Jump to content

kosigal

Members
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Status Updates posted by kosigal

  1. Έχω ένα πρόβλημα δεν μπορώ να διαγράψω την αγγελία μου...Αν μπορείς θα ήθελα την βοήθεια σου...

  2. Με προβληματίζει ή εισαγωγή....τι θέμα θα έχω τον χειμώνα;;;;και αν πάω σε μία πιο καλή εισαγωγή και δοκιμασμένη τι κόστος θα έχω και που θα την βρώ να την αγοράσω και να την βάλω....αν όπως λέτε δεν είναι καλή να βρώ να την σπρωξο....

    1. yositosi

      yositosi

      Εμένα η REVO μου είχε πει για την ITG Maxogen. Τότε είχα μιλήσει και με την ITG απευθείας γιατί ήταν στα τελευταία στάδια εξέλιξης το εν λόγω κομμάτι και είχα πάρει από την πρώτη παρτίδα και βασικά μου είχαν επιβεβαιώσει ότι το αμάξι εξέλιξης του κώδικα Stage2 φορούσε δική τους εισαγωγή. Πλέον την εν λόγω εισαγωγή την πηρε αποκλειστικότητα η VW Racing υπό το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ, και αυτές τις πουλάει ο Ερικ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ελλάδα και για αυτό μου έκανε εντύπωση που δεν σου την πρότεινε.

       

      Τώρα το ότι εσύ είσαι "large" να δώσεις και αυτός σου έδωσε την δική του φασονατζίδικια εισαγωγή δεν μπορώ να το κρίνω. ΔΕΝ ξέρω αν είναι καλή ή κακή, ξέρω ότι δεν είναι κάποιο "εξελιγμένο" προιόν. Το DTM είναι ένα brand δημιούργημα του κου Μπακελλά (Ερικ) - τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει γιατί τέτοιο brand δεν υπάρχει πουθενά αλλού, και είναι βασικά εταιρεία καταχωρημένη στην Κύπρο από τον ίδιο... και προφανώς ότι πουλάει υπό το εν λόγω brand είναι εμπορεύματα που παίρνει από άλλους υπό την επωνυμία του. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι και από που είναι (μπορεί να του τα φτιάχνει φασόν κάποιος επώνυμος, μπορεί όμως και κάποιος εντελώς ανώνυμος). Γενικά για τον εν λόγω επιχειρηματία εικόνα προσωπική δεν έχω οπότε προτιμώ να μην πω κάτι παραπάνω.

       

      Από την άλλη, είσαι stage 1 οπότε ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, μην τρελαίνεσαι κιόλας... Μια APR / VW Racing είναι 300€+++ και επομένως πολύ απλά θα σκάσεις αναλογικά πολύ περισσότερα λεφτά από αυτά που θα πάρεις σε απόδοση

    2. kosigal

      kosigal

      Οπότε να την αφήσω ώς έχει;;;;;τι λες;;;;

    3. yositosi

      yositosi

      εεε ναι, βλέποντας και κάνοντας πιστεύω...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.