Jump to content

panosg23

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About panosg23

  • Birthday 06/14/1990

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ηπείρου - Ιωαννιτών
  • Νομός
    Ιωαννίνων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

596 profile views

panosg23's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα παιδια μια ερωτιση θα ηθελα να κανω και εγω εχω ενα golf 5 1.9 tdi στο οποιο μου εχουν ξεθοριασει ολοι οι διακοπτες παραθυρων και φωτον και σκεφτομε να τους αλλαξω ολλους με ενα σετακι απο ebay o δικος μου ο διακοπτης ομος δεν εχει προβολακια μπροστα μονο πισω αν παρω εναν χωρις αυτο με νικελ θα δουλευει????
  2. οντος τα ηλεκτρικα ειναι λιγο μπαχαλο!για να σας δωσο να καταλαβετε το αυτοκινητο εχει αυτον :http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-1K-03-08-Schalter-Lichtschalter-NSL-mit-Coming-Home-schwarz-/181656204775?pt=DE_Autoteile&hash=item2a4b8db5e7 και εγω θελω να βαλω:http://www.ebay.com/itm/OEM-Chrome-Headlight-Fog-Light-Switch-For-VW-Golf-GTI-MK5-MK6-Jetta-MK5-Passat-/271764819859?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f46720f93&vxp=mtr αυτων αλλα να παρω σετακι που εχει και διακοπτες παραθυρων!ευχαριστω για της συμβουλες!!!!
  3. βασικα εχει 2 σκαλες το 0 τα μικρα τα φωτα και τα κανονικα και τραβιχτο αναβει το πισω φως ομχλης προβολακια μπροστα δεν εχω δυστιχως με αφορμη την βλσβη των διακοπτον της πορτας του οδηγου (εχει πιασει αλατα απο νερο και δεν δουλευουν τα παραθυρα γιατι το ανοιξα απο περιεργεια το καθαρισα αλλα με το ζορι δουλευαν ειχαν οξυδοθει οι επαφες) ειπα να αγωρασω ενα σετακι να τα εχει ολα και για λογους αισθιτικης να ειναι νικελ γιατι οσ γνωστον τα μαυρα ξεφτιζουν εμενα προσωπικα απο μαυρα εχουν γινει ασπρα και ο διακοπτης τον φωτον.ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας οποια διποτε αποψη δεκτη!!!!!
  4. καλσπερα σας εχω ενα γκολφ 5 tdi 1.9 στο οποιο μου εχουν χαλασει οι διακοπτες των παραθυρων απο τη μερια του οδηγου.χαζευοντας στο ebay ειδα ενα σετακι που περιειχε ολους τους διακοπτες των παραθυρων και το διακοπτη φωτον κατι σαν αυτο http://www.ebay.com/itm/New-Chrome-Headlight-Window-Switches-Kit-For-VW-Jetta-Golf-MK5-Rabbit-6pcs-/181361558578?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a39fdc432&vxp=mtr ο δικος μου ο διακοπτης απο τα φωτα ομος εχει τρεις σκαλες δεν εχω προβολακια εαν των εγκαταστησω θα δουλευει???οποιος συνγκολφακιας γνωριζει ας μου απαντησει.ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.