Jump to content

oldsantos

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About oldsantos

User Information

  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

1,635 profile views

oldsantos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Το έψαξα και το άλλαξα εδώ και πολύ καιρο...πρέπει να βγει το πλαστικό όλο μέχρι πίσω το χειρόφρενο για να αλλαχτεί.. Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Έχεις αφαιρέσει ηλεκτρονικό κόφτη Ε; Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Το πρόγραμμα είναι επώνυμο απλα ειχα κονε...έβαλα και το downpipe,το αμάξι είναι πλέον χωρίς dpf και turbiζει πιο νωρίς,επίσης στις χαμηλές τραβάει πολύ καλύτερα...για όσους νομίζουν οτι βγάζει ντουμάνια απο πίσω...βγάζει λίγο έως καθόλου όταν πατάς τέρμα το γκάζι...τέλος στην κατανάλωση για εκτός έχει μειωθεί και για εντός έχει παραμείνει το ίδιο με μαμά..αν δεν το σανιδώνεις...τώρα για ΚΤΕΟ δεν ξέρω μου είπαν οτι περνάω τώρα θέλω να μετρήσω τα καυσαέρια...
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω polo 6r 10' έχω βάλει πολύ πρόσφατα ενα xenon kit σχετικά φτηνό κινέζικο...δεν μου βγάζει καμία ένδειξη ολα καλα αλλα τα φανάρια μετα απο λιγο σβήνουν (στην μεσαία σκαλα που τα εχω) δεν ξέρω τι φταίει δοκίμασα αλλα ballast σαν αυτα που ειχα αλλα παλι το κανει δεν ξερω τι παιζει.Ακουσα οτι το αμαξι ειναι full canbus και ΟΧΙ απλο canbus γιαυτο γινεται αυτο...και για να αναψουν πρεπει να ανοιγοκλεισω τον διακοπτη αλλα παλι σβηνουν...και 3 διαφορετικα canceler δοκιμασα αλλα αυτα δεν κανουν ειναι για παλια αμαξια...εχω τρελαθει ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ xenon ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;Τι μαρκα xenon εχει;;;;(στο κανονικό φαναρι το απλο);;;;(να μην ειναι εργοστασιακα γιατι ειναι πανακριβα ασε που θελουν και αλλο φαναρι....... Ευχαριστώ!
  5. Δεν έψαξα ακομη αδερφέ ! Εγω ειμαι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα μου και οτι μου είπαν μέχρι τωρα δεν ηταν ψέμα!
  6. Στην πρώτη παράγραφο συμφωνούμε.EGR με 80 ευρω καινουρια αν βρεις πες τα στην αντιπροσωπεία γτ την έχουν 350 χωρίς εργασία ! Το προγραμμα και το φίλτρο τα πήρα τζαμπα 200€ και τα δυο! Το dpf γύρο στα 150 μου είπαν ...συνδυάζω δύναμη αρκετή και οικονομία γιαυτο το πήρα ! Φιλικά!
  7. Το safe mode δεν μου το ανέφερε κανενας εγω το βάφτισα οτι και καλα ειναι ενα οριο οτι δεν θα κινδυνεύει ο κινητήρας...δεύτερον το dpf ειναι μετα το turbo μετα το dpf ξεκινάει η εξάτμιση εγω θα βγάλω το dpf και στο κομμάτι αυτο θα μπει downpipe ετσι μου το βαφτίσανε...την EGR και dpf την έβγαλα για να μην μπουκώνουν συνέχεια και τρέχω απο δω και απο κει και να μου λένε εξωφρενικά πραγματα μερικοί,εντός προφανώς μπορεί να καίει λιγο παραπανω πολυ λιγο χωρίς αυτα αλλα εκτός πίστεψε με καιει λιγότερο! Το προγραμμα προέκυψε δεν θα το έβαζα αλλα μου κάνανε καλη τιμη και μέχρι στιγμής όσο δεν το πατάω καιει το ιδιο με πριν απλά βαζεις μια σχεση παραπανω απο οτι έβαζες γτ ανεβάζει στροφές πιο γρήγορα ,για μενα ειναι προβληματικά...θα παρακαλούσα οποίος θέλει να σχολιάσει ας διαβάζει απο την αρχή τα σχόλια ευχαριστώ!
  8. Μονο αυτο δεν έβγαλα θα το βγάλω μετα τις γιορτές..και θα βάλω downpipe!Χωρις EGR το αμαξι δουλεύει καλυτερα και άλλαξε και ο ήχος του κινητήρα σαν να μην ζορίζεται πλεον,απο κατανάλωση ειναι το ιδιο ανάλογα πως οδηγάς!θορυβο δεν κανει καθόλου
  9. Εννοω αυτο που λεει ο φίλος faniaros απλά το ειπα με αγγλικούς όρους..μην βαράτε!
  10. Δεν εκανα δυναμομετρηση ακομη οταν βαζεις προγραμμα σου λεει ποσο θα παρει το αμαξι safe αμα θες παει και παραπανω αλλα δεν ξερεις τι γίνετε εκει.Συνηθως λένε την αλήθεια , μετα αυτο παιζει λιγο πάνω κατω αναλογα σε τι κατάσταση ειναι το αμαξι!
  11. Καλησπέρα, Το project τελείωσε σχεδόν το μονο που μένει ειναι να βγάλω το dpf μηχανικά και στην θέση του να μπει μια down pipe..προς το παρόν το εχω με το dpf...λογο ECU εχω ανεβεί 32κιλα ροπή,αλλο αυτοκίνητο λεμε!Τωρα το τεστάρω ο χρόνος θα δείξει τι καταναλώσεις κανει κτλ.
  12. Το ξέρω το εχω ψάξει αρκετά το θέμα και ειμαι συνειδητοποιημένος σε αυτα που θα κανω ....το project δεν εχει ολοκληρωθεί ακομη..πιστευω πως η κατανάλωση χωρίς το EGR dpf δεν θα ειχε συμαντική αλλαγη,αλλα τωρα με το προγραμμα ειναι ανάλογα με το ποσο γκαζώνει ο καθένας μας αν δεν πατάς δεν καίει αν πατάς καταπίνει .. Φιλικά.
  13. Γιατί?Πες μας τι δική σου γνώμη..έχεις κάποια εμπειρία με το θέμα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.