Jump to content

ANDREAS GP800

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About ANDREAS GP800

  • Birthday 06/25/1982

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αμαρουσίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

ANDREAS GP800's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. καλησπερα παιδια!δεν διαβασα καπου σχετικα με το θεμα συγχωρηστε με αν δεν το προσεξα... τυχαια επεσε στα ματια μου το σαητ της kufatec και ειδα αυτο http://www.kufatec.de/shop/de/diagnosetools/kufatec-diagnose-dongle/kodier-interface-deaktivierung-start-stop-mqb τα αγγλικα μου ειναι χαλια αλλα καταλαβα πως το συνδεεις και απενεργοποιειται το συστημα σταρτ-στοπ. το εχει δοκιμασει καποιος στο vw group;; και γενικα ειδα στο σαητ πολλα τετοια ¨¨αξεσουαρ¨¨ δημιουργει καποιο προβλημα η τοποθετηση του και μακροχρονια χρηση;; ας μην αναλωθουμε για τη χρησιμοτητα και την οικονομια του start-stop και ας μας μεταφερουν τα μελη την εμπειρια τους!
  2. καλημερα παιδια!το ξερω οτι λετε το σωστο...η διαφορα σε ενα οπελ αστρα με οεμ ξενον ηταν χαωδης που εχω οδηγησει.οτι πιο κοντα σε εργοστασιακο και λογικη τιμη υπαρχει κατι;;και φυσικα το προβλημα με το καν μπασ να λυθει
  3. με αυτα που εχουμε δει στους δρομους εχεις ενα δικοιο αλλα πιστεψε με 3χρ. με το γκολφακι ουτε ενας δεν μου πεταξε τα φωτα πως ενοχλω,σε αυτο το διαστημα ειχα τσεκαρει τη ρυθμιση τους 2-3φορες,περιμενω απο τις γνωστες εταιρειες οπως dectane να βγαλουν καποιο φαναρι αλλα μεχρι τοτε θελω ενα κιτ να βαλω φυσικα με τις λιγοτερες παρενεργειες για ολους.τα εργοστασιακα δεν τα ακουμπαω με τπτ χρηματικα...
  4. καλησπερα παιδια!σε λιγες μερες παραλαμβανω το octavia 1.4 tsi 140 και χρειαζομαι τη βοηθεια σας! δεν μπορεσα να βαλω στον εξοπλισμο τα εργοστασιακα ξενον και ψαχνω πολυ καιρο τι σωστο αφτερμαρκετ μπαινει στο αμαξι.κανω την ερωτηση εδω καθως το οκταβια φοραει ιδιο μοτερ και ηλεκτρικα απο το γκολφ7. να ξεκαθαρισω πως ψαχνω για ποιοτικο κιτ και εννοειται πως θα ρυθμιστει σε ηλεκτρολογο ωστε να μην τυφλωνει τους απεναντι συν οτι θα μπει λαμπα Η7R.κατι το οποιο ειχα κανει και στο golf 5 που ειχα και ολα κυλισαν ομαλα κατα τα 3χρονια χρησης τους... οδηγαω ηδη ενα ιδιο οχημα αλλα πετρελαιο νταξη καλα φωτα εχει αλλα εχω συνηθισει με ξενον,αλλες λαμπες απορριπτονται εχω δοκιμασει κατα καιρους στα αμαξια μου με αναμεικτα συναισθηματα... οπου μα οπου εχω ρωτησει σχεδον κανεις δεν εχει ξεπερασει το καν μπασ του golf 7 κατεληξα πως οι λαμπες blesk ειναι απο τις πιο ποιοτικες της αγορας. μπαλαστ βρισκω μονο κινεζικα που εχουν φορτωμενο λογισμικο και δουλευουν σωστα ομως ψαχνω κατι πιο καλο....απευθυνθηκα σε εμπορους κορεατικων κιτ ξενον και επισης πηρα αρνητικη απαντηση. στην βιαμαρ μου ειπαν πως βαζουν τα καρβισ και στο αναμμα μονο κανουν ενα τρεμοπαιγμα και μετα δουλευουν σωστα.παω σε εμπορο εξω που δουλευει τα καρβις και μου ριχνει ακυρο...αν και ο σουμας με διαβεβαιωνει πως θα δουλεψουν τελος ,δεν υπαρχει λυση μεσω βαγκ-κομ.... θα ηθελα οποιος εχει βαλει ξενον κιτ στο 7ρι η γνωριζει καποιον φιλο να μου ελεγε τι ακριβως εκανε και δουλεψαν σωστα.απο μαρουσι ειμαι και παω παντου στην αττικη αν ειναι να εχω σιγουρο αποτελεσμα! ευχαριστω για τη φιλοξενια.
  5. και μενα το 5ρι μαυρο 2006 μεσα σε 1μηνα το καλοκαιρι αρχισε και επεφτε ο ουρανος,χωρις να χει γινει βιολογικος ποτε πρωτο χερι...το εδωσα ετσι.οπου ρωτησα 160-180 κυμαινονταν οι τιμες
  6. η μεγαλη μου αγαπη στους δυο τροχους ειναι ενα σκουτερ gilera gp800,εχω δαπανησει για τη φροντιδα και τη βελτιωση του υπερβολικα πολυ χρονο αλλα και χρηματα. θα χαρω να προσφερω οποια πληροφορια χρειαζεται καποιος που αφορα σκουτερ απο το 2009 ανηκω σε αυτη την κατηγορια μοτο.
  7. καλησπερα!ανδρεας απο μαρουσι 32 ετων!πριν λιγες μερες πουλησα ενα golf 5 1.4fsi της γυναικας και παραγγειλαμε ενα scoda octavia 1.4tsi 2014. σας διαβαζα απο καιρο και προσφατα εγινα και επισημα μελος της παρεας σας.επειδη εχω καποια εμπειρια απο φορουμ πραγματικα εντυπωσιαστηκα με την οργανωση και το επιπεδο του vw.club. καλη συνεχεια σε ολους !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.