Jump to content

dims3tfsi

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

dims3tfsi last won the day on June 20 2016

dims3tfsi had the most liked content!

About dims3tfsi

  • Birthday 07/07/1983

User Information

  • Δήμος
    Αττικής - Γαλατσίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

2,770 profile views

dims3tfsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

124

Reputation

  1. Βαζωντας μονο μια εισαγωγή αερα οποιαδήποτε είναι αυτή δε θα κερδισεις φιλε μου απολυτως τιποτε και ειδικα για το λογο που αναφέρεις για να ακουσεις το τούρμπο σου πεταμενα λεφτα.Αν θες το κατι παραπανω στο αυτοκινητο σου βαλτου μια ολοσωμη εξατμιση μετα παντα την εισαγωγή και ένα προγραματακι της αρεσκειας σου ειτε επωνυμο ειτε custom ετσι θα το τσιτώσεις το αυτοκινητο σου θα αγριεψει και από επιδοσεις και από ηχο που θες και θα το ευχαριστηθείς.Το κάθε περιφερειακο που μπαινει στο αυτοκινητο θελει και το αναλογο ρυθμισμα βασικος κανονας της βελτιωσης,πετωντας κατι πανω μεμονομενο δε κερδίζεις τιποτε.
  2. Τα ειπες όλα Θοδωρή το α και το ω είναι η κακη συντηρηση των αυτοκινητων και η ελειψη παιδειας στην οδηγηση,ειδικα με τα λάστιχα ΚΤΕΟ κτλ γινονται παραβιασεις και μη τηρηση των κανονων ορθης λειτουργειας των αυτοκινητων κατακορων.Φταινε και οι κοντρες και υψηλες ταχύτητες αλλα σε πολύ μικροτερο βαθμο από τα παραπανω αν τα παραπανω είναι όπως πρεπει να είναι μειωνεται ο κίνδυνος πολύ και μετα εξαρτάται στην εμπειρια του κάθε οδηγου.
  3. Καλησπέρα φιλε μου η μετατροπή αυτή κοστιζει ακριβα πολύ ακριβα 4χιλιαρικα,οπως σου ειπαν τα παιδια παραπανω αν δε ξεφυγεις σε αλογα ροππη ξανασκεψου το.οτι αξιζει αξιζει και με το παραπανω αλλα εξαρτάται από τη βελτιωση δηλαδή τι σταδιο εχεις στο μυαλο σου.
  4. Κανεις δε κραταει κανεναν με το ζορι,αυτη είναι η απαντηση που εδωσε παραπανω ο διαχειριστης του forum,αν εγω φιλε doggy δωσω τετοια απαντηση σε πελατη μου γιατι κατά καποιο τροπο σα πελατες ειμαστε ολοι εδώ μεσα το αποτέλεσμα θα είναι να το χασω από πελατη όπως επισης να δημιουργηθεί αρνητικη φημη για το κατάστημα μου και για εμενα.Δε νομιζεις ότι αξιζει μια καλυτερη απαντηση σε οσα παιδια αφιερωνουν το χρονο τους από το καθημερινο γολγοθα τους και μπαινουν εδώ μεσα για να ξεχαστουν για λιγο από τις διαγραφες post;Όλα τα φορουμ εχουν ερημωσει και γι αυτό είναι δικη σα ς ευθυνη διοτι με τους περιορισμους που βαζετε στερείται ελευθερια λογου οποτε καλο είναι να σβηνετε όλα τα φορουμ τα 10000+ μελη που εχετε διοτι πλεον με το ζορι είναι 100 και από αυτά 20-30 ενεργα κάθε μερα.Πριν από λιγους μηνες τα είχαμε ξαναπει πηξαμε στις ερωτήσεις για ελαστικα μπαταριες λαδια κτλ,που είναι η ποικιλια θεματων που θα προσφερει το κατι παραπανω ακομη και στο ποιο απαιτητικο μελος;Εγω με το λευτερη που τολμήσαμε το κατι το διαφορετικο και προσπαθήσαμε να το μοιραστουμε εδώ μεσα γι αυτό σταματήσαμε την ενημερωση των προτζεκτ μας από τέτοιες εκνευριστικες συμπεριφορές που το μονο που καταφερνουν είναι να σε ξενερωσουν.Αφου τετοια φορουμ θελετε να τα χαιρεστε.
