Jump to content

Nikosteto

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikosteto

  1. Καλημέρα και από μένα αδερφέ μου...γιατί αμάξι μιλάμε;;αν και έτσι όπως το περιγράφεις νομίζω κάποιο βραχυκύκλωμα μου φαίνεται!!με επιφύλαξη όμως γιατί δεν είμαι αρμόδιος...
  2. Καλημέρα σε όλους παιδιά!!!προν δυο μερες έβαλα τα καινουρια μου φανάρια και είπα να σας γράψω!!!dactane wv08a ο ΚΩΔΙΚΟΣ των φαναριών!!! Πρώτη φωτογραφια Φωτο2 Παιδιά η διαφορα τεράστια!!! Αν κάποιος το σκέφτεται να το τολμήσει!!! Σας Ευχαριστω όλους για την βοήθεια και τις απαντήσεις.
  3. Καλησπερα σε όλους παιδιά!!!κατευθειαν στο ζουμί ...εχω ένα Passat b5 2000 apu κινητήρα σκύλος στο δρόμο απροβλημάτιστο ΑΛΛΑ και λέω αλλα γιατι θελω βοήθεια!!! Εχω αλλάξει τα μπροστά φανάρια με μαμά πάλι γιατι τα παλιά έφαγαν τα ψωμιά τους αλλα δεν εχω φως στα πορείας καθόλου!!!εχουν γινει όσες ρυθμίσεις έπαιρναν εχω αλλάξει μεχρι τωρα 3 ζευγάρια λάμπες και τωρα φοράω Philips bvu αλλα πάλι τιποτα!!σκεφτηκα για aftermarket!!!!εχεις κανείς άλλος παρόμοιο θέμα η ειμαι ο μόνος;;;βοήθεια οποίος ξέρει κάτι...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
  4. Δεν ξέρω γιατι δεν ειναι καλο το φως!!αλλα σιγουρα δεν μου αρκεί!!δεν ειμαι να κανω νύχτα πολλά χλμ γιατι εχω και μωρό και το σκέφτομαι!!
  5. Καλησπερα σε όλους παιδιά!! Εχω ένα θέμα με τα μπροστά φανάρια μου(Passat 1.8t 1999) πολυ χαμηλό φως αν και εχω xenon!!σκεφτομαι να αλλάξω τα φανάρια και θελω να μου πει κάποιος αν ξέρει αν κουμπώνουν απο το facelift στο δικό μου!!!ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
  6. Σε ευχαριστω για ολα!!! Αν με το καλό δω ολα αυτα που μου είπες θα ενημερώσω!!!
  7. Εχεις δίκιο αλλα εχω και ένα Ibiza 1000 του 97 και καταλαβαίνεις οτι μετά θελω 2 τελη 2 ασφάλειες ολα δίπλα και δεν ειμαι ούτε για ευρώ παραπάνω!! Απλα μου φάνηκε καλό σαν τιμή και είπα μήπως αξίζει!! Τα αλλα δεν με απασχολούν!!σε ευχαριστω πολυ πάντως και μονο που ασχολήθηκες τόσο!!
  8. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/5737492/
  9. Αν μπει σε διαγνωστικό σε συνεργείο βγάζει τα χιλιόμετρα;; sorry που ρωτάω τέτοια πράγματα αλλα οπως κατάλαβες ειμαι άσχετος...Χλμ λεει 142.000 για την ηλικία του μου φαίνονται λίγα!!απλα το λέω!!
  10. Όταν λες τσεκ στο μοτέρ;;; Για τράκα οκ!!αλλα στο μοτέρ δεν ξέρω απο turbo..αν θελεις πες μου σημεία που φαίνεται κάτι!!! Ευχαριστω πολυ πάντως για την άμεση απάντηση!!
  11. καλησπέρα σε όλους παιδιά...νέος στο forum και θα ήθελα τα φώτα σας!!! Μεχρι τωρα το μονο αυτοκίνητο που είχα απο το (group) ήταν ένα Leon σκέφτομαι να πάρω ένα Passat 1,8t του 1999...αξίζει;; Τι πρέπει να προσέξω;;; Εχω οικογένεια και θελω κάτι μεγάλο και να εχει λιγο γκάζι όποτε στα λεφτα που θελω να δώσω ειμαι καλα στο Passat!!!βοηθεια παρακαλω!!!!!!!!!ευχαριστω εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.