Jump to content

Stilios Spiros

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stilios Spiros

  1. Καλησπερα σας ηθελα να κανω μια ερωτηση, Υπαρχει ενα Polo 6n 16v με τα 101 αλογα και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω 6αρι σαζμαν, αν ναι απο τι αυτοκινητο και τι κοστος μπορει να εχει μια τετοια μετατροπη.

    Ευχαριστω προκαταβολικα!

  2. Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους.

    Εχω ενα Polo 6n1 και θελω να αλλαξω τις μαμα αναρτησεις και σκευτομουν να βαλω τα bistein B4 με H&R ελατηρια 3.5, Εχει κανεναν γνωμη για τα συγκεκριμενα αμορτισερ? Δεν θελω να πολυ ακριβα αμορτισερ για αυτο κοιταξα αυτα. Εαν εχετε γνωμη για αλλα αμορτισερ θα χαρω να τις ακουσω

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  3. με βοηθησατε αρκετα με την γνωμη σας παιδια ευχαριστω .. μαλλον θα κατω την αλλαγη σε 15 με ενδιαφερη ποιο πολυ τα κρατηματα και σε ασφαλεια κι ας χασω σε ταχυτητα που κατα την γνωμη μου δεν θα ειναι και κατι το τρομερο η επιταχυνση που θα χασω ... το θεμα αμορτισερ με ενδιαφερη πολυ εχετε γνωμη πανω στο θεμα?

  4. ναι σωστα ειναι οι διαστασεις, αλλα δεν θα χτυπαει πολυ με τοσο χαμηλο προφιλ δεν θα εχω θεμα με τις ζαντες σε λακουβες ή τα εχω ακουσει λαθος?

  5. Καλησμερα σας εχω ενα Polaki 6n του 98 το 1400 8v και θελω να αλλαξω τις μαμα ζαντες 13" σιδερενιες και να βαλω 15" του 16v , εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο αμαξι με 15 θα γινει πολυ "βαρυ", θα ηθελα αν καποιος απο προσωπικη εμπειρια αν υπαρχει διαφορα και γενικα την γνωμη σας πανω στο θεμα αυτο.

    Σας

    Ευχαριατω!!

  6. το βλεπω και εγω οτι ειναι θανατος .. τωρα θα κανω την εξης ερωτηση αμα βαλω αγωνιστικου τυπο καταλυτη σε εργοστασιακο αμαξι - διαφορα δν βλεπεις- αλλα αμα το κανεις πρωτο σταδιο θα μπορω να χρησιμοποιησω τον ιδιο καταλυτη η ειναι θεμα με την διαμετρο της εξατμισης δλδ αν θα τεριαζει ή οχι .. δν ξερω αν το εθεσα σωστα

  7. Βασικα και εγω δεν ζηταω πολλα πραγματα απο το συγκεκριμενο αμαξι, και εμενα πιστεω οτι θα με ευχαριστουσε ποιο πολυ να το ειχα ενα τικ ποιο νευρικο απο οτι ειναι τωρα αλλα θα το σκευτω λιγο ακομα μεχρι να αποφασισω τι τελικα θα κανω.

     

    Και μια αλλη ερωτηση  Polodi ο φιλος σου το ειχε με την μαμα ζαντα (13) 1 σταδιο η μεγαλυτερη γιατι ειχα διαβασει μεσα στο Forum σε μια αναρτηση οτι υπαρχει μεγαλη απωλεια δυναμης στο συγκεκριμενο αμαξι με ενα Σετ ποιο μεγαλης Ζαντας.

  8. Μπηκα στην σκεψη να βελτιωσω λιγο το Polaki μου κι ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανεις την συγκεκριμενη βελτιωση και τι απατολεσμετα εχει δει.

    Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι τελη '98 αρχες '99 και εχει κοντα στα 54000 χιλιομετρα μηχανικα ειναι πολυ καλο κι καθολου ταλεποριμενω

    Οποιος μπορει να με βοηθησει η να που πει απλος την γνωμη του

    Ευχαριστω Προκαταβολικα

  9. Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος Vw Polo 6N του '98 .Ειχα διαβασει σε μια παλαιοτερη αναρτηση οτι μπορουμε να μονταρουμε τα μπροστινα καθησματα απο AYDI TT ή s3 . Η ερωτηση μου ειναι η εξεις ποιας χρονολογιας TT ή S3 μπορω να ψαξω και αν κουμπονουν χωρις κανενα προβλημα ή πατεντα.

    Ευχαριστω προκαταβολικα.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.