Jump to content

Akaleo

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Akaleo

  1. Καλησπέρα στην ωραία παρέα! Όντας κάτοχος Golf 5 FSI 1.6, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός μεταχειρισμένου του τίτλου. Έχω βρεί μερικές αγγελίες του συγκεκριμένου μοντέλου με τιμή που κυμαίνεται στα 9.000, με χλμ απο 85,000 και πάνω. Θα ήθελα γνώμες για το μοντέλο, γνωστά προβλήματα και γενικότερα τι πρέπει να προσέξω ή/και αξιοσημείωτα πράγματα να εστιάσω πριν την αγορα! Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη, ακόμα και για εναλλακτικό μοντέλο. Διαθέτω μέχρι 10,000 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Από προσωπική εμπειρία όταν είχα Ν πριν από λίγα χρόνια άκουγα ένα σωρό όμορφα λόγια... Θα σου έλεγα μη το βάλεις καν! Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  3. Ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω να μην μείνω στο δρόμο και με μαζεύετε...
  4. Σε κάθε μου διαδρομή τις τελευταίες 2 βδομάδες ανάβει κάποια στιγμή η κόκκινη ένδειξη της μπαταρίας για κλάσμα του δευτερολέπτου και σβήνει. Δεν έχει παραμείνει αναμμένη η ένδειξη ποτέ στο καντράν, ούτε έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο π.χ θόρυβο, πτώση τάσης κλπ. Η μπαταρία λέτε να τα φτύνει σιγά σιγά?
  5. Κομπλέ! Καλό κουράγιο και Καλά αποτελέσματα!!!
  6. Κι εμένα ακριβώς έτσι έγινε! Προφανώς χρησιμοποιούν κόλλα ΜΠ(UHU)!
  7. Υπάρχουν κάπου manuals για τις παλιότερες σειρές VW?
  8. Είναι νορμάλ αυτό το φαινόμενο και συμβαίνει όταν οι οθόνες είναι εκτεθειμένες στις ακτίνες του ήλιου για κάποιο χρονικό διάστημα! Don't worry, be happy!!!
  9. Από όσο ξέρω αυτό γίνεται μόνο αμα το συνδέσεις με το πρόγραμμα vagcom, το οποίο μπορείς να το βρείς σε ενα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή από φίλο που να το έχει!
  10. Για να βρεις που κατασκευάστηκε κάθε αμάξι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μοναδικό νουμερακι/κωδικό πλαισίου!
  11. Φαίνεται υπέροχη επιλογή!!! Να σε καλωσορίσω στο κλάμπ των οδηγών και να σου ευχηθώ ασφαλή αλλά και διασκεδαστικά χιλιόμετρα!!! Υ.Σ: Μην δίνεις σημασία στις μούντζες και το κράξιμο στα φανάρια επειδή μπορεί να σου σβήσει ή σε παρκάρισμα ή σε καμία βλακεία που πιθανώς κάνεις! Τα έχουμε κάνει όλοι, ακόμα και οι παλιοί... Φιλάκια!
  12. Ευχαριστώ!! Εριξα ενα πλύσιμο με πίεση και τώρα δεν παρατηρώ κάποιο σφύριγμα! Λέτε να έφταιγε το ότι είχαν κάτσει λάδια?
  13. Μία απορία! Άπαξ και ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι το αμάξι δε βγαίνει αυτομάτως ολική?
  14. Τι πάτε και κάνετε? Δεν έχετε καθόλου καρδιά? Αυτά τα αμάξια δεν είναι για πατήματα, παρά μόνο για βόλτες και ταξίδια! Λυπηθειτε τα! Ειδικά το fsi είναι βαρύ, κρίμα είναι να το κάνεις να πονάει! Παίξτε καλύτερα με κάνα σαξο φτιαγμένο ή μετά σε κάνα εβο!!!
  15. Για να παραμένει αναμμένο πάει να πει κατά πάσα πιθανότητα ότι όντως κάηκε λάμπα! Εφόσον όλες ανάβουν θα έχει καει καμία βλακιουλα του τύπου πορτ-μπαγκάζ ή πινακίδες.
  16. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Απότομα φρεναρισματα έχω κάνει όποτε έχουν ψηθεί! Πιστεύω να μη τα φτυσουνε τελείως και μείνω χωρίς φρένα...
  17. Μου σφυριζουνε τα φρένα ακόμα και αν πατάω απαλά το πεντάλ! Τι φάση? Πάω για αλλαγή δισκόφρενα? Χελπ!
  18. Άμα ανάβει και σβήνει και εφόσον βεβαιωθείς ότι όλες οι λάμπες του αμαξιού ανάβουν, τότε πρόκειται για γνωστό ψυχολογικό του αμαξιού ή απλά ότι κάποια λάμπα πρόκειται να τα φτύσει σύντομα! Απλά αγνόησε το εκτός και αν παραμένει αναμμένο συνεχώς, οπότε και όντως κάποια λάμπα τα έχει φτύσει!
  19. Μπορείτε να προτείνετε βέλτιστη θερμοκρασία και ρυθμίσεις (econ, ένταση, κατεύθυνση αέρα κλπ) για τώρα το καλοκαίρι που να μην επιβαρύνουν το μοτέρι τόσο πολύ?
  20. Και εμένανε τα ίδια! Μακάρι να μπορούσε να ξηλωθεί τελείως αυτή η βλακεία...
  21. Μάλλον τίθεται θέμα όγκου... Μας φοβούνται γι' αυτό προσπερνάνε...
  22. Έτσι αποδεικνύεται η ποιότητα κατασκευής στα σύγχρονα αμάξια που δεν έχει καμία σχέση με τη προηγούμενη δεκαετία!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.