Jump to content

MPOWER

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About MPOWER

  • Birthday 02/25/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bmw-motorsport.gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

Recent Profile Visitors

1,246 profile views

MPOWER's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Νομίζω οτι εννοείς το 357 919 501 Α που είναι το temperature sender for coolant temperature gauge (20mm 4pin)? Αν όντως εννοείς αυτό δεν θα έπρεπε να έχω λάθος ένδειξη στο όργανο θερμοκρασίας? Το νούμερο 33 στο pdf temp_sender.pdf
  2. Πού θα την βρώ στο ΕΤΚΑ...ξέρει κανείς (και πώς την ονομάζει)???
  3. Ευχαριστώ θα ρίξω μια ματιά σήμερα μάλλον και θα σε ενημερώσω! Μήπως θημάσαι πόσο περίπου είχε?
  4. Όπως έχω γράψει και εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=6801 ίσως σε λάθος σημείο μιας και νέος, το GOLF της αδερφής μου δεν κρατάει ΚΑΘΟΛΟΥ ρελαντί όσο είναι κρύο και μόλις ζεσταθεί αρκετά κάτι πάει να κάνει διακριτικά. Έχετε καμά ιδέα τί ευθύνεται και βρίσκετε? (καμια φώτο) Είναι η βαλβίδα του ρελαντί? (που δεν ξέρω ποιά είναι...) Είναι ή βαλβίδα που ονομάζεται κατα πολλούς βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης? (που ούτε αυτή ξέρω αν υπάρχει καν ή που βρίσκεται!!!)
  5. Καλημέρα και απο μένα...νέο μέλος βλέπετε... Το όνομά μου είναι Μιχάλης και ελπίζω το username μου να μήν είναι αφορμή να με διώξετε Όπως λοιπόν μαρτυράει το username μου είμαι fun της BMW και για την ακρίβεια πρόεδρος του www.bmw-motorsport.gr Η αλήθεια είναι οτι είμαι γενικότερα και λάτρης των Γερμανικών αυτοκινήτων. Στην οικογένεια υπάρχει φυσικά και ένα VW. Ένα τεπεινό MKIII 1.4 της αδερφής μου. Μπήκα λοιπόν στο club σας με την ελπίδα να με βοηθήσετε μιας και απο VW είμαι άσχετος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.