Jump to content

enedra

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About enedra

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up

Recent Profile Visitors

1,815 profile views

enedra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

10

Reputation

  1. enedra

    ΚΤΕΟ VW ECO UP

    Καλησπέρα, εμενα στο ΚΤΕΟ μου είπαν να ξαναπερασω για έλεγχο αφού πρώτα διωρθώσω την αδεια κυκλοφορίας του οχήματος μου η οποία θα πρέπει να γράφει στο πεδίο ΚΑΥΣΙΜΟ εκτός απο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ΒΕΝΖΙΝΗ. Ζήτησα βεβαίωση απο KOSMOCAR ότι το αμάξι έχει ως καύσιμο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ΒΕΝΖΙΝΗ και μου έδωσαν μονο ότι έχει ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. Μου είπαν ότι η άδεια κυκλοφορίας εκδίδεται με βάση το πιστοποιητικό συμμμόρφωσης του μοντέλου το οποίο αναγράφει μόνο CNG. Σε αυτή την σελίδα του υπουργείου μεταφορών http://webtao.yme.gov.gr:16004/Default.aspx συμπληρώνοντας στα πεδία "Κωδικός οχήματος": 3 Επιβατηγά, "Κωδικός εργοστασίου":6510 VOLKSWAGEN και "Κωδικός Τύπου": 1NW όντως προκύπτει ότι το VW UP θεωρείτε ότι έχει ως καύσιμο μόνο φυσικό αερίο οπότε το υπουργείο μεταφορών δεν μπορεί βάση τα ανωτέρω να αλλάξει την άδεια κυκλοφορίας. Η δικιά σας αδεια κυκλοφορίας στο καύσιμο αναγράφει μόνο ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ΒΕΝΖΙΝΗ? Τι κάνω τώρα? Πάω σε άλλο ΚΤΕΟ για επανέλεγχο? (ήδη στο ΚΤΕΟ που μου ζητούν να αλλάξω την άδεια έχω πληρώσει τον αρχικό έλεγχο).
  2. Πολύ καλό.... Ελπίζω ομως να το δούμε και υβριδικό ή ηλεκτρικό στην Ελλαδα
  3. Μετά από 40.000 χλμ άλλαξα στο συνεργείο της γειτονιάς τακάκια (mintex) και ισιωσα δίσκους με τορνο γιατί είχαν κάνει ένα μικρό νύχι . Κόστος 70 ευρώ συνολικά!...Η αντιπροσωπεία για αλλαγή τακάκια και αλλαγη δίσκων μου ζήτησε 260 ευρώ!
  4. Αθήνα-Γαλάτσι
  5. Γεια σας, έφτασε η στιγμη να κάνω το Service 3ου έτους στο eco up. Επειδή έχει λήξει η εγγύηση και επειδη την τελευταία φορά που έκανα service (2ου έτους) στον επίσημο αντιπρόσωπο ξενέρωσα με τη συμπεριφορά τους (ψάχνανε συνέχεια λόγους να μου αυξήσουν το κόστος του service που είχαμε συμφωνήσει με extra εργασίες), αυτή τη φορά θα το πάω σε ανεξάρτητο συνεργείο. Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο που θα κάνει αυτά που θα του πω και θα σφραγίσει και το βιβλιο service για τις εργασίες που θα εκτελέσει? Ευχαριστώ πολύ
  6. Καλησπέρα ξέρει κανείς πως ανανεώνω τη συνδρομή για να εμφανίζονται ξανά οι πληροφορίες "Live services" στο Maps & More μέσω κινητού? (καιρός κλπ) Μου εμφανίζει το μηνυμα ότι εχει λήξει η συνδρομή μου. Σας ευχαριστώ
  7. δηλαδή πρέπει να έχω μόνιμα συνδεδεμένο το maps and more ? απογοήτευση....
  8. Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται οι ενδείξεις κατανάλωσης, αλλαγής ταχύτητας κλπ στην οθόνη του ταχύμετρου πίσω από το τιμόνι? Αυτές οι ενδείξεις μου εμφανίζονται μόνο στο maps&more τώρα. Όταν όμως δεν συνδέω το maps&more όλες αυτές οι πληροφορίες δεν μου παρέχονται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  9. enedra

