Jump to content

SmileUp

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About SmileUp

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up

SmileUp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Θα περιμενω να ληξει η εγγυηση πρωτα και μετα θα το ξανασκεφτω.Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
  2. Μετα απο σκεψη σκεφτομουν να βαλω αν το εκανα απο την webasto. Η ιδια η VW σε πολλα αυτοκινητα εργοστασιακα της ηλιοροφες τις παιρνει απο εκει. Οσο για την οικονομια με βαση το ποσο μικρη καταναλωση εχει δεν θα με πειραζε και πολυ να καταναλωνω και 2-3 ευρο παραπανω στα 100km. Η ιδια η webasto ισχυριζεται οτι το προσωπικο που αναλαμβανει την δουλεια εχει εκπαιδευτει ενα χρονο για την συγκεκριμενη δουλεια και χωρις να ειμαι σιγουρος(θα το ψαξω και θα ενημερωσω) δινουν 3 χρονια εγγυηση. Εχω δει το πως γινεται η εργασια και ειδικα η κοπη και συμφωνω οτι σπαραζει η καρδια μου να το δω αυτο αλλα εφοσων το αποτελεσμα ειναι καλο και επαγγελματικο θα το αντεχα για να δω το upακι μου με ηλιοροφη. Αυτο που με προβληματιζει και μενα παρα πολυ και μαλλον θα ειναι ο λογος να μην προχωρησω ειναι η εγγυηση. Δυστυχως και οι ιδιες οι αντιπροσωπειες αναλαμβανουν λιγες εως ελαχιστες τροποποιησεις στο αυτοκινητο με αποτελεσμα να σου δενουν τα χερια.
  3. Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.Ειμαι κατοχος και εγω του eco Up απο τον Ιουλιο και το αυτοκινητο εχει βγει αξιοπρεπεστατο και πιο οικονομικο θα γινομουν πλουσιος! Απο τοτε που κοιτουσα τις εκδοσεις up μου ειχε αρεσει πολυ μια εκδοση στο εξωτερικο με ηλιοροφη.Απο τοτε μου εχει μεινει καημος και σκεφτομουν μηπως εβαζα μια after sale ηλιοροφη.Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας στο θεμα αυτο. Αξιζει μια after sale ηλιοροφη? Ποιο μερος της εγγυησης χανεται συγκεκριμενα με μια τετοια κινηση? Εχετε καποια προσωπικη εμπειρια ή εστω καποιες γνωσεις στο θεμα αυτο? Πραγματικα θα το εκτιμουσα να με διαφωτιζατε. Με εκτιμηση,Αντρεας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.