Jump to content

JOHN ICE

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About JOHN ICE

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Touran

JOHN ICE's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Πάντως παιδιά επειδή δεν είμαι γνώστης πολύ της μηχανολογίας των αυτ/των γενικά, σαν καταναλωτής είμαι ψιλοδυσαρεστημένος με τα WV (εμπειρία από polo 1.2 2003 kαι τώρα Touran diesel.). Eιναι ωραία αυτοκίνητα αλλά πολλές ζημιές. Υ.γ. Μόλις σήμερα έδωσα 500 € για egr.
  2. Φίλε geogeo καλησπέρα, δεν έκανα και πολλά. Εβγαλα φωτοτυπίες από ένα polo το manual. Η αντιπροσωπεία ακουσον-ακουσον ήθελε 70€ και μετά από 1 μήνα περίπου. Γενικά εσύ είσαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο?
  3. Tελικά παίδες το ίδιο πράγμα και σε μένα σε Τouran 1.6 tdi 2011. EGR 360 ευρώ το αντ/κο. Μου το βγάζει εδώ και αρκετό καιρό. Έχω 137.000 χλμ. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργειο μου είπαν να βάλω καθαριστικό για diesel 2- φορές και να το "πλακώσω" σε ανοικτό δρόμο. 'Αμα δεν........ την πατήσαμε.
  4. Νίκο έχεις δίκιο το ξέχασα. Τοuran 2011 1.6 tdi.
  5. Χαιρετίζω την παρέα των Τoura-eros, Kάτοχος εδώ και κανα μήνα επίσημα του Touran 1.6 Turbo Diesel. Πολύ ικανοποιημένος προς το παρόν. Το απέκτησα από Γερμανία και το manual του αυτοκινήτου είναι στα Γερμανικά. Πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπαν 67€ και θα το έχουν σε κανα δίμηνο. Υπάρχει διαθέσιμο σε αρχείο ηλεκτρονικά ή ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο να το αποκτήσω? Ευχαριστώ εκ τω προτέρων παίδες. Γιάννης.
  6. Καλημέρα και από εμένα, καλώς σας βρήκα, μου έτυχε και μένα πριν 4 ημέρες, έκανα στην άκρη το Touran 1.6 ΤDΙ έσβησα την μηχανή και δεν μου το ξανάβγαλε. Σε φίλο μηχανικό που έβαλε διαγνωστικό μου είπε ότι την ένδειξη την πέρασε στην μνήμη του εγκεφάλου αλλά χωρίς απ΄ότι φαινεται να έχει ζημιά. Θα το προσέχω τις επόμενες ημέρες να δω τί μπορεί να εμφανίσει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.