνει ίδιο για μεταχειρισμένο αμάξι. Μετά την κλοπή του Colt μου (πλήρωνα ακόμα τα γραμμάτια μέχρι πριν μερικούς μήνες) δεν θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα για ένα αντικείμενο το οποίο μπορεί να ξυπνησεις την άλλη μέρα και να μην το βρεις από κάτω.

     

     

    και θα κανεις κ ενα σωμα φετες!

     

    Αυτό και αν είναι δύσκολο!

    • Like 1
  5. 2. πήγαινε πρωί να το τσεκάρεις και εάν είσαι τυχερός και δεν το έχει βάλει μπροστά και ακούσεις τον ήχο για λίγο τότε καταλαβαίνεις  ότι είναι η αρχή του προβλήματος της καδένας

     

    Γελάω, γιατί το προηγούμενο σ/κ πήγα σε αρκετές μάντρες και σε δύο εξ αυτών δεν με άφησαν να το βάλω καν μπροστά. Ο ένας μου είπε, άστο θα το βάλουμε μπροστά όταν φέρεις τον μηχανικό σου να το δεις (έφυγα γελώντας για να μην τσακωθώ) και ο άλλος μου είπε φίλε δεν έχει ρεύμα, αν είναι να το δεις με μηχανικό πες μας να του βάλουμε. Σημείωση: το 2ο αμάξι το βρήκα έπειτα στο *μη επιτρεπόμενο @ URL*, με 13.500 views (δεν είναι τόσο εντυπωσιακό για να δικαιολογούνται τόσες προβολές), πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να είναι για πούλημα και παραπάνω από 1 χρόνο. Μάλιστα είχε αναρτημένη τιμή στο παρμπριζ 7500€ και μου είπε ο μαντράς "έλα την Δευτέρα να το δεις, να το πάμε εδώ δίπλα στην VW και με 7000€ στο δίνω με το κλειδί στο χέρι, όλα μέσα."

  6. ειναι πολυ περιπλοκο και πολυδαπανο να μπεις στη διαδικασια να κυνηγησεις τις αντιπροσωπιες που φτανεις στο σημειο να λες καλυτερα να τα δωσω σε αυτους κ να εχω το αμαξι γρηγορα να κανω τη δουλεια μου παρα να τα δωσω στο δικηγορο και να πηγαινω με ποδηλατο μεχρι να βγει αποφαση.

    Εννοείται πως έχεις δίκιο. Άπαξ και μπεις στον χορό θα πρέπει να χορέψεις με τον δικό τους ρυθμό. Απλά δεν είναι λίγο εκνευριστικό να έχεις πάρει ένα καινούργιο Golf με π.χ. 20000€ και μετά να στα ρίχνουν στην ελληνική βενζίνη (μπορεί να φταίει δεν ξέρω) και να σε γδύνουν για κάτι το οποίο μπορεί να μην φταις; Που είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, πως θα κρατήσεις αυτόν τον πελάτη να πάρει και το επόμενο αμάξι του VW και να πει στον υποψήφιο αγοραστή "πάρε VW, εγγύηση!";

     

     

    γιατι δε σκεφτεσαι ενα civic 1,4, auris, που ειναι και δοκιμασμενα και ειναι και σκυλια?

     

    Είμαι και λίγο κολλημένος με την ομορφιά (θα μου πεις το T-Jet είναι όμορφο; μερικοί κάνουν :bad:) και το Golfaki για εμένα ειναι πολύ όμορφο, εξωτερικά και εσωτερικά και ας λένε άλλοι το αντίθετο. Αν τελικα καταλήξω αλλού, μπορεί να ρίξω και το budget και να πάρω ένα αμάξι απλά να κάνω την δουλειά μου και να συμβιβαστώ..

  7. βασικά με τα κριτήρια που έχεις ένα αμάξι βρήκα που φαίνεται καλό και είναι και ιδιώτη

     

    http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/5302454/

     

    Ευχαριστώ φίλε, μόνο και μόνο που έψαξες.

     

    Το αμάξι το έχω δει αρκετές φορές από αγγελία, το έχω και στα παρκαρισμένα κιόλας. Ομολογώ πως θα ήθελα να βρω κάτι με λιγότερα χιλιόμετρα (αυτό έχει 80.000 χλμ - όχι πως είναι πολλά για αμάξι 5 χρόνων) αλλά από ότι καταλαβαίνω λιγότερα χιλιόμετρα θα βρω μόνο ...γυρισμένα.

