Jump to content

mordor

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mordor

  1. 3 hours ago , Hellas4x4 said:

    Έχεις αλλάξει υγρά στο κύκλωμα ψύξης του A/C;;;

    Πηγα σημερα κ ηταν στο μηδεν. Το γεμισα κ εβαλαν κ φωσφορο κ τωρα θα το κοιταμε.

  2. Καλησπερα κ χρονια πολλά! Εχω polo tdi 90 ps 2015. 

    Σήμερα αναβωντας το airconticion  δεν έβγαζε κρυο αερα  δεν επερνε καν μπροστα κ ακουγοταν ενας ηχος σαν σφύριγμα απο τους αεραγωγους. Αργοτερα που το δοκιμασα σταματησε ο ηχος κ ανεβοκατεβεναν οι στροφές.  Προσπαθουσε να παρει. Εχει συμβει σε κανεναν?

  3. Καλησπερα. Εχω polo tdi 1.4 .

    Μου κανει ενα θορυβο σε μικρες λακουβες εμπρος σαν να ειναι τα ζακφορ. Ακομα δεν το εχω παει μηχανικό.  Το παράδοξο είναι οτι  τοσο καιρο με την ζεστη ειχε σταματήσει  κ απο εχθες που μπήκε το αμαξι σε νερα αρχισε παλι. Εχει κανεις το ίδιο θεμα?

  4. Καλημερα. Εχω polo tdi 1.4 του 15.

    Εχθες ειδα αυτο το σκασιμο σε ενα κολάρο.  Ξερει κανεις τι κολαρο ειναι αυτο για να δώ αν εχω θεμα μεχρι το servise? 

    158943552893930435830.jpg

  5. 26 λεπτά πριν , Polakias TDI said:

    Καλησπέρα. Δε σας έχω πει το καλύτερο ε;

    Μετά από διάφορες επισκέψεις & πίεση, μου είπαν πως έχει αλλάξει η πολιτική της εγγύησης πλέον. Ακούστε να δείτε να καραφλιάσετε: μπορούμε να το βγάλουμε ένα βίντεο, να το στείλουμε εκεί που πρέπει, αλλά μόνο αφού παραγγείλουμε το υλικό. Θα έρθει, θα πληρωθεί, θα εγκατασταθεί & αν απαντήσουν θετικά, τότε με κάποιο τρόπο θα επιστραφούν τα χρήματα.

    Συμπερασμα: δεν έκανα τίποτα, δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να ξανακάνω επέκταση εγγύησης (καλά, ούτε να αγοράσω VW ξανά).

    Σκεφτομαι κάτι τέτοιο, μάλλον προς τα και θα κινηθώ για κάντο μόνος σου: https://www.antallaktikaonline.gr/vw/polo-6r-6c/101154/10449/exartimata_gia_to_bentilater?price=asc

    Καραγκιοζιλίκια... Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν έχεις δει, έχω θέμα & με τους δίσκους (έχω γράψει σχετικό θέμα) & μου λένε πως τους φρέναρα σε κρύα νερά & στράβωσαν. Καραγκιοζιλίκια, δε βρίσκω άλλη λέξη.

    Εγώ βλέπω πως ότι προβλήματα διαβάζω εδώ μέσα σιγά σιγά τα παθενω  κ εύχομαι να μην τα πάθουμε  όλοι.

  6. On 13/7/2017 at 9:00 ΜΜ, Polakias TDI said:

    Καλησπέρα παίδες.

    Polo 1.4 TDI 75ps, 2015 με 4ετή εγγύηση.

    Σήμερα το απόγευμα μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και ανοίγοντας τον κλιματισμό, άκουσα έναν ήχο σαν τρρρρρρρρεερ. Κατάλαβα πως προερχόταν από κλιματισμό. Απενεργοποίησα την ανακύκλωση, εξαφανίστηκε ο ενοχλητικός θόρυβος. Ξαναπατάω το κουμπί της ανακύκλωσης, κάνει ένα τακ κάπου πίσω από το ταμπλό/κάτω από ντουλαπάκι και επανήλθε το τρρρρρρρρ.

    Οι θόρυβοι σίγουρα έχουν σχέση με το κλαπέτο ανακύκλωσης του κλιματισμού, έκανα τις σχετικές δοκιμές.

    Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

    Έχω ακόμα εγγυηση. Αν για να σταματήσουν οι θόρυβοι απαιτείται η αντικατάσταση του κλαπέτου, πρέπει να βγει το ταμπλό για να αντικατασταθεί το κλαπέτο ή όχι; Τι λέτε να κάνω;

    Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καμια διάθεση να μπλέξω με συνεργεία, έστω και αν είναι εργασία σε εγγύηση. Η ανακύκλωση και γενικοτερα ο κλιματισμός δουλεύει μια χαρά. Απλά πέρα από τον ψιλοεκνευρισμό από τους θορύβους, σκέφτομαι μήπως το πρόβλημα/θόρυβοι επιδεινωθούν ή δε δουλεύει η ανακύκλωση κάποια στιγμή. 

