Jump to content

stellbouz

Members
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Posts posted by stellbouz

  1. Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω. Το δικό μου παντός μετά την αλλαγή μπαταρίας στο κλειδί δεν μου ξανά έβγαλε ένδειξη.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

  2. Το ψάχνεις και το περιμένεις 1,5 μήνα τώρα συμφορουμίτη.
    Στο βιβλιαράκι δεν το λέει, οκ. Το δεύτερο κλειδί επίσης θα έχει πιθανόν πεσμένη μπαταρία. Στο λέει ξεκάθαρα "change the key battery". Tί άλλο να ψάξεις και να κάνεις; Άλλαξε απλά τη μπαταρία. 1 ευρώ θα δώσεις.

    Το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.Εγώ απλά ενημέρωση κάνω. Ο φίλος karmike που έχει το πρόβλημα ακόμα δεν μας ενημέρωσε, τι έκανε τελικά?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Νομίζω ότι δεν είναι μπαταρία αλλά bug στο σύστημα! Θα δείξει 

    Μπαταρία καινουρια έβαλες στο κλειδί να δοκιμάσεις?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Like 1
  4. Μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα σε Google πάντως για το σχετικό δείχνει ότι τα αυτοκίνητα με KESSY βγάζουν μήνυμα για το κλειδί. Θα πρότεινα αλλαγή της μπαταρίας ή αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο κλειδί (το οποίο λογικά θα έχει μπαταρία σε καλύτερη κατάσταση) για να δούμε αν επιμένει το μήνυμα.


    Επίτηδες δεν το έχω αλλάξει μπαταρία για να δω αν το ξαναβγάλει, μια φορά μόνο μου έβγαλε αυτό το μήνυμα πριν ένα μήνα.ίδωμεν!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Λες να μπορεί όντως το αυτοκίνητο να μετρήσει τη μπαταρία του κλειδιου?

    Δεν ξέρω, θέλει να ψάξουμε στο βιβλιαράκι


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Και εμένα μου το έβγαλε πριν ένα μήνα, η αλήθεια είναι πως έχω την αίσθηση ότι καθυστερεί στην ανταπόκριση και δεν πιάνει τόσο μακριά όσο έπιανε πριν.πιθανον μπαταρία.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. Εμένα κάνει κάθε 250-300 με Ελιν crystal  Με v power μου κάνει κάθε 200

    Εγω κάνω 70 χιλιόμετρα μέσα σε πόλη  και 150-200 σε εθνική 

    Αυτα γίνονται εβδομαδιαίως.

     

    Πολυ συχνά σου κάνει,συνήθως όπως γράφει και ο Φάνης ποιο πάνω,κάθε 500-600 κάνει και το δικό μου όπου και εκεί κυμαίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια. Κοίταξε ο ντίζελ κινητήρας όντος αργεί να ανοίξει,το δικό μου με 16αρα ζάντα στα 15.000χλμ όταν το είχα πάτησει τελική μου έβγαλε 195χλμ/ώρα τώρα έχω 59.000χλμ και με 19αρα ζάντα μου βγάζει τελική 200 ,με την 16αρα 220, αυτή είναι και η τελική του δεν πάει άλλο εκτός και αν το πειράξεις με κανα προγραμμα.

    Τώρα κάτι άλλο,τι θερμοκρασία σου ανεβάζει στην αναγέννηση? Επίσης το αφήνεις να τελειώσει η αναγέννηση η την διακόπτεις?παράδειγμα,όταν θες να παρκάρεις και να σβήσεις ενώ κάνει αναγέννηση τι κανείς?

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

    • Like 1
  8. Και εγώ έκλεισα 3ετια με 59.000 χιλιόμετρα, δόξα το Θεο απροβλημάτιστα!! Μόνο 2 φορές έχω βάλει προληπτικά για μύκητες στα 20.000χλμ και στα 40.000χλμ. Φρόντισε αυτά που γράφει ο Φανής παραπάνω και όπως λέει και ο Χρόνης να το ξεκαπνιζεις που και που!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    • Like 2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.