Jump to content

zellps2

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zellps2

  1. Λογω ανωτερας βιας δυστηχως δεν θα ερθουμε! Καλα να περασετε! Επιφυλασσωμαι για την επομενη!
  2. αααααα κανενα αυτοκολητο θελω αν περισευει με το αζημειοτο βεβαια!!!! (μαυρο golf 5 gt)
  3. ευχαριστω πολυ νικολα για την σκαστρα και την ν75 αψογος σε ολα!!!

    1. nikdev

      nikdev

      Άψογος και στην πληρωμή και στην επικοινωνία ο Zellps...

  4. Σε thp μοτερ σε 30χιλιαδες χλμ εχουν τετοιο προβλημα και για εμενα ειναι αμαρτια να ανοιγει καποιος μοτερ για τετοιο λογο (εκτος και αν το κανεις σφυρι...) γιαυτο βαζουν oil catch can kai seafoam ktl...
  5. Ναι αλλα στο αναμα τραβανε πολυ βέβαια πιο πολυ για το λοοκ μου αρεσουν αλλα ειναι τσουχτερα.
  6. Καταλαβα παντα με προσοχη στα ρευματα... και εγω οταν ειδα 44Ah γελαγα ειναι πολυ αστειο με ηλεκτρομαγνητικο κομπρεσσορα και γενικως τα ηλεκτρονικα του αμαξιου...
  7. εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα, σημερα πηγα και ρωτησα στην καρεντα γενικα για το αμαξι τι ανακληση εχει το δικο μου 6/2007, μου ειπε, δεν ειδα τπτ στο πισι πως δεν εχει ανακληση για σαζμαν ουτε οδηγεια για κατι τετοιο αλλα βεβαια ΟΥΤΕ και εκπτωση (800 ευρω σαζμαν) (600 δισκοπλατω) βεβαια μου ειπε το παλικαρι να αλλαχτουν πρωτα οι βαλβολινες μηπως και αυτο προκαλει αυτο το πραγμα αλλα απο του gti με κοστος 80-100 ευρω, (τι σκατα απο χρυσαφι τις φτιαχνουν????) ακουω γνωμες να στειλω μειλ στην γερμανια αν ναι που???? εχουμε κανα σαιτ η εφαρμογη με το πλαισιο να βλεπουμε τι ανακληση εχουν τα αμαξια μας?
  8. ολα λογικα θα γινονται αλλα δεν συμφερει πιστευω εσενα κουμπωνεις απο την πιο παλια γεννια 1.8 20vt πραγματα πολυ πιο ευκολα απο το να εβαζες tsi! αν εχεις παχουλο πορτοφολι παντως δεν νομιζω να μην μπορει να μπει κ ο tsi αλλα κ να εχεις δεν συμφερει.... βρες απο gti γεννιας σου η ακομη καλυτερα απο s3 πρωτης γεννιας bam μοτερ να εισαι αρχηγος!
  9. παιδια καλησπερα επιδη με καιει το θεμα αγορασα ενα αμαξι δευτερο χερι χρονολογιας 7.7.2006 και αγορα και σερβις μονο απο τον φιλλιπαιο, μπορω να παω και να τους τριξω τα δοντια για την ανακληση σαζμαν - η εστω το συνχρονιζε δευτερας??? απο οσο ξερω ο πρωτος ιδιοκτητης ειχε αναφερει το προβλημα και του ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα ουτε χαλαει οποτε ολα καλα! μπορω καπως να εχω ενα χαρτι οτι τα ταδε μοντελα εχει κανει ανακληση για σαζμαν??? μονο μεσω αυτων? και αν αρνηθουν τι κανω? απειλω πως θα στειλω μαιλ στην μαμα εταιρια?? δεν εχω ακουσει κακα λογια για τον φιλλιπαιο αλλα ο φιλοσιδης ειναι πολυ πιο επαγγελματιας απο οτι διαβαζω, οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω!
  10. καλησπερα και χρονια πολλα με ευτηχισμενο το 2015! με λενε γιαννη 27ετων απο αθηνα νοτια προαστια νεα σμυρνη και ειμαι φρεσκος κατοχος ενως μαυρου 5πορτου golf V gt! καλως σας βρηκα
  11. Καλησπερα παιδια και καλη χρονια. Έχουμε-ξερουμε κανεναν που μπορει να καθαρισει βαλβιδες απο golf gt με τον τροπο που δειχνει στο βιντεο? https://www.youtube.com/watch?v=ONp6gQXpyKU Άν ναι με τι κοστος και που? Έχω ενα πολυ ελαφρυ κλωτσιμα στο ρελαντι λαμπακι δεν εχει αναψει το αμαξι εχει 89χιλιαδες χλμ.
  12. παιδια καλησπερα ξερουμε εαν υπαρχει οδηγεια ανακλησης για αυτο το προβλημα? κατοχος ενως gt με αυτο το προβλημα οπου στον φιλιπαιο ειχε διαγνωστει (εχω το χαρτι αλλα δεν ξερω οταν διαγνωστικε εαν ηταν στην εγγυηση) και ειπαν στον πρωτο κατοχο πως δεν ειναι προβλημα ουτε χαλαει, εγγυηση κανονικη ειναι μονο για 3 χρονια? αν ναι και ειχε διαγνωστει μεσα στα 3 χρονια μπορω τωρα να το κυνηγησω? 7/06 ειναι η αδεια του αμαξιου με 89χιλιαδες χλμ, διαβασα και για αλλα ΄αναλωσιμα΄ που μαλλον πρεπει να αλλαξω (ν75 κ σκαστρα) οπως επισης ειδα μια ψιλοδιαρροη απο κατω λαδιου και μου ειπε ο ανθρωπος που το ελενξε πως ειναι απο τον καθρεπτη αυτο αλλα δεν διαβαζω κατι εδωμεσα, τα φωτα σας!!!!
  13. blg ειναι στο gt με τα 170 bmy ειναι στο μεταγενεστερο golf gt sport με τα 140 και οι 2 τurbo και compressor
  14. καλημερα και καλη χρονια παιδια, ειμαι νεος κατοχος ενως golf gt με λαμπες αλογονου για φωτα, αν βρω σε καλη τιμη τα γνησια φαναρια ξενον μπαινουν στο αμαξι μου? η μπαταρια ειναι 44αμπερ θα χρειαστω πιο μεγαλη? επισης εχει συστημα τα φαναρια ξενον για αυτοματη ρυθμιση πανω κατω δεσμης που θα χρειαστει να μπει και αυτη σαν προσθετη για να δουλεψει σωστα??? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καλη χρονια σε ολους!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.