    ΥΓ: έψαξα όσο πιο βαθιά μπορούσα αν έχει τραβήξει κάτι ο αεραγωγός της ανακύκλωσης και προκαλεί το όλο θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι.

    Καλησπερα. Βρήκες τελικά κάποια λυση. Τα ίδια από εχθές κ σε εμένα 

  7. Καλησπέρα ψάχνω απ το polo 6c gti τα μαρσπιε τα σατινε ( σαν καουτσούκ που ειναι) κ τα ίδια από τον προφυλακτήρα  εμπρός.γνωριζει κάνεις κωδικό  η που θα τα βρω?

     

    polo-6c-18-gti-cobra-sport-catback-vw65.jpg

    $_86.JPG

  8. On 13/12/2017 at 7:39 ΜΜ, mordor said:

    ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ  Δημήτρη. Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο  μπορούμε να κάνουμε να δουλεύει  ότι βγάζει σφάλμα.πχ αν βάλω λέντ  λάμπα στην όπισθεν  τη ρυθμίσω  από το ίδιο κανάλι. Ισχύει  Αυτό?

    Άκόλόύθήσά  σήμέρά τά ίδίά  βήματά γίά  νά φτίάξώ τήν  πίνάκίδα  άλλά δεν γίνέτέ  τίπότά. Τί μπόρέί νά κάνώ λάθός;

  9. 30 λεπτά πριν , giorgos123 said:

    ξεχάστηκα κι εγώ τελείως...δεν πειράζει, τώρα είναι αργά. αλλά το προγραμμα πιστεύω κι εγώ είναι αναγκαιο, γτ μετα την αλλαγή του βολάν το αμάξι σέρνεται.

    Πολύ καλό μπράβο.

    Αν έχει βάλει κάποιος ελεύθερο φίλτρο η κάποιο βαρελακι ας πει εντυπώσεις  κ φώτο....

  10. 2 hours ago , nouli said:

    Πάρε κι ένα καθαριστικό μπεκ όπως σου λέει ο Νίκος λίγα ποστ πιο πάνω και ρίξτο μέσα.

    Εγω θα πάρω αύριο κ 2 πολαπλασιαστες να δω αν δουλεψει κανονικά. Αλιως ειναι μπεκ η καμια βαλβιδα . Η γνώσεις μου δεν φθάνουν μέχρι  εκεί. Αύριο βλέπουμε....

  11. 22 hours ago , mordor said:

    Μετά από αλλαγή  καμένης  ασφάλειας τρόμπας,αλλαγή  κολημενου φλοτερ το αμαξι  πήρε.καθαριστικαν κ τα μπουζι. 

    Κ ξεκινάμε....

    Δεν μου δείχνει  ένδειξη  καυσίμου στο ταμπλό. Το αμαξι ρεταρι. 

    Screenshot_20171224-170523.png

    Άλλαξα  κ μπουζι. Μ έβγαλε p0301 κ σκέφτηκα ότι είναι ο πολλαπλασιαστής.  Άλλαξα τον 1 με τον 3 κ λογικά είναι αυτός γιατί έσβησε η βλάβη από τον 1 μου δείχνει 3(p0303)να αγοράσω έναν αύριο να τον αλλάξω? Ρωτάω γιατί μετά την αλλαγή μου λέει ο 3 κ ο 4 και  το p0300 είναι ranom misfire. Μήπως είναι κάτι άλλο.  Μια μικρή βοήθεια γιατί το αμαξι είναι σε ράμπα 3 μέτρα κάτω κ αν δεν σταματήσει  να ρεταρι  δεν βγάνει για μάστορα 

  12. On 17/12/2017 at 7:56 ΜΜ, mordor said:

    Μετά από αλλαγή  φιλτρων κ λαδιού Δυστυχώς  τίποτα. Δεν περνει μπρος κ μετά μου βγάζει σήμα  λαδιού.θα Το δω αργότερα αυτό.ίσως αν πάρει κ γυρίσουν τα λάδια σβήσει.  Το συμπέρασμα είναι κολλημένη  τρόμπα βενζίνης.δεν πήγε καν βενζίνη στο φίλτρο ούτε έτρεχε από το σωληνάκι μετά από μιζιες.  Μέχρι που την βγάλαμε έξω κ δεν κάνει τίποτα.βλεπουμε....

    Μετά από αλλαγή  καμένης  ασφάλειας τρόμπας,αλλαγή  κολημενου φλοτερ το αμαξι  πήρε.καθαριστικαν κ τα μπουζι. 