     

     

    εγώ θα σου έλεγαν να το πάρεις με κλειστά μάτια απλά από του 08 και μετά μόνο και μόνο για το σασμάν γιατί τα πρώτα είχαν ένα θέμα με το σασμάν.

     

    Είναι η πρώτη θετική γνώμη που είδα φίλε και σε ευχαριστώ. Παρόλα αυτά, πες οτι δίνω τα 8000€ και αγοράζω ένα μοντέλο τέλη του 08' και μετά μου σκάσει κανένα καλό πρόβλημα (μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα, i know) και πρέπει να δαπανήσω κάποιο χοντρό ποσό, δεν θα πρέπει να νιώσω λίγο ..βλάκας; Εννοώ, ρε μεγάλε είσαι υποψιασμένος, ακούς γνώμες κατόχων, ακούς γνώμη μάστορα VW και εσύ πας και ρισκάρεις. Αν σου κάτσει η στραβή, ποιος θα σου φταίει;

  8. μην το σκεφτεσαι ετσι...το 5αρι ηταν το πειραματικο tsi και θα καθοριζε τη πορεια της vw κ του γκρουπ με αυτο το μοτερ.ηταν κατι το επαναστατικο πριν 8 χρονια και σιγουρα οι ευχαριστημενοι ιδιοκτητες ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους που ειχαν προβληματα.μην κρινεις μια εταιρεια απο ενα μοτερ οταν ηταν στα σπαργανα.τωρα τα tsi δουλευουν μια χαρα!η ασφαλεια και η ποιοτητα που καθοριζουν το golf ειναι εκει.απλα διαλεξε ενα αλλο μοτερ για λιγοτερες εγνοιες.με τα λεφτα που διαθετεις θα σου προτεινα να μην αγορασεις μεταχειρισμενο turbo αμαξι οτι και να ειναι αυτο γτ ποτε δε ξερεις τι εκανε ο προηγουμενος...

     

    Φίλε Νίκο, δεν βγάζω συμπέρασμα για ολόκληρη την VW ούτε για ένα μοντέλο της γενικότερα. Δεν με ενδιαφέρει έτσι κ αλλιώς να χαρακτηρίσω μια εταιρία ως αξιόπιστη ή ως μη αξιόπιστη, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Η πραγματικότητα είναι όμως πως αυτή η "αξιοπιστία" που ακούγεται για το Golf από γνώστες ή και από άσχετους (όπως εγώ) θα πρέπει να μην γενικεύεται. Ναι μπορεί το Golf να είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο γενικά, όμως από ότι καταλαβαίνω το Golf V με κινητήρα TSI δεν είναι ένα από αυτά. Δεν μπορώ να πω πως δεν "τραντάχτηκα" λίγο όταν διάβασα posts που στα καλά του καθουμένου ο κάτοχος έπρεπε να δαπανήσει 1300€ ή 2900€ για προβλήματα στους πολλαπλασιαστές και στους κυλίνδρους ή ακόμα και 6000€ για ολική αντικατάσταση κινητήρα.

     

    Ένα άλλο επίσης που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η υποστήριξη που ο κάθε κάτοχος γράφει πως έχει λάβει από τα εξουσιοδοτημένα και τις αντιπροσωπείες όταν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα π.χ. με τον κινητήρα. Δεν βρήκα άνθρωπο να γράφει πως τον εξυπηρέτησαν super ή πως κατανόησαν πως το πρόβλημα δεν ήταν η ελληνική βενζίνη αλλά η τεχνολογία του κινητήρα. Μου κάθεται λίγο χοντρό μια εταιρία όπως η VW, να βλέπει πελάτες δυσαρεστημένους χωρίς να φταίνε και να μην είχε βγάλει επίσημη οδηγία στις αντιπροσωπείες να μην τους χτυπάνε στο κεφάλι (π.χ. 1500€ για άνοιγμα του μοτέρ) αλλά να δείχνουν έμπρακτα την μεγαλύτερη δυνατή κατανόηση. Δεν ξέρω μήπως έχω κατανοήσει κάτι λάθος όλες αυτές τις ημέρες που διαβάζω τα threads του forum.

