Jump to content

NEA_KIOS

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NEA_KIOS

  1. εγω ειχα στο golf tsi 140 που ειχα πριν λιγο καιρο ολοσωμη milltek εξατμιση.απο επιδοσεις και ηχο ηταν απιστευτη τα λεφτα ομως ειναι πολλα . 1750e ειχα δωσει.οσο για την αναφορα που εγινε απο καποιον για μια κοντρα 2 tsi με ιδιο προγραμμα , το ενα απο τα golf ηταν το δικο μου,εαν το δειτε το βιντεο θα παρατηρησετε οτι στις υψηλες στροφες η milltek δινει τα ρεστα της.και το αμαξη παιρνει αισθητη διαφορα απο το αλλο golf. η δικη μου γνωμη ειναι milltek for ever.αλλα δυστηχως πανακριβη!
  2. περασαμε πολυ ωραια παρολο που εβρεχε. Γιωργο βγαλε και κανενα βιντεο απο τα ανοιγματα
  3. παιδια μην ξεχασετε να μας δωσετε πληροφοριες για αυριο
  4. παιδια μπορειτε να μου δωσετε καμμια πληροφορια που θα γινει η συναντηση? θελω να ανεβω και εγω απο Ναυπλιο. ευχαριστω
  5. μαλλον θα ερθω και εγω εκτος απροοπτου. ΝΕΑ_ΚΙΟS + 2. μπορειτε να μου δωσετε καμμια πληροφορια που ακριβως ειναι γιατι ερχομαι απο επαρχια και δεν ξερω που ειναι. Η' εκτος αν συναντηθουμε καπου αλλου προτου παμε για καφε.
  6. παιδια πριν 2 μερες εβαλα και εγω προγραμμα απο REVO ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δεν κλειδωνει ο εγκεφαλος και ουτε ενδειξη check engine μου βγαζει οπος εχω ακουσει απο καποιυς αλλους. εισαγωγη εχω βαλει βαρελακι της BMC το CDA και τωρα περιμενω να παραλαβω και full εξατμιση της milltek.
  7. λοιπον παιδια 850 ευρω κοστιζει το προγραμμα της REVO και για την full εξατμιση της miltek μου ειπαν 1900 ευρω.
  8. χθες περασα απο τον αντιπροσωπο της REVO στην αργολιδα. θα παω για προγραμμα , full εξατμιση milltek , kai σκαστρα απο forge. απο εβδομαδα που θα τα βαλω και θα δοκιμασω και το trial θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
  9. φιλε μου κανενα νεοτερο δεν υπαρχει.παρακολουθω το θεμα γιατι με ενδιαφερει παρα πολυ. Η γνωμη μου ειναι να μην κανουμε πειραματα, ας περιμενουμε μεχρι τον Μαρτη απο Forge.
  10. παιδια μαλλον θα ερθω και εγω απο Ναυπλιο. NEA_KIOS+1
  11. εχω βαλει εγω στο tsi που εχω. αρα θα γινεται και στο gt λογικα. εχω βαλει της APEXi . οταν μπορεσω θα βαλω φοτο να το δεις.
  12. ειχα μια πληροφορια απο εταιρεια εδω στην Ελλαδα οτι η Forge εβγαλε σκατρα για το tsi. Μετα απο επικοινωνια μου με την Forge Αγγλιας αυτο δεν ισχυει.Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα υπαρχει.Ξερει κανεις αν καποια αλλη εταιρεια εχει βγαλει τιποτα?
  13. μαλλον θα ερθω και εγω. στο ιδιο σημειο που συναντηθηκαμε την προηγουμενη εβδομαδα θα βρεθουμε?
  14. ωραιες οι φωτο! νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει και βιντεακι. αντε να βγαινει!
  15. περασαμε υπεροχα , ολο το σκηνικο ηταν πολυ ωραιο! καλο φαι και φοβερη παρεα! αντε να ερθει η παννεληνια να ξαναβρεθουμε!
  16. αυτοκολλητα του club θα εχει καποιος μαζι του για να προμηθευτουμε?
  17. εκδρομουλα κοντα στην περιοχη μου????δεν γινεται να λειψω!!!! μεσα και εγω! NEA_KIOS, +1
  18. συμφωνω μαζι σου αλλα εαν το προσεχεις λιγο δεν θα σου βγαλει τα τεραστια προβληματα. και στο κατω κατω αμαξι ειναι.... κατι θα σου βγαλει. οσο αναφορα το θεμα βελτιωσης δεν συμφωνω. η αποψη μου ειναι θελεις αμαξι με πολλα αλογα παρτο εργοστασιακο . μην μπαινεις στο τριπακι να το πειραξεις. θα το μετανιωσεις μετα. αυτο νομιζω και ποσο σε ενα αμαξι οπως το tsi που ειναι μεχρι τα μπουνια απο βελτιωση. αντε να παρεις αλλα 30 αλογα παραπανω. και λεω αξιζει για 30 αλογα να χασεις εγγυηση???και αντε η εγγυηση αστην, το θεμα ειναι να μην βγαλει προβλημα μετα. εγω προσωπικα δεν παιρνω αυτο το ρισκο. εαν ηθελα 200 αλογα επερνα εαν μπορουσα ενα gti.
  19. και εγω συμφωνω μαζι σου φιλε μου. εχω και εγω ενα golf tsi 140 εδω και ενα χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που διαβαζω μεχρι στιγμης. το αμαξι το παω νορμαλ και εκει που χρειαζεται του τα δινω και πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εαν αρχιζουμε και το τσιτονουμε ολη την ωρα αλλα οχι μονο το tsi αλλα και οποιοδηποτε αμαξι καποια στιγμη θα το παρουμε στο χερι.και κατι αλλο που διαβαζω.... ακουω που λενε για προγραμμα για αυξηση ιπποδυναμης. μα καλα γιατι πηρατε το tsi 140 αφου θελετε παραπανω αλογα????? παρε ενα GT η' ενα GTI γιατι να μπλεξεις και να μην εχεις το κεφαλη σου ησυχο?? και μετα θα λεμε "ειδες το tsi 140 τα κακαρωσε". αυτη ειναι η αποψη μου με οτι διαβαζω τοσο καιρο με τα προβληματα του tsi 140.
  20. εγω φιλε μου σου προτεινω αυτες τις 18'' BBS που εχω και εγω. πολυ καλες!
  21. kai ego tha ertho me to kainourgio tou-tou mou. NEA_KIOS+1
  22. μια βολτουλα απο το ομορφο Ναυπλιο θα ηταν πολυ καλη!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.