Jump to content

Stavros.G

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stavros.G

  1. Καλησπέρα, Ψαχνω και γώ καιρό να βρώ μια αξιόπιστη λύση για να επαναπρογραμματισω τον κινητήρα. Είμαι κάτοχος ενός Golf VI 1.6TDI με 105 ίππους χρονολογίας 11/2010. Έχω δεί μια λύση της Revo που αυξάνει την ιπποδύναμη έως 131 ίππους και με 29,8 κιλά ροπή. Και είδα και μιά λύση απο http://www.chiptronic.gr/new_models1/golf_16_tdi_105.html την chiptronic σε συνεργασια με την allcartuning που αυξάνει την ιπποδύναμη στους 145 ίππους με 32 κιλά ροπή. Θα ήθελα μια υποστήριξη και απόψεις απο όσους έχουν κάνει επαναπρογραμματισμό να μου προτείνουν κάποια εταιρία να απευθυνθώ, και στην πράξη αν είναι ευχαριστημένοι απο αξιοπιστία μετα την αλλαγη του λογισμικού, πλυν των επιδόσεων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Σταύρος
  2. Καλησπέρα, Μετά απο δική μου καθυστέρηση λόγω δούλειας θα ήθελα να αναφέρω οτι τα προβολάκια τοποθετήθηκαν επιτυχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Electric Doctor για την άψογη δουλειά του και την εξυπηρέτηση του καθώς και τον Nikos Athens που μου τον σύστησε. Σίτες και προβολείς βρέθηκαν αυθεντικοί μεταχειρισμένοι σε κατάσταση καινούργιων. Η εγκατάσταση φάνταζε εύκολη όταν βλέπεις να την κάνει άνθρωπος που γνωρίζει καλά την δουλειά του, τελικά δεν συνδέθηκαν στον εγκέφαλο άνεσης που έχω στο αμάξι γιατι δεν υποστήριζε τους προβολείς ομίχλης και δεν έδινε παροχή ρεύματος , έτσι η σύνδεση έγινε με ρελέ κομπλέ με φυσάκια , περνώντας απο την ασφαλιοθήκη, το αποτέλεσμα με άφησε πολυ ικανοποιημένο απο την καλή και καθαρή δουλειά. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο ερωτημά μου.
  3. Σας ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση..εχω ήδη επικοινωνήσει με φίλο εδώ στο φόρουμ που ειναι ηλεκτρολόγος και θα το προχωρήσουμε το θέμα της εγκατάστασης..όταν τελειώσει το θέμα θα σας ενημερώσω..
  4. Καλησπέρα και απο μένα, Νέος στο φόρουμ και νεος κάτοχος ενος Golf 6 TDI, Θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου πείτε συμβουλές-μαγαζιά που έχετε εγκαταστήσει ή ηλεκτρολόγο για να κάνω εγκατάσταση προβολείς ομίχλης. Σήμερα έκανα ένα τηλεφώνημα σε ένα μαγαζί που εμπορεύεται προιόντα σχετικά και μου είπε ότι για να μπούν προβολείς ομίχλης συνιστάται να χρησιμοποιηθεί ένας απλός διακόπτης που θα περάσει ο ηλεκτρολόγος σε οποιοδήποτε σημείο του υποδείξω στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου,γιατί αν συνδεθούν στον διακόπτη τον φώτων που έχω θα εμφανίσει σφάλμα στον εγκέφαλο, διότι μπορεί ο εγκέφαλος να μην δέχεται τους προβολείς , γνωρίζεται αν αληθεύει ? η απλώς ο ηλεκτρολόγος του δεν το αναλαμβάνει η δεν το ξέρει? Το αυτοκίνητο δεν έχει προβολείς, παρατήρησα όμως ότι ο διακόπτης των φώτων μου έχει δύο θέσεις που τραβίεται προς τα έξω, στην πρώτη ανάβει η ένδειξη των προβολέων ακρίβως αριστερά του σε πρασινο χρώμα και στην δευτερη θέση ανάβει το πίσω φως ομίχλης. Έχω την αισθηση ότι ο διακόπτης θα μπορεί να υποστηρίξει την σύνδεση για προβολείς. Τέλος χωρίς να κουράσω, την αγορά των ανταλλακτικών θα ψάξω να την κάνω απο ανταλλακτικά μετ/να , να πάρω τις γρύλιες και τους προβολείς, σκέφτομαι μετά να βρώ έναν καλό ηλεκτρολόγο που να έχει εγκαταστήσει ξανά και να παρθούν τα απαραίτητα υλικά, καλώδια, ρελέ, κλπ και να γινει σωστή και ολοκληρωμένη εγκατάσταση, θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ και αν δεν θέλετε να αναφερθούν τηλ και ονόματα, στείλτε μου μύνημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Σταύρος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.