Jump to content

George Pablo Garcia

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

George Pablo Garcia last won the day on May 14 2015

George Pablo Garcia had the most liked content!

About George Pablo Garcia

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

User Profile

  • Interests
    PAOK,PUNK AND BEERS

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    PABLO

Recent Profile Visitors

1,366 profile views

George Pablo Garcia's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

15

Reputation

  1. εγώ φίλε έβαζα ένα redex κάθε 10.000 χλμ.έφτανα στο πρατήριο με λαμπάκι αναμένο,έβαζα το redex και μετά φούλαρα με shell v power.
  2. θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος detailers στην Αθήνα που να εφαρμόζουν opti-coat και cquartz.αν απαγορεύεται από τους κανόνες παρακαλώ όποιος γνωρίζει και θέλει να μου στείλει pm.thanks in advance!
  3. Μακάρι γιατί έχω καινούργιο diesel.α λλά ακούγεται έντονα όχι μόνο για την Ελλάδα.και δεν είναι θέμα δημάρχου.αν πάρουν εντολή οι υποταγμένοι θα το κάνουν 1000%.
  4. Από ό,τι ακούγεται και γράφεται πλέον δικαιώνεσαι για αυτό που έλεγες για τα diesel.
  5. Δηλαδή θα αλλάξουν όλα τα ταξί και τα λεωφορεία;πολύ δύσκολο μου φαίνεται!
  6. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/133024/i-athina-apagoreyei-ta-dizel-apo-to-2025
  7. πολλά λεφτά θεωρώ για polo όταν με τα ίδια παίρνεις golf και μάλιστα την πλούσια έκδοση.γούστα είναι αυτά όμως.για μένα στο αμάξι βάζεις από την αρχή αυτά που δεν μπαίνουν after market(πχ. climatronic) και όλα τα άλλα σίγα σιγά.εκτός βέβαια και αν τα έχεις.πάντως καλό έκανε στην τσέπη σου ο πωλητής της vw που πήγες.
  8. δεν ήξερα ότι υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.αν δεν κάνω λάθος η exclusive έκδοση του polo tsi βγαίνει μαζί με χρώμα και πινακίδες κτλ γύρω στα 16700.εσύ τί ήθελες να βάλεις που το εκτόξευσε στα 21500;αισθητήρες και συναγερμό στα κάνουν δώρο συνήθως.από εκεί και πέρα βασικά πληρώνεις cruise control,parktronic,το πιο μεγάλο ηχοσύστημα.είναι τόσο ακριβά;πάντως με αυτά τα λεφτά που θα έδινες πήρε η κοπέλα μου το golf 7 την καινούργια έκδοση που λέγεται ALL STAR και τα έχει όλα μέσα.
  9. πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή απλά σταρχιδιστές.για να μην σχολιάσω και κάποιους άλλους οι οποίοι είναι μαλώμενοι με τις αποδείξεις.
  10. αφου σου αρεσει εσενα εμεις γιατι να γελασουμε;γουστα ειναι αυτα και στην τελικη επελεξες πολυ καλο σμαξι.καλοταξιδο φιλαρακο!
  11. Τελικά φέτος θα πληρώσουμε και εμείς τέλη κυκλοφόριας;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.