Jump to content

akis gt v

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About akis gt v

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

akis gt v's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μάλιστα!!! οπότε το 1,4 bar που δίνει η REVO για stage 1 είναι πολύ λίγο παραπάνω... ευχαριστώ!
  2. μαμά χωρίς πρόγραμμα... για να δώ την αλλαγή σε σχέση με μετά το πρόγραμμα που σκέφτομαι να βάλω
  3. Παιδιά καλησπέρα! μήπως γνωρίζει κάποιος το overboost σε golf gt v 170ps?? Ακούω για 1,4 bar....1,5....1,9... πόσο είναι τελικά??? Ευχαριστώ!
  4. να πω την αληθεια,επειδη δεν θελω να μπλεξω με τις μετατροπες(φοβαμαι οτι θα κοπαναει ολοκληρο το αμαξι) σκεφτομαι να βαλω τις μαμα...εκτος αν δεν κοπαναει λογο διατηρησης των μαμα ελατηριων..
  5. ελα μου ντε!!!!!! ολα αυτα σε gt 170....225/45/17 βασικα καλησπερα σας..!!!! δεν τα εχει δοκιμασει κανεις τα συγκεκριμενα?? μηπως τα adrenalin της bridgestone ειναι καλα???
  6. αρχικα ευχαριστω για το ενδιαφερον! ο μηχανικος μου και αλλος ενας τυπακος σε μαγαζι με αναρτησεις μου λενε Β8 αφου τα Β6 ειναι για μαμα ελατηρια..καθως στο gt ειναι πιο κοντα τα ελατηρια η σωστη ειναι Β8 που ειναι για ελατηρια χαμηλωματος. η Β6 βγαινει σε διαφορετικους τυπους¨?αν δεν κανω λαθος η bilstein εχει ενα κωδικο για golf στην B6.το εχω διαβασει το θεμα γι αυτο ειμαι μπερδεμενος..ολοι μιλανε για Β6 ομως ή εχουνε το gt sport (αλλο αμαξι) ή το 1.6 επισης αλλο αμαξι..
  7. καλησπερα σας. θα χρειαστω τη βοηθεια σας. Σε golf gt v με τα 170 αλογα ειναι μια καλη λυση τα bilstein B8 sprint χοντρομπουκαλα 55mm χωρις αλλαγη ελατηριων? Να παραμεινουν τα μαμα που ειναι λιγο πιο κοντα σε σχεση με τα απλα golf. Please help!!!!
  8. καλημερα σας!! εχω το golf gt v με τα 170 αλογα.σκεφτομαι να βαλω τα bilstein B8 sprint χοντρομπουκαλα 55mm με τα μαμα ελατηρια.Εντυπωσεις και γνωμες??? Πριν ποστάρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί αναζήτηση. Υπήρχε ήδη θέμα με Bilstein.
  9. καλημερα σας!! εχω το golf gt v με τα 170 αλογα.σκεφτομαι να βαλω τα bilstein B8 sprint χοντρομπουκαλα 55mm με τα μαμα ελατηρια.Εντυπωσεις και γνωμες??? Μετακινήθηκε εδώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.