Jump to content

supermario

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About supermario

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

supermario's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το αυτοκινητο ειανι ολοκαινουριο και εντος εγγυησης δεν προκοιται να πληρωσω εγω οποιαδηποτε αστοχεια υλικου. Το κανει σε οποιαδιποτε ταχυτητα αρκει να επιβραδινεις η να επιταχυνεις(ενω εινια ζεστο).
  2. Καλησπερα προσφατα αγορασα ενα skoda rapid 1.6tdi . . . Να πω οτι δεν εχουν περασει καλα καλα 3 βδομαδες απο τοτε που το πηρα.Παρατηρησα λοιπον οτι οταν το αυτοκινητο εχει ζεσταθει και μονο τοτε οταν πατα το γκαζι και αρχιζει να εχει ''φορτιο'' ο κινητηρας ακουγετε ενας ηχος σαν τικ-τακ οπως και οταν αφησεις το γκαζι.Το πηγα απο εκει που το πηρα αφου εχουν και συνεργειο.Τους ειπα το προβλημα εκανα και μια γυρα με τον τεχνικονα το ακουσει και καταλαβε τον ηχο που του ελεγα.Το πηρε λοιπον το ανεβασε κουναγε τον κινιτηρα την εξατμιση κτλπα προσπαθοντας να αναπραφει τον ηχο και στο υνεργειο αλλα τιποτα.Μου ειπε να περιμενω να κκοιταξει μηπως υπαρχει καποια ενημερωση για το σιγκεκριμενο μοντελο που δεν πηρξε το κατεβασε και μου ειπε δεν μπορει να κανει κατι αλλο.Ο τεχνικος συμβουλος η οπως λεγετε μου αρχισε τι π..ες οτι ειναι καινουριο το αυτοκινιτο και θα κανει ηχους και ολα τα αυτοκινητα κανουν ηχους και αυτος εινια φυσιολογικος ηχος και οτι αυτος λευτα περνει απτην εγγυηση και .Τελοςπντων προσπαθοντας και εγω να πεισω τον εαυτο μου και μιας και το αμαξι ειναι ολοκαινουριο ειπα οτι δεν ειανι τιποτα και ειμαι εγω περιεργος.ΣΗμερα υστερα απο ενα ταξιδακι που εκανα περιπου 1.30 στην εθνικη παρατηρισα οτι ο ηχος ειχε γινει ακομα πιο εντονος.Επισης αναμεσα σε αυτο το τικ-τακ προστεθηκε κατι σαν τριξιμο; δεν ξερω πως να το περιγραψω.Οσο το αυτοκινητο ζεστενεται και οσο πιο πολυ ωρα ειναι ζεστο τοσο πιο εντονος γινεται .Πραγματικα κατι συμβαινει , κατι δεν παει καλα με το αυτοκινητο.Το γεγονος οτι κανει αυτον τον θοριβο μονο οταν ειναι ζεστο με εχει προβληματισει ιδιετερα αφου με κανει να πιστευω οτι δεν προκοιται για καποια βαση που τριζει αλλα καποιο θοριβο απο το κιβοτιο το διαφορικο; δεν ξερω Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα και βρηκε λυση; ΕΠισης λεω να το ξαναπαω σε αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο μιας και εχω εκνευριστει με αυτο που εγινε . . . ΥΓ: το κανει σε ολες τις ταχυτητες και ηχογραφιση http://tinyurl.com/o6cqpw9
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.