Jump to content

black_mk4

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About black_mk4

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ιονίων Νήσων - Κεφαλλονιάς
  • Νομός
    Κεφαλληνίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

black_mk4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ειμαι στο ψαξιμο για 18αρι.. ακομα βεβαια ψαχνω γιατι ειμαι και λιγο περιεργος στο πως το θελω. Γι αυτο ρωταω για το mfa αν γινεται να μπει μετα γιατι δεν βρισκω πολλα μοντελα που να εχουν και οσα εχουν δεν μου κανουν για αγορα.. Παντως κοιταζω για μετα το 2001 μοντελο οποτε ειμαι μεσα σε αυτα που λες για το κινητηρα. Οσο για το καντραν το ξερω απο πρωτο χερι. Εχω 1400 golf 4 και ειχα θεμα με το immobilliser και με τα πολλα εφτασα σε σημειο να αλλαξω καντραν και στο τελος και εγκεφαλο.. αστα! Σε ευχαριστω και παλι φιλε μου!!!
  2. ΦΙλε μου εννοει οτι ολα τα μοντελα ειχαν αυτη την δυνατοτητα, να βγαινουν με mfa, απλα απο εκει και περα ειναι θεμα εξοπλισμου.. Πως το επαιρνε ο καθε αγοραστης. Διορθωστε με αν κανω λαθος απλα εγω αυτο καταλαβα! . Παντως με διαφωτισες φιλε dasauto!!!! Εχω ακομα μια ερωτηση ομως, αν δεν εχει mfa το μοντελο σου αλλαζοντας ενα καντραν που εχει θα λειτουργει στο αμαξι η ειναι και θεμα καλωδιωσης και εγκεφαλου???
  3. Γεια σας αλανια μου! Μια ερωτηση, πια η διαφορα μεταξυ ενος μοτερ agu k aum?? Μιλαω για golf mk4 18T.. Μονο η διαφορα της τουρμινας ειναι (απ οσο ξερω) η υπαρχει και αλλη διαφορα σε αλογα η οτιδηποτε αλλο? Επισης απο πια χρονολογια και μετα εβγαιναν με τον υπολογιστη ταξιδιου στο καντραν με τις ενδειξεις καταναλωσης?? Ελπιζω να μην εχουν υποθει ξανα αυτες οι ερωτησεις και κουραζω.. ευχαριστω!!
  4. Σε ευχαριστω πολυ καταρχην για την βοηθεια σου! Αυτο που λες για την καταναλωση σε σχεση με το ποδι του καθενος ισχυει απλα ρωτησα γιατι συμφωνα με τον κατασκευαστη η διαφορα τους με το 1400 που εχω ειναι 0.5 λιτρα στα 100 χλμ. Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι εγω εντος πολης με 20 ευρο βγαζω 140χλμ αν ειναι με το 1800 να βγαζω 10-20 χλμ λιγοτερα δεν λεει και τπτ.. και ειμαι και απο επαρχεια που η βενζινη ειναι στο θεο... αν γνωριζει μερικα που εχω δει που ειναι μετατροπη απο ibiza 1800 με 6αρι σασμαν ισχυει το ιδιο με το επετειακο που λες για το σασμαν? και κατι ακομα, στειλε μου σε μηνυμα ποσο δινεις το δικο σου και αν μπορεις και μια φωτο να το δω??
  5. Χαιρετώ τα αλάνια του forum. Σαν άπειρος και εγώ γράφω για να μου δώσετε τα φώτα σας !! Έχω ένα golfακι mk4 1400 σχεδόν εδω και ένα χρόνο.. (Πάντα γούσταρα αυτό το αμάξι!!) Επειδή όμως θέλω κάτι πιο δυνατό σκεπτόμουν για το 1800. Ήδη έχω αρχίσει να ψάχνω για κανένα καλό αλλά ήθελα να ρωτήσω σαν γνωστε εσάς τι πρέπει να προσέξω στην αγορά του μοντέλου αυτού.. Επίσης αν έχει κάποιος το μοντέλο αυτό και μπορεί, να μου πει τι περίπου παίζει με την κατανάλωση για να είμαι προετοιμασμένος λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε.. Να φανταστω για μετατροπη να μην το σκευτομαι καθολου σωστα??
  6. Χαιρετω για πρωτη φορα την παρεα!! Ειμαι καινουργιος golfakias και καθως προσπαθω να το "συμμαζεψω" θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το πως να ξαναζωντανεψω το χρωμα στο αυτοκινητο μου. Αρχικα, ειναι ενα mk4 του 2000 και εχει ενα θεματακι πισω δεξια πανω και γυρο απ το παραθυρο (ειναι 3θυρο). Εχει φυγει το βερνικι καθως εχει και καποια φουσκωματακια κοντα στο παραθυρο ετοιμα να σκασουν. Το ξεφλουδισμα αυτο εχει αρχισει και επεκτεινετε αρκετα και ο φανοποιος που το πηγα μου ειπε οτι πρεπει να φτειαχτει γρηγορα πριν γινει σε ολοκληρο το φτερο. Το θεμα μου ειναι οτι η μερια αυτη του φτερου θα ειναι φρεσκοβαμενη και το υπολοιπο χρωμα στο αμαξι ειναι 14 χρονων.. Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αλλα οσο να πεις θα υπαρχει διαφορα... Τι μπορω να κανω για να το γυαλισω μονος μου για να γλυτωσω χρηματα καθως αυτο το καιρο μπορω να διαθεσω χρηματα μονο για το βαψιμο στην ζημια αυτη. Θα ηθελα να μου προτεινεται καμια κρεμα-αλοιφη καθως και πως να το κανω για σιγουρο αποτελεσμα! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.