Jump to content

azafeirop

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About azafeirop

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Βύρωνα
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

azafeirop's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Μολις πλήρωσα 800€ μόνο για τα ανταλλακτικα. 500 κάτι €, έκανε μόνο η παπαριά που βρίσκεται πάνω απο το μεταβλητού!!!!!!!!!!!!!! Είδα τον κινητήρα μου και τι να σας πω παιδιά. Λάδια δεν είχαν αλλαχτεί, - τα μπουζί κατράμι μαύρα, - τα βισματάκια που κουμπώνουν στους πολλαπλασιαστές σπασμένα - Ο κινητήρας μου λέει το παλικάρι , ήταν επιεικός απαράδεκτος. Η καδένα έπαιζε τσάμικο.... Θα του δώσω και ενα 200€ εργατικά και νατο το τίμιο 1000€ μαγκες. Το καλύτερο όλων είναι πως θα το έχω το αμαξι απο δευτέρα, επειδή το ανταλλακτικό ναι μεν υπάρχει στη Καρέντα αλλά κάνουν απογραφή και δεν μπορούν να το δώσουν!!!!!!!! Περαστικά μου και καλό μήνα να έχουμε παίδες.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ, σήμερα θα το πάω σε φίλο μου στη Νίκαια να το κοιτάξει, διότι το 1000€!!!!!!! που ήθελε σούμα ο Βυρωνιώτης, απλά δε παίζει.
  3. Μόλις γύρισα απο service μικρό λαδιών και ο υπάλληλος της αντιπροσωπίας στο Βύρωνα, μου είπε πως θα χρειασθεί να αλλάξω καδένα! Αγχώθηκα γιατί ενώ βλέπω το check αναμένω, στο δικό μου OBD-II μου βγάζει τον κωδικό p3008, που αφορά κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα! Τι λέτε να κάνω; Κάθε συμβουλή δεκτή, σας ευχαριστώ.
  4. Αγαπητέ vegaducatista, Εννοείται πως οι διακόπτες εχουν γίνει όπως λές!!! ο Γερμανός μου "φταίει" για τα χαμηλής ποιότητας υλικά που βάζει και που μας τα χρεώνουν χρυσάφι!!!! Αγανακτησμένος, πιεσμένος και παραπονιάρης είμαι. Όταν αγόραζα το Golfaki μου δεν τα είχα φανταστεί αυτά! Και μιας και ασχολείσαι με τους βιολογικούς καθαρισμούς, τι θα μου πρότεινες για να εξαφανισθεί η μυρωδιά της βενζινόκολλας;
  5. Φίλες και φίλοι, Προχθές πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου (golf v 1.4 tsi sportline 4/07)και βρήκα τον μισό ουρανό κρεμασμένο (από την ηλιοροφή και πίσω). Το πήγα σε ταπετσέρη και μου ζήτησε 120€ για να βάλει ένα νέο ύφασμα με επένδυση στο ίδιο χρώμα. Ευτυχώς όμως έβρεξε και με ειδοποίησε πως μπάζει νερά στο εσωτερικό (πατάκι συνοδηγού) με αποτέλεσμα να κρατά υγρασία και να δημιουργεί πρόβλημα παντού! Είπα ευτυχώς, διότι θα μπορούσε να την είχε τοποθετήσει την οροφή και ένα χρόνο αργότερα να πάθαινα το ίδιο. Άλλο ένα 50€ μου ζήτησε για καθάρισμα των αυλακώσεων-(σωληνάκια αποχέτευσης), το σύνολο 170€. Να βράσω την Γερμανία και τα VW μου μέσα αν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να βάζω βαθειά το χέρι στην τσέπη.... Πλήρωσα το κάρο 22800€ τον Απρίλιο του 2007 (απο τον φιλοσίδη στο Βύρωνα ανάθεμα την στιγμή )και είχα απαιτήσεις απο αυτό, που να ήξερα όμως πως επρόκειτο να εξελίξουμε το μοντέλο απο κοινού!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.