Jump to content

the_brave

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by the_brave

  1. Με την μετάθεση αυτή των καλωδίων πάντως το αμάξι βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Αύριο ξανά στο μηχανικό!!!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Λίγο δύσκολο να πάω να το παίξω ξύπνιος βέβαια... Ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό όλα αυτά!!!
  3. Έχω 80,000 χμ σε σχεδόν 5 χρόνια! 70.000 μπορώ να πω οτι είναι σε εθνικές οδούς. Μπουζι άλλαξα στα 60000!! Το δίνω πολύ εκτός πόλης. Θαρρώ πως έκανε το δεύτερο! ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το παλικάρι..
  4. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου και του Scirocco μου (TSI 1.4 160hp) μαζί σας, ώστε να μου πείτε αν γνωρίζεται κάτι. Το θέμα ξεκίνησε πριν απο 6 μήνες, οπότε και μετά από οδήγηση αρκετής ώρας (Γιαννενα- Θεσσαλονίκη) όταν πατούσα το γκάζι δαγκωτό με την 6 έκανε ένα μικρό κομπιασμα (σαν μπούκωμα). Το πρόβλημα χειροτέρευε συνεχώς και ενώ το είχα πάει στον τεχνικό δεν έβγαζε κάποιο πρόβλημα το διαγνωστικό! Εδώ και 10 μέρες, πάνω στις τρελές ζέστες, έγινε ανυπόφορο και παρουσιαζόταν από την 3η και συνέχεια ένω αναβόσβηνε και το κίτρινο φωτάκι του κινητήρα. Ο τεχνικός μου είπε πως το διαγνωστικό βγάζει πρόβλημα στον ψεκασμό στον 2ο και 3ο κύλινδρο. Έχει τύχει σε κανέναν? Ξέρει κανένας τίποτα? Ο μηχανικός είπε οτι μπορεί να είναι πολλαπλασιαστείς και αντάλλαξε τα καλώδια με τον 1ο και 4ο, ώστε να δει αν βγάζει πάλι το πρόβλημα. Ενημερωτικά, δεν αποκλειω θέμα βενζίνης αν και πάντα βάζω Vpower η 100 πάντα από brand name αλυσίδες βενζινάδικα και επίσης δεν δοκίμασα να βάλλω κάποιο καθαριστικό.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.