Jump to content

gas2782

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gas2782

  1. καλημέρα στην παρέα. έχω ένα golf 4 1.8 arz μοτέρ με 150hp θέλω να το αναβάθμιση σε (s3). πριν συνεχισω αν ξέρει κανένας αντίστοιχο θέμα μέσα στο forum για να μην ανοιγω το ίδιο θέμα. Ευχαριστώ.
  2. gas2782

    ABS

    Σε τι αμάξι σου συνέβη αυτό; Τα abs πρώτης γενιάς έμπαιναν σε λειτουργία κάθε φορά που μπλοκάριζε ένας τροχός.Άφηναν δηλαδή τον τροχό να κυλήσει για να ανακτήσει πρόσφυση και να ξαναφρεναρει αν συνέχιζες να πατάς φρένο ή αν δεν είχες ανακτήσει τελικά πρόσφυση. Αυτό συμβαίνει με μια συχνότητα9 φορές το δευτερόλεπτο και ελέγχεται απο την μονάδα του abs Σε μεταγενέστερες εκδόσεις των abs και ανάλογα την μάρκα και το μοντέλο τα abs αποδειχτήκαν ότι δεν ήταν λειτουργικά σε χαμηλές ταχύτητες. Τώρα που μιλάμε υπάρχουν συστήματα πέδησης που λαμβάνουν υπόψιν τους εκτός από τις στροφές που έχουν οι τροχοί την ταχύτητα του οχήματος την γωνία βύθισης των ψαλιδιών την προθεση του οδηγού την γωνια τιμονιού και αλλα πολλά... Με πολυ απλά λόγια για να μην μπούμε σε ορολογίες ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
  3. χωρίς να είμαι ειδικός αυτές οι λάμπες δεν δημιουργούν την λεγόμενη (δέσμη ) και το φως δεν θα έχει κατεύθυνση θα φέγγει δυνατά παντού και δεν θα βλέπεις τίποτα και θα στραβώνεις τους πάντες... Θα φας πολύ κράξιμο.
  4. όχι δεν έβαλα xenon το δαχτυλίδι χρειάζεται επειδή η λάμπα είναι πιο μακριά από την συμβατική. Και αλλάζει η γωνια ανακλήσεις της δέσμης και δημιουργεί μεγαλύτερη ( ομπρέλα) δέσμης και δεν φέγγει πολυ στο κέντρο του φαναριού αλλά φέγγει πολυ μακριά ένα λευκό ψυχρό χρωμα...
  5. http://ebay.us/1Ek4dz εγώ αυτά πήρα. Τα watt είναι 80 αυτό είναι που δείχνει την ένταση.
  6. αυτά είναι σκέτες λάμπες. Αυτά που πήρα εγώ ειναι με πλακετακια για να μην έχεις θέμα με τα can.
  7. καλημέρα. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. τα αγόρασα από eBay . Είναι κιτ που περιλαμβάνει λάμπες και στην συνέχεια του καλωδίου έχει κάτι μικρές (πλακέτες) δεν γνωρίζω όμως τι κάνουν. sonakia νομίζω έχεις δίκιο το σκεφτικά κι εγώ για τις παρεμβολές από τα καλώδια και τις πλακέτες γιατί είναι πολυ στρυμωγμένα μέσα στο φανάρι. Που αλλού να μπουν εξάλλου. Και ναι δεν είναι ότι το καλύτερο από άποψη ποιότητας. mercuri όπως προαναφέρθηκε είναι κιτ με λάμπες και πλακετακι που το μόνο που κάνεις ειναι να τα τοποθετήσεις. Το φως ειναι πολυ δυνατόν αλλά θέλει να βάλω ένα δαχτυλίδι ανάμεσα στην λάμπα και στην πατούρα του φαναριού για να έρθει πιο πίσω και να κάνει καλυτερη εστίαση η δέσμη φωτός που κάνει το φανάρι. Κατά τα αλλα πολυ καλό.
  8. Καλημέρα σε όλους. Έβαλα φώτα led σε golf IV H1H3και H7 δηλαδή σε όλες τις θέσεις μπροστά στα φανάρια μου.... Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανάβω οποιαδήποτε σκάλα μικρή,μεγάλη ή προβολείς το σήμα του ραδιοφώνου χάνεται.... Αρχίζουν παράσιτα στους σταθμούς. Κλείνω τον διακόπτη των φώτων και επανέρχονται οι σταθμοί. Το έχει πάθει κανένας σε οποιοδήποτε βαθμό; Υπάρχει λύση;;;;
  9. Χρόνια πολλά καλή χρονιά και από εμένα... Ελάτε να τα πούμε όσοι πιο πολλοί τόσο το καλύτερο.
  10. Καλησπερα Είμαι νέο μέλος στην παρέα και θα χαρώ πολύ να συναντήσω (φιλους-μέλη) του vwclub και λέω να έρθω με το golf-ακι μου 1.8t mk4 και να γνωριστούμε από κοντά. Λοιπόν είμαι μέσα....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.