Jump to content

dimivi

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About dimivi

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Περάματος
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Touran

dimivi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια καλημερα και απο εμενα.Και εγω αν και κατοχος Touran 1.4 tsi με τα 140 hp μετα απο αλλαγη αντλιας νερου με ενημερωσαν οτι θα χρειαστει να αλλαχτει η καδενα και ολα τα συναφη. Συνολο κοστους μου ειπαν μαζι με καθαρισμο εισαγωγης 360 ευρω. Και ειπαν οτι ειναι ολα αυθεντικα και με το καινουργιο κιτ της vw Τελος του μηνα θα το παω . Ειδωμεν.
  2. Καλημερα παιδια. Μετα απο αλλαγη αντλιας νερου το συνεργειο με ενημερωσε οτι το αυτοκινητο μου ενα Touran 1.4 tsi με τα 140 hp χρεαιζεται αλλαγη καδενας. Σε συζητηση με καποιον φιλο μου ειπε οτι καλο ειναι να ρωτησω αν αυτο καλυπτεται απο την εγγυηση διοτι νομιζω ειχαν βγαλει ανακοινωση για αλλαγη καδενας επειδη ειχαν παρατηρηθει κροταλισματα σε πολλα αυτοκινητα. Επειδη το αυτοκινητο ειναι του 2007 υπαρχει περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο? Και για τι κοστος μιλαμε για λαλγη καδενας? Επισης μου ειπαν οτι χρειαζεται και καθαρισμος της εισαγωγης. Τι ειναι αυτο? Ευχαριστω παιδια και περιμενω νεα σας.
  3. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια.
  4. Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου απλα μπορει να ρωταω πολλα γιατι εχω διαβασει απειρες αναφορες και κριτικες.Να υπενθυμισω οτι εγω εχω ενα Τουραν 1.4 με τα 140 αλογακια και κοιταω να δω πως θα το αναβαθμισω. Αλλοι λενε παει στα 200 αλογα αλλοι στα 215 και αλλοι στα 168.Επειδη οι περισσοτεροι απο εσας εχετε εμπειρια ρωταω για να παω καπως ενημερωμενος και υποψιασμενος περι του θεματος.
  5. Και τι ιπποδυναμη θα εχω μετα? Παντως εχω ακουσει και διαβασει οτι το revo δεν ειναι τοσο αξιοπιστο και δεν ξερω αν αληθευει κατι τετοιο.Υπαρχει καποιο σαιτ για περαιτερω πληροφοριες?
  6. Παιδια μετα απο μια ερευνα μεταξυ φιλων μου προτεινανε για προγραμματακι να παω ή στον Σαλια ή στην Delectronicks.Εχετε καποια αποψη περι του θεματος? Θα χρειαστει τιποτα αλλο για να βαλω το προγραμμα? Τελειος ασχετος ειμαι με το θεμα και ρωταω τι πρεπει να προσεξω.
  7. Για κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω
  8. Οταν λες ανοιγεις κουμπαρα τι εννοεις? Μιλαμε για κοστος με δυναμομετρηση περιπου 500 ευρω.Και αλλο να ανεβασω σε οικογενειακο νομιζω οτι ειναι too much.
  9. Παιδια γεια σας. Μπηκα στο τρυπακι να αυξησω την ιπποδυναμη του αυτοκινητου μου (Touran 1.4 tsi) apo 140hp se 200hp. Προς το παρον και διαβαζοντας καποια αρθρα ειδα οτι γινεται αναβαθμιζοντας την ECU και εχοντας ενα ελευθερο φιλτρο αερα μπορεις να το πετυχεις. Ηδη εβγαλα το μαμα φιλτροκουτι και εβαλα ενα pipercross με τα γνωστα επακολουθα (αρκετο φυσημα).Ακολουθει φωτογραφια. Πειτε μου να προχωρησω σε κατι τετοιο ή θα ειναι ανωφελο?
  10. Θα τα βγαλω φωτος να τα δειτε.
  11. Δεν ειχε παλια ειχε απλα μεσα οταν το πηρα. Απλα δεν ξεκουμπωνουν τα κλιπς
  12. Καλησπερα παιδια. Εχτες μου ηρθαν κατι πατακια που παραγγειλα απο Γερμανια για το Touran μου. Μπορειτε να μου πειτε ομως πως μπαινουν μιας και εχει κλιπς σε οδηγο και συνοδηγο? Ξερω γελατε αλλα παραλιγο να τα ξηλωσω. Ευχαριστω για την υπομονη σας.
  13. Καλημερα παιδια. Ειμαι κατοχος ενος Touran 1.4 TSΙ εδω και ενα μηνα.Το αγορασα μεταχειρισμενο. Το Σαββατο που το εβαλα μπροστα μου αναβοσβησε για λιγο η λυχνια καυσαεριων και μετα απο 5 δευτερα εξαφανιστηκε. ΝΑ σημειωσω οτι εχω και δευτερο αμαξι πιο οικονομικο για τισ καθημερινες μετακινησεις μου για αυτο τον λογο δεν το χρησιμοποιω καθημερινα.Τελειωνοντας τα ψωνια μου οταν το εβαλα ξανα μπροστα δεν εμφανιστηκε παλι η λυχνια.Σημερα το πρωι που το πηρα για την δουλεια το ξαναεκανε.Δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα στον δρομο ουτε διακοπες ουτε κοψιματα.Τι μπορει να φταιει αν ειναι προβλημα;Τι μου προτεινετε;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.