Jump to content

generalalex

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About generalalex

User Information

  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

530 profile views

generalalex's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Electric Doctor θα μπορέσω να τα εχω την Τρίτη γιατι δεν τα είχα ζητήσει !!! Ευχαριστω για το ενδιαφέρων θα σε ενημερώσω άμεσα !!! Ευχαριστω και πάλι
  2. Δυστηχως το αυτοκίνητο ειναι χωρις πινακίδες απο το 2013 και ειχε 85000 χλμ και μια αλλαγή τρόμπας βενζίνης φέτος απο 2013-2017 τίποτα απο service και θελω απο κάποιον να κανει ενα καλο check γιατι σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο service ιμάντες κλπ λογω ακινησίας . Το θεμα ειναι μην μου παει ενα σωρό λεφτά extra για να το συμμαζέψω .
  3. Ναι τους γνωρίζω αλλα απ´οτι ξέρω δεν μπορούν να δουν ιστορικό αυτοκινήτου , πλαίσια και να το συνδέσουν με διαγνωστικό !!! Ευχαριστω για την άμεση απάντηση σου !!!!
  4. Καλησπέρα σε όλους !!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Touareg μοντέλο 2005 . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν εχετε να μου προτείνετε ενα καλο συνεργείο για να κανει ενα πολυ καλο έλεγχο και να ξέρω τι θα αγοράσω προκειμένου να μην μου βγάλει καποια προβλήματα !!!
  5. Καλησπέρα σε όλους !!! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Touareg μοντέλο 2005 . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν εχετε να μου προτείνετε ενα καλο συνεργείο για να κανει ενα πολυ καλο έλεγχο και να ξέρω τι θα αγοράσω προκειμένου να μην μου βγάλει καποια προβλήματα . Με ενδιαφέρει ενα συνεργείο στην Αττική . Σας ευχαριστω !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.