Jump to content

Chris Politopoulos

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chris Politopoulos

  1. Τα πηγα για μετρηση για ακομα μια φορα καο τα δυο ψεκαζουν ιδια,το ενα λιγο λιγοτερο και το αλλο πολυ λιγοτερο.Ημουν μπροστα κιολας.Marelli μαρκα φοραει το ψαχνω για εμποριου να δω ποσο βγαινουν
  2. Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα!Αυτο το ποσό υπερβαινει το μηνιατικο μου!Θα το σκεφτω και θα δειξει.Για το οτιδηποτε θα ενημερωσω.Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες!
  3. 800€ στην αντιπρωσοπια τα γνησια 880€ σε συνεργειο.Πολλα τα λεφτα.Το ψαχνω για εμποριου η μεταχειρισμενα απλα το ψιλοφοβαμαι για μεταχειρισμενα.Του εμποριου ειναι αξιοπιστα;Δεν το πολυ κινω για να αποφυγω περαιτερω προβληματα.
  4. Βρεθηκε αιτια και ειναι τα μπεκ και χρειαζονται αλλαγη και 4.Αξιζει να στραφω στην λυση του εμποριου η να παω σε μεταχειρισμενα;Τα γνησια ειναι υπερβολικα ακριβα και δυστυχως δεν το κατεχω.Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη μαρκα;
  5. Τα μπεκ τα ειχα παει για μετρηση και καθαρισμο.Διακριναμε οτι το ενα κατουραγε λιγο περισσοτερο και το αλλαξαμε.Αλλα ξανα τα ιδια.Απο την αντιπρωσοπια μου λενε πως πρεπει να αλλαχθουν ολα με καινουρια για πιο σωστα.Υπαρχει περιπτωση να να ειναι αυτο;Για αντλια υψηλης θα κοιταξω και θα σου πω.Ευχαριστω για την πληροφορια!
  6. Γεια σας παιδια!Ειμαι κατοχος ενος golf5 tsi 1400 κυβικα.Στην αρχη μου αναβε το check για τα κλαπετα.Αλλαξα μια βαλβιδα και και εσβησε το λαμπακι.Μετα απο μερες πηγα και του εβαλα βενζινη και μετα απο λιγα χλμ ξανα αναψε για πλουσιο μειγμα αυτη τη φορα.Ο κωδικος βλαβης ειναι P0172.Εχει τυχει σε κανεναν αυτο το προβλημα;Το αμαξι παντως μια χαρα παει κανονικα το κυκλοφορω.
  7. Καλησπερα παιδια!Για να αλλαχτει η καδενα χρειαζετε να λυθει το μοτερ;Γνωριζει καποιος;
  8. Καλησπερα παιδια!Ξερει κανεις αν σε αλλαγη δισκο πλατο περιλαμβανετε στην εργασια και αλλαγη βαλβολινες;Η παει εξτρα;
  9. Συμφωνω σε αυτο και ετσι κατεληξα στον συγκεκριμενο.Επαιρνα γνωμη απο πολλους και αυτος ηταν ο πιο εξυπηρετικος και αρκετα οικονομικος.
  10. Συμφωνω σε αυτο μαγκα!Τον εμπιστευομαι τον μηχανικο μου δεν τιθεται θεμα απλα εδω εγινα μελος για μια παραπανω γνωμη!Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! ????
  11. Τωρα καταλαβαινομαστε!Σας ειπα δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου τωρα μαθαινω.Μαματο ειναι θα σας βαλω τον κωδικο οταν μπορεσω.
  12. Για διαβασε λιγο καλυτερα.Και στα δυο μυνηματα το γραφω.Μου αναβει για πλουσιο μειγμα.Δεν θα αλλαζες φιλτρο βενζινης;Εκανα μια γενικη αναφορα για να ξερετε τι ακριβως εχω κανει δεν ειπα οτι ειναι απο αυτο.Πως μπορει να λυθει αυτο;
  13. Σορρυ αλλα αντι να βοηθησουν κραζουν!Μπορουν να μην απαντησουν αν δεν τους αρεσει κατι!Δεν εχω γνωση πανω στο αντικειμενο και για αυτο ζηταω βοηθεια.Μου αναβει το check για πλουσιο μειγμα.Τι μπορει να ειναι;
  14. Γεια σας παιδια!Προσφατα πηρα ενα golf tsi 140 ιππους και μου αναψε το check.Το εβαλα στο διαγνωστικο και μου ειπαν πως εχουν κολλησει τα κλαπετα και πως αν αλλαζα βαλβιδα θα δουλευαν κανονικα.Ετσι κι εγινε αλλα μετα απο λιγο καιρο μου ξανα αναψε για πλουσιο μειγμα.Εκανα σερβις κανονικα αλλαξα τα παντα λαδια,φιλτρο λαδιου-αερος-καμπινας-βενζινης,μπουζι και μου αναβει ξανα για τον ιδιο λογο.Εχεις κανεις ιδεα τι παιζει;Στο ενδιαμεσο εχω δοκιμασει και με 100αρα και με καθατιστικο reedex.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.