Jump to content

ommadawn

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About ommadawn

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ommadawn's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. οπως πολύ σωστά είχε υποθέσει ο angel ο κωδικος το κοντερ που έχω ειναι 1Κ0 920 864Α.(επισημο) Οπότε αρχίζει η έρευνα...αν και με (4) τελευταίο ψηφίο δε βλέπω να κυκλοφορουν και παρα πολλά..(1Κ6...).
  2. ευχαριστω Δημήτρης για την καλή σου διάθεση... απο τη πολλη μελέτη και ψαξιμο στους κωδικούς (oem) σχετικα με το μοντέλο, (το πήρα το 2008 αλλα απο το vin ειναι mod 2009) υποθέτω οτι θα φοράω τώρα κατα πάσα πιθανότητα το 1Κ0920864... θα το ξέρω σιγουρα μεσα στη βδομάδα..οπότε αρχίζω και ψάχνω το αντίστοιχο 1Κ6...αυτά..τα υπόλοιπα όταν ξέρω ποιον κωδικό φοράω, thanks !!!
  3. καλημέρα Δημήτρη, το pin που χρειάζεται? για ποιο λόγο? για να αποκτήσεις πρόσβαση στο μεταχειρισμένο και να μη σου βγάζει οτι έχουν αλλαχτεί τα χιλιόμετρα ας πούμε..?? αν και απο οτι μου λες δεν ειναι και βεβαιο οτι θα το δεχτεί ε??
  4. σύμφωνοι με αυτό angel , απλά βλέπω πολλούς πωλητές να αναφέρουν περα από το part no 1κ6920...κλπ κλπ και " pin code ή login code " !! μήπως πρέπει, οταν καταλήξω σε κάποιο,να δίνει και τον pin code του μεταχειρισμένου ??
  5. Άρα όποιο μεταχειρισμένο..πρεπει να γνωρίζουμε τον κωδικό Του για να μπορέσουμε να εχουμε πρόσβαση, σωστό;; Και αν δεν το γνωρίζουμε, μπορούμε να κάνουμε reset ή να Να Το ξεκλειδώσουμε με κάποιο τρόπο;;
  6. :clapping: πολύ κατατοπιστικός thanks !!! έτσι το έχω καταλάβει και εγώ μετα απο πολύ μελέτη ...μια διευκρίνηση (με εβαλες στη πριζα) η μεγάλη οθόνη απαιτεί κατι παραπανω (προγραμμ κλπ..) ?? αν και με την μικρή οθόνη super θα είμαι !!!
  7. angel thanks !!! εσυ έχεις κάνει την αλλαγή ολόκληρου του κοντέρ όπως προτίθεμαι να κάνω εγώ ? συνάντησες δυσκολία ? κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη !!!
  8. ναι το καταλαβαίνω αυτό με το τζάμι και την προοπτική...οκ..!! σου στέλω pm κάποια που έχω βρεί...οκ ?? τώρα το φτηνό...το συζητάμε..
  9. ισχύει solaris...αν η plus οθόνη απαιτεί προγραμματισμους κλπ που μου λες τοτε ναι ΔΕΝ θελω να μπλέξω...απλά τα όργανα του gti ειναι πιο "μεσα" τοποθετημένα, δεν υπάρχει το μεγάλο πλαστικό που καλυπτει όλα τα όργανα κλπ.. (ελπίζω να μην κανω λάθος).thanks !!
  10. redChampion σε ευχαριστώ απλά δε θέλω να το κάνω έτσι.. είναι μια λύση απλά εγω θέλω κανονικά όλο το καντραν...και το ψάχνω.διάβασα καποιος φίλος απο εδώ το έχει κανει και δουλευει κανονικά και μάλιστα με plus οθόνη...πιστευω να γίνεται..αλλα πρέπει να βγάλω το δικό μου να δω τι κωδικό έχει. κλπ κλπ...
  11. πολύ όμορφα και το diy αξία..ανεκτίμητη..!!! το πιο "δύσκολο" νομίζω στο όλο project είναι να σιγουρευτεί κανείς πριν αγοράσει το μεταχειρισμένο καντραν που θέλει οτι αυτό θα είναι συμβατο- θα μπορέσει να δεχτεί τις πληροφοριες απο το μαμά καντραν...χρειάζεται καποιος κωδικός του μεταχειρισμένου για να γίνει προσβάσιμο..??
  12. sodimitris , solaris , σας ευχαριστώ το εχω σκεφτει αυτό απλα όπως το είπες ακριβώς "δεν ειναι το ιδιο.." είναι και τα χλμ/ω (300) στη μέση... θα βγαλω το υπάρχον για να να δω κωδικούς κλπ κλπ..για να ξέρω τι περιπου να ψάχνω. αν χρειαστεί κάτι θα ξαναρωτήσω...(ή εδω ή στην ενότητα με την plus οθόνη, να είναι μαζεμένες οι info... Σας ευχαριστώ πολύ !! Τάσος
  13. Καλημέρα στους συμφορουμίτες και καλώς σας βρίσκω !! Είμαι κάτοχος golf mk5 (140hp)gt sport εκδοση mod.2008 και θα ήθελα να ρωτήσω, μετα από διαβασμα καποιων αντίστοιχων ενοτήτων εδώ, αν κάποιος έχει αντικαταστήσει το καντράν σε αντίστοιχο αυτοκίνητο με αυτό του golf GTI.(mk5..) Δεν έχω χειτριστήρια στο τιμόνι ούτε με ενδιαφέρει να πάω σε καντράν με full οθόνη. Ευχαριστώ, και συγνώμη αν υπάρχει κάπου αντίστοιχο ερώτημα και δεν το πρόσεξα. επισυνάπτω και φωτο απο το καντράν που θέλω να τοποθετήσω...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.