     

    Τέλος, όσο για το μεταχειρισμένο turbo έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί έφαγα αρκετό προβληματισμό και για το T-Jet στους μηχανικούς και από ότι βλέπω και εδώ, μόνο έγνοιες μπορείς να δημιουργήσεις στο κεφάλι σου με τέτοια επιλογή.

    • Like 2
  9. για να εισαι σιγουρος λοιπον αμα καταληξεις τελικα να μπεις στο κλαμπ του MKV πρεπει το αμαξι που θα παρεις να

    ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ SERVICE που να εχει γραμμενα ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΤ ΚΑΔΕΝΑΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ.

    Και 2 tip κατω απο το καλυμα της τουρμπινας αν το μαντεμι εχει ενα ψιλο πρασινο χρωμα και το δοχειο παραφλου εχει χασει το χρωμα του τελειως κ φαινεται οτι ειναι ταλαιπωρημενο τοτε το αμαξι εχει ζοριστει αρκετα. τελος αν παρεις 3πορτο να δεις κ οι 2 πορτες εκει στο καθετο φιλετακι που εχουν οταν κλεινουν αυτο να μην εξεχει προς τα εξω κ να ακολουθει την καμπυλη του αμαξωματος.αμα χτυπηθει η πορτα ειναι δυσκολο σημειο το συγκεκριμενο για εναν φαναρτζη κ συνηθως δε το φαιρνουν ακριβως.

     

    Thanx για τα 3 tips φίλε.

    • Like 1
  10. Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

     

    Σήμερα το πρωί πήγα σε εξουσιοδοτημένο Citroen, VW, Opel για service στην Xantia του πατέρα μου και επί τη ευκαιρία είχα μία συζήτηση με εναν εκ των υπευθύνων ο οποίος με λίγα λόγια μου είπε να μείνω μακριά από τα TSI μοντέλα μέχρι και τα τέλη του 08'. Μου ανέφερε πως τα προβλήματα που βγάζουν στον κινητήρα είναι στάνταρ, δεν είναι "αν σου τύχει". Το θέμα είναι πότε θα σου τύχει και πόση δουλειά (= χρήματα) θα θέλει. Με παρακίνησε σε αυτά τα χρήματα (8000€) που σκοπεύω να δώσω, να ψάξω κάτι άλλο ή να ανεβάσω το budget και να πάω σε μεταγενέστερα μοντέλα Golf του 2009, πράγμα αδύνατο για εμένα.

     

    Όσον αφορά το leasing, είμαι και εγώ της άποψης πως καλό θα είναι να μείνει κάποιος μακριά, αν και πιστεύω είναι καθαρά θέμα περίπτωσης. Η μία περίπτωση είναι σαν του φίλου Νίκου παραπάνω, όπου το αμάξι δεν είναι δικό του γι' αυτό δεν μπορεί να τον νοιάζει τόσο πολύ (εώς καθόλου). Η άλλη περίπτωση είναι όπως ενός φίλου όπου έχει αλλάξει 3 Golf ανά 2 χρόνια μέσω leasing (η εταιρία είναι δικη του και το αμάξι το κρατούσε αυτός όλο το διάστημα) όπου μου λέει πως "αν κάποιος πήρε το αυτοκίνητό μου μετά από εμένα είναι τυχερός, γιατί το πρόσεχα λες και το πλήρωσα όλο από την τσέπη μου".

     

    Δυστυχώς, δεν νομίζω πως μπορώ να το διακινδυνεύσω γιατί μιλάμε για πολλά χρήματα (για τα δικά μου δεδομένα) έτσι ώστε να πω δεν έγινε και τίποτα σε περίπτωση στραβής. Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση, είπα να φύγω από την Fiat και τα Grande Punto με τα προβλήματα στο τιμόνι, στα ηλεκτρικά, κ.λπ. και να πάω σε ένα αυτοκίνητο που θεωρητικά είναι πιο "σίγουρο" αλλά δυστυχώς δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα.

  11. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Λογικά το θέμα το έχετε πετύχει αρκετές φορές, απλά επειδή δεν βρήκα κάτι -σχετικά- νέο, ανοίγω ένα καινούργιο με την ελπίδα να μου αλλάξετε γνώμη :hmm:.