  5. Καλημέρα ωστηρια φιλε μου,εχω τον ιδιο ηχο απλα σε εμενα είναι επειδή αλλαξα εκκεντροφόρους πολύ πιο αγριους,παντως είναι ξεκάθαρα ωστηριο
  6. Σ'ευχαριστω πολύ φιλε μου για τα καλα σου λογια,αν και πλεον εχω αλλαξει τη gtx3071 φοραω gtx3076 θεωρω όμως αντικειμενικα ότι η 3071 είναι οντως ότι καλυτερο για τα 2.0 tfsi.O Κριτωνας οντως είναι κορυφη.
  7. Όλα αυτά που ειπωθηκαν παραπανω είναι μακακιες ε;Ευτυχως ρε φιλε που βγηκες εσυ να μας ανοίξεις τα ματια,ακου λοιπον να μαθαίνεις με υπερκυβισμο όλα γινονται φιλε μου δε θα κατσω να σου αναλυσω γιατι θα χρειαστω μια ωρα να γραφω όταν θα το ολοκληρωσει πρωτα θεος η κοπελα όπως την εχουν ηδη συμβουλεψει αυτοι που ξερουν θα δουμε αν βγαινουν τα 450+.που θα βγουν χαλαρα.
  8. Μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου δυστυχως όμως δεν είναι ετσι,μπορει να γινει διαχειριση των πιεσων μεσω ecu διοτι το πιο σωστο θα ηταν να μη καταργείται η ν75 σε αυτά τα επίπεδα δυναμης όμως και σε πιεσεις 2+ bar με μεθανολες το boost controller einai μονόδρομος διοτι φερνεις το αυτοκινητο στα μετρα του σετ απ σου δηλαδή set-gain-warning-peak ρυθμίζονται από εσενα παντα με τις συμβουλες του προγραμματιστη.
  9. Για ποιο λογο φιλε μου εμπλεξε όπως επισης γιατι δε θα είναι ποτε daily;Η κινηση της Νασσιας είναι πολύ σωστη διοτι ετσι θα εχει ένα αυτοκινητο για ολες τις χρησεις,καθημερινο-βολταδικο-κοντραδικο.Αυτο φιλε μου επιτυγχάνεται καταργωντας τη ν75 και με το που θα εγκαταστησει το boost controller θα εχει ένα τεραστιο πλεονεκτημα να παιζει 3 πιεσεις,μηχανικη πιεση οπου το αυτοκινητο θα παιζει 300-330 αλογα με κλειστο το boost controller,μικρη πιεση οπου εκει θα παιζει 400-440 αλογα και μεγαλη πιεση με μεθανολες 500+ αλογα με το τούρμπο που θα επιλεξει.Το πρωι θα πηγαινει στη δουλεια της με μηχανικη πιεση,θα κανει τα ταξιδάκια της και τις βολτες της με μικρη πιεση και τα πατηματακια της σε οποιον της πουλήσεις μουρη στο δρομο θα ανοιγει το διακοπτακι με τις μεθανολες και αντε γεια μετα.Που ακριβως δεν είναι daily το αυτοκινητο;Θα εχει ένα πακετο επιλογων οποια στιγμη θελει αναλογα με τη χρηση.
  10. Ναι μεχρι 450 κλειστο μοτερ εισαι safe προς οριακος με τη προυποθεση βεβαια να σου εχει ο προγραμματιστης τη ροπη στα 55 κιλα όχι παραπανω,μη νομιζεις και οι μεθανολες το τσιτωνουν πολύ το μοτερ εχω δει ουκ ολιγα σπασμένα μοτερ από αβανς στο θεο. Γενικα να εχεις στο πισω μερο ς του μυαλου σου πρωτα το σφυριλατο διοτι οσο να ναι τρεμει το ποδι σου με κλειστο μοτερ εγω τοτε φοβουμουν πολύ να το πατησω τερμα περιοριζομουν,Αν καταφερεις και μαζεψεις ένα ποσο κοντα στα 2χιλιαρικα το εκανες σφυριλατο και με εργασια μεσα εχουν πεσει πολύ οι τιμες είναι must φιλε θα πατας αφοβα πρωτα αυτό και μετα όλα τα υπολοιπα υβριδια-gtx-borgwagner-precision πληθος επιλογων με τη προυποθεση σφυριλατος.