    Maps & More

    Παιδία εμένα το maps and more πριν μια εβδομάδα χάλασε.....για την ακρίβεια κόλλαγε στην αρχική οθόνη, στο σήμα της VW....(υποθέτω ότι κάποιο αρχείο είχε πειραχτεί για κάποιο λόγο και αυτό εμπόδιζε την ομαλή εκκίνηση) Ευτυχώς είχα κάνει backup τα αρχεία που είχε μέσα απο πρίν με το επίσημο πρόγραμμα της Garmin που λέγεται "FRESH". (https://volkswagen.garmin.com/volkswagen/site/fresh) Απλά λοιπόν το συνέδεσα το Garmin με το PC, έτρεξα την επαναφορά συστήματος μέσω του "FRESH" και το Garmin ευτυχώς επανήλθε στην αρχική του κατάσταση.
  10. enedra

    Maps & More

    αληθώς ανεστη!! το Μ&Μ φορτιζει απο την βαση του, μεσω του ρευματος του αυτοκινητου..
  11. παιδιά εγώ μετά από ένα χρόνο χρήσης του eco up κατέληξα στο ότι: μέσα στην πόλη το αμάξι καίει περίπου 4 κιλά/100χλμ ή 4*0,87 = 3,48 ευρώ/100χλμ. (τιμή Φ.Α. 26/04/2016 - 3/05/2016 ) και εξω από την πόλη καίει περίπου 3 κιλά/100χλμ ή 3*0,87 = 2,61 ευρώ/100χλμ. πολύ καλές τιμές κατανάλωσης πιστέυω (υπόψην ότι οι παραπάνω μετρήσεις έγιναν με μηδενισμό οδόμετρου σε κάθε φουλάρισμα με Φ.Α. και το αμάξι μου έχει 15άρες ζάντες αλουμινίου (μαμά) που ίσως να επιβαρύνει λίγο την κατανάλωση) Αυτά.... καλό Πάσχα σε όλους και καλές βόλτες με το up!
  12. Καλησπέρα, Προχτές έκανα και εγώ το πρώτο ετήσιο service στο eco up (με 12.200χλμ περίπου) στον Φιλιπαίο στην Ιερά οδό. (πολύ ικανοποιημένος από τον σύντομο χρόνο αναμονής και την ευγένεια τους) Μου αλλάξανε λάδια (castrol), μου κάνανε τα υπόλοιπα που προβλέπονται στο πρώτο service, μου ενεργοποίησαν το αυτόματο κλείδωμα θυρών αφού το αμάξι πιάσει τα 15χλμ/ώρα καθώς και το αυτόματο ξεκλείδωμα θυρών αφού το αμάξι σταματήσει και βγει το κλειδί από την μίζα. ....του χρόνου πάλι (υγεία να έχουμε και εμείς και το up!)
  13. Γεια σας, σήμερα έκανα 114 χλμ συνολικά: Αθήνα-Κηφισίας-Διόνυσος-Πεντέλη-Νεα Μακρη-Μαραθώνας-Σχοινιάς και ο γυρισμός: Σχοινιάς-Μαραθώνας-Αγιος Στέφανος-Εθνική οδός-Αθήνα (με κάποιες ενδιάμεσες παρακάμψεις) Μέση κατανάλωση 2,9κιλά/100χλμ σύμφωνα με το maps&more.... not bad at all...(για up με 15αρες αλουμινιου)....
  14. Σήμερα έβαλα πρώτη φορά φυσικό αέριο στο αμάξι μου από το πρατήριο στην Κηφισίας. Συνολικά χώρεσαν 11,5 κιλά Χ 0,82 =9,5 ΕΥΡΏ. Μηδένισα και το οδόμετρο και τωρα θέλω να δω πόσα χιλιόμετρα θα κάνει το αμάξι με τα 11.5 κιλά φυσικού αερίου πριν γυρίσει στην χρήση βενζίνης. Για να δούμε....θα φτάσουμε τα 380χλμ (με 11κιλά φυσ. αέριο) που δίνει η VW?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.