Jump to content

moutsougoulis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About moutsougoulis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Δράμας
  • Νομός
    Δράμας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

moutsougoulis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. @Ilias87 αν ρωτάς εμένα, το αμάξι δεν έμεινε ποτέ ακίνητο. Άλλαζω την εργοστασιακή μπαταρία στα 5,5 χρόνια επειδή λόγω κρύου αρχίζει να κάνει 2-3 μιζιες τα πρωινά και δε θέλω να με αφήσει πουθενά, μιας και με τη δουλειά φεύγω και εκτός Δράμας. @OMINUS θεωρώ πως μπαταρία που βγάζει μια 5 ετια αξιοπρεπώς είναι καλή. Απλά την optima την έφερε η κουβέντα με φίλο σαν καλή μπαταρία με πολλά Α εκκίνησης στο κρύο. Αναφορικά, η optima red top 50A έχει 1000 cca ενώ οι υπόλοιπες σε ίδια τιμή και φθηνότερες, έχουν περίπου 700-800 cca. Και φυσικά αλλά αμπερ εκκίνησης απαιτεί ένα αυτοκίνητο στην Καλαμάτα και αλλά στη Δράμα. (Ο φίλος είχε optima red περίπου 10 χρόνια, σε βουνά με καλύβες, λάμπες για φως κτλ.. δηλαδή την ταλαιπωρούσε τη μπαταρία)
  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Τελικά παρήγγειλα την Bocsh s5. Πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Γνωρίζει - έχει δοκιμάσει κανείς τις Optima. Άκουσα πολύ καλά λόγια από ένα φίλο που φοράει χρόνια και έτυχε να βρω μια σε καλή τιμή αλλά δε ταίριαζε ο θετικός πόλος, ( το καλώδιο κάνει γωνία και δεν έφτανε να κουμπώσει) οπότε και πήγα στην Bosch - Varta που ήταν η 2η επιλογή.. Δηλαδή κατά άποψη του φίλου αξίζει να αλλάξεις το θετικό καλώδιο για να βάλεις optima, για τον ηλεκτρολόγο δεν αξίζει κάτι τέτοιο...
  3. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να φταίει η μίζα έτσι δεν είναι;
  4. Καλησπέρα, έχω ενα golf tdi 1.6 2012. Το αμάξι έκλεισε τα 5,5 χρόνια. Εδώ και αρκετούς μήνες, κατά το 1ο άναμμα, κυρίως το πρωί με το κρύο, το αμάξι έκανε 2-3μιζαρισματα για να πάρει μπροστά οπότε άλλαξα μπαταρία. Είχα την εργοστασιακή varta 74ah και 760Α εκκίνηση. Πρίν απο 1 μηνα εβαλα Bosch 70ah 650A εκκίνησης κατ υπόδειξη του ηλεκτρολόγου. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να ζορίζεται τα πρωινά και πήγα ξανά να ελέγξω τη μπαταρία. Ο ηλεκτρολόγος μέτρησε τη μπαταρία είδε οτι είναι καλή και μου είπε οτι θέλει καθάρισμα η μίζα-καρβουνακια κτλ... Παίζει κάτι τέτοιο σε 5 χρόνων αυτοκίνητο ή φταίνε τα χαμηλά αμπερ εκκίνησης; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.