  11. Μπραβο φιλε Θοδωρή πολύ δυναμη το εργαλειο,για εμενα προσωπικα επομενη κινηση σου χωρις να αγχωνεσαι ένα boost controller πακετακι με ένα aem 30-3300 water methanol kit injection κοστος και τα δυο 1100 ευρω με εργασια και πιστεψε με όπως ανεφερε η φιλη Νασσια παραπανω η καυλα θα εκτοξευτεί μιλαμε για 400-420 με επιθετικο file αβανς στο θεο και ροπη 55-57 κιλα.Πολυ ωραιο σταδιο από τα πρωτα μου και πιστεψε με εκει θα απογειωθείς φιλε,και παλι να το χαρεις οσο δε παει.
  12. Πλακα κανεις τωρα ετσι φιλε μου;Ελεος ρε παιδια από πανω όπως λεει ο φιλος toni power παραπανω τα περναμε,δεν υπαρχει καν συγκριση φιλε μου που τα ειδες αυτά δε ξερω.
  13. Θοδωρή καλοφόρετα φιλε να τα χαρεις οσο δε παει,δυστυχως το στρώσιμο είναι ότι χειροτερο αλλα κανε υπομονη και μετα ξεσκισε τα δινουν μια αγρια ομορφια στο αυτοκινητο και είναι απίστευτα καυλα.Μου αναψες φωτιες τωρα αυτά εχω σκοπο να βαλω και είναι διακαης ποθος και παλι καλοφόρετα φιλε να τα χαιρεσαι.
  14. Καταρχας από τη στιγμη που εισαι σφυριλατος δεν εχεις πολύ δρομο ακομα,επικεντρωνεσαι καπακι-εκκεντρα και ετσι όπως πιστευω ότι σε καταλαβα πας δαγκωτο Κ04 αυτό ζητας για εμενα οπου αφου φοβάσαι μεθανολες θα παιζεις με ασφαλες ρυθμισεις 1,7-1,8 bar στα 360-380 με 45-47 κιλα ροπη .Ετσι καταλαβα εγω από τα λεγομενα σου παραπανω ότι αυτό το στυλ τούρμπο σου ταιριαζει αφου δε τρελενεσαι με gtx external και τα συναφή,οποτε φιλε μου με αυτό το σετ απ και ένα καλο custom programma θα σαι με το χαμογελο τα χειλη ουτε φοβος ουτε τιποτα.
  15. Με καλυψε πλήρως η Νασια παραπανω και να προσθεσω ξεκινάς με τη σειρα η επιλογή τούρμπο είναι η τελευταια.Πρωτα θωρακίζεις μοτερ-καπακι + εκκεντροφόρους που είναι must για τα 20vt για να μπορεις να στροφαρεις,ροικη στο καπακι επιδη τα 20vt εχουν μικρο στενο καπακι δηλαδή το πρωτο πραγμα που κοιτας είναι οσο ποιο ροικο το μοτερ για να μπορέσεις να επωφεληθείς τα μεγιστα.Επισης αν αντεχει η τσεπη σου βαζεις στροφαλο από 2.0λτφσι και εκει ανεβαινεις επιπεδο βεβαια το κοστος είναι μεγαλο,για εμενα προσωπικα αφου θες συνδυασμο επιδοσεων καθημερινότητας βαλε μια Κ04 οπου με μεθανολες σκασμενος πας 415-439 αλογα με 52-55 κιλα ροπη και τρομερο σπουλαρισμα.Η 2871 είναι καπως παλιο τούρμπο πλεον και ένα σκασμενο k04 στέκεται επαξια διπλα του και του βαζει μεγαλα ζορια,ακομα καλυτερ με κ16 από ttrs οπου εκει παιζεις 450-470 με ροπη 60+,κοινος παρανομαστης σε όλα αυτά θωρακισροικοτητα μοτερ φτιαξε πρωτα αυτά που είναι το πιο δαπανηρο και δυσκολο και τελος επιλογξ τούρμπο χωρις υποδομες ότι και να βαλεις δε θα αποδιδει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.