Jump to content

thanos captain

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by thanos captain

  1. Εδώ και αρκετά χρόνια βάζω στην Shell στην Αναπαυσεως στα Βριλήσσια. Πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα... Vpower racing.. Στο βενζιναδικο επί της Μαραθωνος με το σήμα dt που αναφέρθηκε πιο πάνω έχω βάλει 3-4 φορές....μια χαρά ηταν
  2. Στο διαγνωστικό όλα καλά είναι. Θα αλλάξουμε μια βαλβίδα αύριο για να δούμε..
  3. Έτοιμο είναι. Από το Σάββατο στρωνω σιγά σιγά και μετά πάω για προγραμματισμό!
  4. Αντε να ξεκινάει το στρώσιμο σιγά σιγά!
  5. Πιστονια wossner και μπιελες zrp έβαλα.ολα μπήκαν κουτί πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Σύνολο ρεκτιφιε,πιστονια και μπιελες ένα 2χιλιαρο.
  6. Εγώ προσωπικά δεν θα αλλάξω μπεκ. Όπως μου είπε ο μηχανικός μου επαρκούν αυτά που έχω.
  7. Αλλάξαμε πιστονια,μπιελες,intercooler χειροποίητο,θα μπει σκαστρα κλειστού τύπου,εισαγωγή με φιλτροχοανη και σωλήνα σεις φυσικά και δισκοπλατο Sachs performance.
  8. Δεν τίθεται θέμα. Δεν σε παρεξήγηση. Απλά όπως είπα "ιδωμεν".θα δείξει πως θα πάει. Εξαρτάται από το πρόγραμμα και τι πιέσεις θα δουλεύει.
  9. Η τουρμπινα υβρίδιο έγινε...μέγιστη παροχή 350ps τώρα.οταν πάει για πρόγραμμα δεν θα το τσιτωσω τόσο πολύ.γυρω στα 310-320 το πολυ υπολογίζω. Ίδωμεν.....
  10. χαχαχαχαχαχ....ετσι ακριβως!!!!!καθε μερα εκει ειμαι.σ.κ που δεν δουλευει και καλα ο μηχανικος μου θα μεινει με κλειστες πορτες για να τα βαλει ολα πανω ωστε να το παρω απο βδομαδα για αρχισει το στρωσιμο!!
  11. Το εχω διαβασει...αλλα εχουν γραφτει τοσα πολλα που καπου το εχασα!!
  12. μονο 55k εχω!!τα μεταλλα θα αλλαχτουν ολα...αυτο ειναι σιγουρο! για την αντλια υψηλης δεν το ηξερα...αρα θα το δουμε και αυτο οταν προγραμματισω!! Ευχαριστω για τα info!!
  13. Αν και απ'οτι εχω συνεννοηθει δεν υπαρχει προβλημα,θα το τσεκαρω παλι για τα je!! Για το s3 το γνωριζω για την αποδοση του..εχουμε λιγο καιρο ακομα γι'αυτο...μολις χθες κατεβηκε το μοτερ..
  14. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το ζορισω τόσο πολύ. Δεν θελω να ειμαι καθε βδομαδα στο συνεργειο.Γι'αυτο και θα γίνει σφυρί.οσο για το μέλλον.....θα δείξει. Ίσως πάω και για παραπάνω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.