    Διέθετα γύρω στα 6500€-7000€ για αγορά μεταχειρισμένου και είχα στραμμένο το βλέμμα μου στο Grande Punto T-Jet. Μετά από 3 απανωτές σφαλιάρες που έφαγα στους μηχανικούς που πήγα να ελέγξω κάποια οχήματα ιδιωτών και μετά από πολύ πολύ ψάξιμο, είπα να πιεστώ λίγο περισσότερο οικονομικά και να κάνω την υπέρβαση μέχρι τα 8000€ και να στρέψω το βλέμμα μου προς το VW Golf TSI με 140 PS το οποίο το θεωρώ "αμάξι" με όλη την σημασία της λέξεως. Μήπως όμως δεν είναι έτσι;

     

    Όντας άσχετος με το συγκεκριμένο όχημα, ξεκίνησα να κοιτάω διάφορα, να ψάχνομαι στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* και στην χρυσή ευκαιρία και να ρωτάω γνωστούς και αγνώστους. Ξεκίνησα να ψάχνω reviews και forums από εξωτερικό και εσωτερικό και ομολογώ πως αφιέρωσα αρκετές ημέρες στην ανάγνωση κάποιων thread -αν όχι όλων- στον τομέα των προβλημάτων αυτού εδώ του ιστότοπου. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την απογοήτευση και την απόγνωση μερικών κατόχων του συγκεκριμένου μοντέλου. Ειδικά στο thread Καμένος Πολλαπλασιαστής, Καθαρισμός Βαλβίδων, Update,διάβασα και τις 46 σελίδες και άρχισα να το ξανασκέφτομαι αρκετά εάν θα είναι λογική η αγορά ενός τέτοιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

     

    Προχωρώντας παραπέρα, προβληματίζομαι επίσης ιδιαίτερα και με τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα οχήματα τα οποία βρίσκω, τα οποία κατά 95% είναι από εμπόρους - μαντράδες. Είναι όλα μια κοψιά, με 65.000-75.000 χλμ. και με τιμή που παίζει ανάμεσα στα 7000€-7700€. Κοίταξα 3 οχήματα από κοντά, κανένα δεν είχε βιβλίο service, όλα ήταν από leasing και κανείς δεν τα έβγαζε έξω από την μάντρα για έλεγχο σε μηχανικό / αντιπροσωπεία. Επειδή κατάλαβα οτι αυτό θα το συναντήσω αρκετά, έπαψα να επισκέπτομαι μάντρες και πλέον συνέχισα το ψάξιμο μόνο τηλεφωνικά όπου είτε διαπίστωνα πως το κάθε όχημα είναι από leasing είτε εισέπρατα μια "ύποπτη" άρνηση για συνέχιση της κουβέντας. Εν ολίγης, θεωρώ πως από τις 52 αγγελίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* με τα κριτήρια που χρησιμοποιώ ( http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/search/?engine_power-from=%3E100&make=251&mileage-to=%3C80000&model=828&offer_type=sale&pg=2&price-from=%3E5000&price-to=%3C8000&price-with=%3E1&registration-from=%3E2007&rg=3&significant_damage=f&sort=pra ) μπορεί και οι 45 να είναι από leasing.

     

    Για να μην σας κουράζω άλλο, μπορώ να εμπιστευτώ ένα αμάξι από leasing; Μπορώ μέσω ελέγχου να διαπιστώσω εάν το Golf θα έχει όντως 65.000 χλμ. και όχι 165.000 χλμ.; Και το κυριότερο, μπορεί ο μηχανικός να δει εάν το αμάξι έχει ή είναι κοντά στο να περάσει κάποια "καλή" ταλαιπωρία όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω; Θα είναι πολύ κρίμα να δώσει καποιος 8000€ και σε σύντομο ή όχι χρονικό διάστημα να χρειαστεί να "ξηλωθεί" άλλα 1000€-1500€ επειδή "έτσι είναι οι κινητήρες TSI.". Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα, οπότε εάν όντως καταλήξω στο ότι δεν είναι η πιο συμφέρουσα αγορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα πρέπει να ψαχτώ αλλού και ομολογώ πως ..ξενερώνω.

     

    Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω γνώμες κατόχων, άλλων υποψήφιων αγοραστών και ατόμων που είναι γνώστες επάνω στο θέμα όσον αφορά τα μηχανικά αλλά και τα πάρε-δώσε με τους μαντράδες (για τους οποίους δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις έτσι και αλλιώς).

     

    Σας ευχαριστώ πολύ.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.