    Κ ξεκινάμε....

    Δεν μου δείχνει  ένδειξη  καυσίμου στο ταμπλό. Το αμαξι ρεταρι. 

    Screenshot_20171224-170523.png

  13. On 4/12/2017 at 9:47 ΜΜ, nikdev said:

    Πριν βάλει μπρος, αλλαγή λαδιών - έλεγχος ψυκτικού μέσου,αλλαγή φίλτρου καυσίμου και να φορτίσει την μπαταρία (πριν βάλει μπρος, πηδάει δόντι η καδένα με αδύναμη μπαταρία γενικά δεν είναι καλό και ιμάντα να έχεις για το χρονισμό).

    Μπουζί, αν έχουν ελάχιστα χλμ, ας τα δει αργότερα συνεργείο κι αν είναι καλά ας μην τ΄αλλάξει.

     

    Βενζίνη ρίξε ένα torco μέσα αν είναι φουλ τεπόζιτο, διαφορετικά αν έχει 10-20% φούλαρέ το επώνυμη κατοστάρα BP/EKO κλπ και μόλις αδειάζει πχ 1/8, ξανά γέμισμα 100άρα.

    Οδήγηση ήρεμη χωρίς εξάρσεις και δεν θα έχει τρομερό πρόβλημα, νερό δεν θα γίνει μην ανησυχείς, χάνει αντικροτικότητα. Αν φοράει πρόγραμμα ας κάνει λίγο κράτει στο γκάζι.

     

    Στο επόμενο τεπόζιτο καυσίμου, θα πάρει από την αντιπροσωπεία ένα μπουκάλι καθαριστικού μπεκ και θα το ρίξει στο τεπόζιτο.

     

    Μετά από αλλαγή  φιλτρων κ λαδιού Δυστυχώς  τίποτα. Δεν περνει μπρος κ μετά μου βγάζει σήμα  λαδιού.θα Το δω αργότερα αυτό.ίσως αν πάρει κ γυρίσουν τα λάδια σβήσει.  Το συμπέρασμα είναι κολλημένη  τρόμπα βενζίνης.δεν πήγε καν βενζίνη στο φίλτρο ούτε έτρεχε από το σωληνάκι μετά από μιζιες.  Μέχρι που την βγάλαμε έξω κ δεν κάνει τίποτα.βλεπουμε....

  14. On 22/6/2016 at 9:48 ΜΜ, sirdimitris said:

    Το εκανα να δουλευουν τα led της πινακιδας χωρις αντισταση με vag com

    bdtNFsf.jpg

    ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ  Δημήτρη. Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο  μπορούμε να κάνουμε να δουλεύει  ότι βγάζει σφάλμα.πχ αν βάλω λέντ  λάμπα στην όπισθεν  τη ρυθμίσω  από το ίδιο κανάλι. Ισχύει  Αυτό?

  15. Καλησπέρα.εχει φίλος  polo 6r σε ακινησία κ έχει να το βάλει μπροστά ένα χρόνο. Τώρα θα πάρει ξανά τις πινακιδες. Εκτός από τα γνωστά αλλαγή λαστιχα λάδια φίλτρα  μπουζι κ σιγουρα εναν ελέγχω,πρεπει να προσεξουμε κατι πριν το βαλουμε μπρος:κάποιοι  μ λενε μηπως εχει γινει νερο η βενζινη.

  16. Καλησπερα.εχω polo 6r facelift.θελω να τοποθετήσω  λάμπες led Η7(μάλλον  θα βάλω τις OPT7) ΈΧΕΙ τοποθέτηση  κάποιος ?είδα το βίντεο στο you tube.   Είναι πολύ απλό,αλλά με μπερδεύει  ένα σιδεράκι επαφης  που δείχνει σαν εξάρτημα κ δεν ξέρω από που κ πως να το ζητήσω. 

  17. καλησπερα κ απο εμενα .εχω κανει κ εγω αλλαγή βολάν.

    ενα χρονο μετα φιλος που αγορασε το ιδιο αυτοκίνητο κ την ιδια τελευταια εκδοση δεν κανει τα κολπα στις χαμηλες στροφες.ουτε τραβάει ουτε σβήνει.τωρα δεν ξέρω αν φοραει βολαν μονης η διπλης επισκευασμενο.

    +οτι πλεων ειναι μεσα κ το κλιμα κ εχει κ απενεργοποιηση αερόσακου.κ ελληνικό μενου.

    αυτο με τα 105 άλογα στην τελευταία εκδοση απο οτι ειδα εχει ολα τα παραπανω + διαχείριση  κυλινδρων +χαμηλωμα αναρτησεων(κ τα δυο απο το blue gt)κ κόστος οσο τα δικα μας που δεν ειχαν τιποτα απο ολα αυτα.ηταν ολα extra

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.