Jump to content

SteveNsc

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SteveNsc

  1. Καλημέρα. Έχω ένα golf mk5 του 2008 χρώματος ασημι. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον πίσω προφυλακτήρα και τον πήγα για βάψιμο σε έναν γνωστό μου φανοποιό σχετικά φθηνά. Παρατήρησα ότι το χρώμα είχε μια μικρή απόκλιση από το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Φταίει ο φανοποιός η μήπως με ένα καλο γυάλισμα θα γίνει καλύτερα? Ρωτάω γιατί πρέπει να το ξαναπάω για βάψιμο μπρός πίσω προφυλακτήρα, καπό και κάτι αλλα μικρό πράγματα.
  2. Η πίσω δεξιά ανάρτηση μου χάνει λίγο λάδι και σκεφτόμουν αντί να την αντικαταστήσω με εργοστασιακή να βάλω μια aftermarket. Πουλάει ένας φίλος μου αναρτήσεις χαμηλώματος KW σε καλή κατάσταση αλλα χωρίς ελατήρια. Μπορώ να τις βάλω και να κρατήσω τα μαμά ελατήρια? Αν ναι, αξίζει? Γιατί κάποιος μου είπε ότι με μαμά ελατήρια δεν θα δουλεύουν σωστά και ότι πρέπει να βάλω ελατήρια χαμηλώματος. Δεν με τρελαίνει πολλή η ιδέα να το χαμηλώσω γιατί από μονο του είναι χαμηλό αλλα σε περίπτωση που βάλω καινούργια ελατήρια ποσο περίπου μπορεί να κοστίσουν?
  3. Η πίσω δεξιά ανάρτηση μου χάνει λίγο λάδι και σκεφτόμουν αντί να την αντικαταστήσω με εργοστασιακή να βάλω μια aftermarket. Πουλάει ένας φίλος μου αναρτήσεις χαμηλώματος KW σε καλή κατάσταση αλλα χωρίς ελατήρια. Μπορώ να τις βάλω και να κρατήσω τα μαμά ελατήρια? Αν ναι, αξίζει? Γιατί κάποιος μου είπε ότι με μαμά ελατήρια δεν θα δουλεύουν σωστά και ότι πρέπει να βάλω ελατήρια χαμηλώματος. Δεν με τρελαίνει πολλή η ιδέα να το χαμηλώσω γιατί από μονο του είναι χαμηλό αλλα σε περίπτωση που βάλω καινούργια ελατήρια ποσο περίπου μπορεί να κοστίσουν?
  4. Το αμάξι μου έχει 90,000 χιλιόμετρα. Στα 80,000 έφτιαξα καδένα χρονισμού .. Έχεις να προτείνεις κανέναν καλο μάστορα από αθηνα? Υπάρχει πρόβλημα να το μετακινώ έτσι το αυτοκίνητο για λίγο καιρό?
  5. Λοιπόν είχα πάει πριν λίγο καιρό για πρόγραμμα και επειδή έβγαζε ένα missfire ελενξαμε τα μπούζια και το δεύτερο ήταν σε αθλια κατάσταση. Τα αλλαξαμε και μετά από 5k χιλιόμετρα, επειδή έβαλα τελικό ακουγόταν ένα ρετάρισμα στο ρελαντί και το πήγα για έλεγχο. Όταν βγάλαμε τα μπούζια πάλι, όλα ήταν κομπλέ εκτος από το δεύτερο... Η ακίδα ήταν τελείως άσπρη σαν καμένη. Ο μάστορας έκανε έναν έλεγχο συμπίεσης και ο δεύτερος κύλινδρος έβγαζε την μιση πίεση από τους υπολοιπους. Μου λέει έχει φθαρεί το πιστόνι και ο κύλινδρος και γενικά παίζει ζημια 1800+ euro. Η πρώτη μου σκέψη είναι να το πουλήσω αλλα μετά σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να το δώσω 5 χιλιαρικα ενώ εχω σκάσει αλλα ποσα από την στιγμή που το πήρα. Είναι καλύτερο να αλλάξω ολο το μοτέρ η να επισκευάσω το δικό μου? Ένα καινούργιο μοτέρ ποσο περίπου πάει? Υπάρχει κάποιο άλλο μοτέρ από gti πχ που μπορεί να ταιριάζει?
  6. Πηγα να βαλω μπρος σημερα και δειτε τι μου εκανε . Διαβασα καπου στο internet οτι πεζει να φταιει η μπαταρια ισχυει?
  7. Είχα πάει το αμάξι μου στο συνεργείο για καδένα χρονισμού κλαπέτα και κάτι άλλες μικρό δουλειές.. Μετά από πολλή ταλαιπωρία εκεί που ήμουν ενθουσιασμένος και πήγαινα προς το σπίτι μου παρατήρησα κάτι πολλή περίεργο.. Το αμάξι αν το ανοίξω απότομα γύρο στις 3000 στροφές κάνει ένα κλώτσημα σαν να μειώνεται η επιτάχυνσης για κλάσματα του δευτερολέπτου (( σαν να μην έχει βενζίνη)). Δεν μου έχει ανάψει κανένα λαμπάκι παρακαλώ βοηθήστε με..
  8. Καλημερα, ειμαι νεος σε αυτο το forum και νεος ιδιοκτητης ενος VW golf 5 1.4 tsi. Εως σημερα οδηγουσα ενα vw polo 1.4 του 2003 με 75ps νομιζω. Πιστευετε πως θα καταλαυω μεγαλη διαφορα στην καταναλωση; Ο εμπορος που μου πουλησε το golfακι μου ειπε πως αν το πας χαλαρα δεν καιει κατι ιδιαιτερο .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.