Jump to content

johnchryss

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About johnchryss

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Περιστερίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up

johnchryss's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. johnchryss

    Eco Up Φ.α.

    Τελικά η Πυθία μάλλον έχει Δίκιο Γιατρέ μου, Με πήρανε από τον αντιπρόσωπο και αναφέρουνε πιθανή Αντικατάσταση Δίσκου Συμπλέκτη ( με κόστος +124€) και βλέπουμε. (Πλατώ, ρουλεμάν τα καλύπτεi λέει η εγγύηση της VW, Υλικά Τριβής Όχι!) (Είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να χρεώνουνε στο τέλος και βαλβολίνες, τάπες, ροδέλες κλπ.) (Για τα ταμπούρα πίσω που σφυρίζουνε τα φερμουίτ, θέλουνε +40€ καθάρισμα - Κατά τα άλλα έχω εγγύηση μέχρι τον Οκτώβρη με 29.000ΚΜ) Ξέρει κανείς σε άλλες περιπτώσεις τί γίνεται; διαβάζω πιο κάτω για αλλαγές δισκόπλακων εντός εγγύησης κανονικά, τι συμβαίνει? ότι θελουνε κάνουνε? Είμαι προς αναζήτηση καλού μεταφραστή για email στο Wolfsburg, και από Τρίτη πάμε Τοyota για τις καινούργιες Τιμές. Και μου το έλεγε, ο μηχανικός μου (Πυθία), θα μπλέξεις με αυτούς..... Και έμπλεξα.
  2. johnchryss

    Eco Up Φ.α.

    Παιδιά Καλησπέρα σε όλους τους Eco-πληκτους. Θα είμαι γρήγορος και ουσιαστικός μετά την 18μηνη συμβίωση μου με ένα EcoUp, αγορά 10/2014 με 28.500 διανυθ. Κμ μέχρι τώρα. Οικονομία πραγματικά που δεν θα υπάρξει σε κανένα αλλό αυτοκίνητο, μετά από αυτό. Εύκολα πετυχαίνει κανείς 2,7Kg, (ή 2,5€) σε ταξίδι με 120Κμ. Μόνο αμιγές Ηλεκτρικό, είναι καλύτερο, αλλά το έχεις πληρώσει (x2 φορές), και πάντα σε περιμένει το κόστος ανανέωσης των μπαταρριών στην γωνία. Τώρα τα κακά του: Για ένα χρόνο έβριζα να στρώσει και να αρχίζει να γίνεται πιο σβέλτο. Τελικά μετά τα 12-13.000κμ, μαγικά άνοιξε και τουλάχιστον μπορείς να παρακολουθείς την κανονική κίνηση του δρόμου, δίχως να σε προσπερνάνε από δεξιά και αριστερά. (Η κατανάλωση τό ίδιο καλή, δηλδ. χαμηλά όπως λέει ο κατασκευαστής). Τώρα που είμαι κοντά στο δεύτερο service, (το πρώτο Οκ, με το κουπονάκι 99€ λαδάκια castrol 5W30 + φίλτρο), αρχίζουν τα δύσκολα.. Η πρώτη ταχύτητα όταν ζεσταθεί το σαζμάν δεν κουμπώνει (Θέλει δύναμη και μίσος), ενώ η όπισθεν μπαίνει πάντα καρφωτή. ο Συμπλέκτης- πεντάλ κλπ, αποσυμπλέκουν/συμπλέκουν μια χαρά και γλυκά και προοδευτικά. Προ Τριμήνου που το πήγα (λόγω εγγύησης) να συμπληρώσω λάδια/νερά (0,5 λτ & 0.3λτ άλλο κακό και αυτό που θεωρείται και φυσιολογικό), στον έλεγχο δεν διαπιστώσανε τίποτα ύποπτο. (ήτανε όμως κρύο). Σε φίλο μηχανικό, που μου φτιάχνει τα υπόλοιπα συμβατικά αυτοκίνητα της οικογένειας, μετά από σχετική βόλτα, μου διέγνωσε άθλιο συμπλέκτη LUK, που λόγω κόστους έχει συγκεκριμένη συμπεριφορά σε κάποιες παρτίδες. Περιμένω, την άλλη εβδομάδα να το πάω για το service των 29-30.000κμ μαζί μετά λάδια, να δώ αν θα το σώσουμε, ή θα το πετάξω και θα πάρω αυτό που πάντα μισούσα., δηλαδή ένα Yaris, να κάνω την δουλειά μου ήσυχα και απροβλημάτιστα. Μπορεί και αυτό να το πληρώνεις, αλλά τουλάχιστον έχεις και μεγάλη εγγύηση και τέτοια θέματα είναι άγνωστα. Αυτό που σίγουρα θα μου λείψει είναι η πραγματικά ελάχιστη δυνατή κατανάλωση σε αυτοκίνητο, από την άλλη βέβαια η ροπή του είναι ανύπαρκτη και αυτό χειροτερέυει με τις πολύ μακριές σχέσεις, λόγω οικονομίας, βλέπε ΒΜΤ κλπ. Τώρα για το δίκτυο Ανεφοδιασμού: Σε Λαμία και Λάρισα γέμισα την προηγούμενη εβδομάδα, μια χαρά, ενω την Κυριακή 5/6 που πέρασα από την ΕΚΟ του Ρέντη (Village), περιμένουνε ακόμα την ΔΕΗ να σκάψει 50μ και να τους περάσει το καλώδιο στον υποσταθμό. Έχουνε 3 Αντλίες καινούργιες και πανέτοιμες που περιμένουνε τους ταξιτζήδες με τα Octavia G-Tek. Τέλος, όποτε μου γυρνάει σε βενζίνη, (Ελάχιστες φορές), τότε είναι που σέρνεται πραγματικά. Απορώ που κάποιοι παρατηρούνε και καλύτερη απόδοση με Βενζίνη, στο δικό μου είναι τραγικά τα πράγματα και κατανάλωση τρελλή από 7lt και άνω. (Περιμένω την αντίδραση της αντιπροσωπείας στο όλο θέμα του σαζμάν και θα ενημερώσω αναλόγως των εξελίξεων).-
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.