Jump to content

sharkcfu

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sharkcfu

  1. Οι φωτο δεν ειναι απο το αμαξι μου απλα επηδη εχουμε 4 διαφορετικες μαρκες σε ολη την οικογενεια και οπως καταλαβενετε 4+ διαφορετηκα forum καποια δεν δεχοντε πολλα mb σε φωτο.αλλα ειναι αυτο ακριβως που σας δειχνω.
  2. Καλησπερα σε ολους.Σημερα που χρειαστηκε να αλλαξω πολλαπλασιαστη παρατηρισα ενα καλωδιο που καταλιγει σε μια φυσα ειναι κομμενο.Εχει 3 καλωδια ψιλα η φυσα (μαυρο,ροζοκατι και κιτρινο).Σας στελνω και φωτο.Ερωτησεις 2.Αν πρεπει να βγαλω πολο μπαταριας και να το ενωσω και αν καποιο τσακαλι εδω μεσα ξερει τι ειναι.Δεν εχω παρατηρισει παντος καποιο προβλημα στο αμαξι.Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Αυριο πρωι θα ψαξω να τα βρω.αν φυσηκα εχει καλο καιρο γιατι 2 μερες βρεχει εδω στην κερκυρα.θα βαλω και φωτο το κοματι απο κατω.ευχαριστω πολυ.
  4. Να τονισω οτι οι ταχυτητες μπενουν κανονικα και ολα ειναι οκ.προφανος γιαυτο μου ειπε οτι δεν θα εχω θεμα.και το μποσικο ειναι σχεδον ολο στο πανω κατω και ελαχιστο στο δεξια αριστερα.ευχαριστω για την απαντηση και θα το ρωτησω.
  5. Καλημερα σε ολους.Νεος στο forum.Ειμαι κατοχος ενος golf 5 και πριν ενα μηνα ενος lupo 1.4 75hp.Το πηρα φθηνα γιατι ηθελε διαφορα πραγματακια και μαρεσει να ασχολουμε με τα αμαξια.Στο θεμα μου τωρα.Ενα γνωστο προβλημα στα polo και lupo ειναι το μποσικο του λεβιε.Το πηγα στον μηχανικο μου γιατι μετα λυπεις μου η αντιπρωσωπια εδω στην κερκυρα ειναι απλησιαστη και μου ειπε κατι για "ποτυρακι λεβιε" και οτι δεν ειναι προβλημα ουτε σασμαν ουτε θα εχω αργοτερα επιπτωσεις σοβαρες.Λοιπον αν ξερει καποιος θα ηθελα την "ακριβη ονομασια" του ανταλλακτικου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.