Jump to content

tsabasid

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About tsabasid

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Amarok

tsabasid's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έγώ έχω ήδη κάνει την πρόταση στη μητέρα μου για βενζινοκίνητο, το οποίο είναι περίπου 2500 ευρώ φθηνότερο στην ίδια έκδοση αλλά έχει κολλήσει στο θέμα πετρέλαιο. Χιλιόμετρα να σου πω την αλήθεια , πιστεύω 15.000 -20.000/το χρόνο το κόβω να βγάζει το αμάξι. Τα περισσότερα σε αυτοκινητόδρομο.
  2. 16.600 το Yaris (με έξτρα προβολείς ομίχλης και συναγερμό) και 17.000 το Polo αντίστοιχα στις εκδόσεις Αctive Plus και Comfortline που ανέφερα παραπάνω. Και τα 2 με μεταλλικό χρώμα.
  3. Το αυτοκίνητο θα είναι για μένα και τη μητέρα μου. Προς το παρόν, οδηγός θα είμαι εγώ αλλά και αυτή σε λίγο πιθανόν να βγάλει δίπλωμα. Δεν της αρέσει η ιδέα του Opel, και επειδή αυτή θα έχει τη σημαντικά μεγαλύτερη συμμετοχή (οικονομικά) στην αγορά, είμαστε ανάμεσα σε αυτά τα 2.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να προβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου μέσα στις επόμενες μέρες. Να πω ότι είμαι νέος οδηγός και θα είναι το 1ο μου αυτοκίνητο, και μέχρι τώρα δεν είχα καμιά επαφή με το ζήτημα αυτοκίνητο. Είμαι ανάμεσα στα 2 μοντέλα, Yaris και Polo. Τα έχω οδηγήσει σε test drive και τα 2. Μια χαρά μου φάνηκαν και τα 2, απλά το Πόλο ίσως λίγο απότομο, σε σχέση με αυτά που είχα συνηθίσει. Εσωτερικά προφανώς το Polo είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά ακούω παντού για την αξιοπίστία της Τογιότα και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σχέση με VW. Αναφέρομαι στην έκδοση Active Plus για Yaris, και Comfortline για Polo. 5θυρα Diesel και τα 2. Μπορεί κάποιος που πιθανόν έχει εμπειρία και στα 2, ή γενικότερα, να μου πει την άποψη του; Ελπίζω να επιτρέπεται να συζητήσω για άλλη μάρκα πλην VW στο forum. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.