Jump to content

banisth

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by banisth

  1. banisth

    Golf Plus

    From the album: Golf Plus

  2. banisth

    Golf Plus

  3. Καλημέρα σε όλους Πρώτη ημέρα εγγραφής στο club και πρώτη ερώτηση! Πρόσφατα ευτυχής κάτοχος Golf Plus 2012 1.6tdi (όχι Bluemotion) εισαγωγής από Γερμανία (με, ελεγμένο για τη γνησιότητά του, βιβλίο service) Ήθελα να ρωτήσω τα μέλη κάθε πότε προβλέπεται αλλαγή ιμάντα χρονισμού Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, οι οδηγίες που έχουν από το εργοστάσιο είναι για κάθε 120.000 χιλιόμετρα, ενώ οι Γεμανοί, μετά από επικοινωνία με το συγκεκριμένο συνεργείο, όπου γινόταν όλες οι εργασίες συντήρησης στη Στουτγάρδη, ορκίζονται ότι οι οδηγίες από το Wolfsburg είναι για 210.000 χιλιόμετρα! Γνωρίζει κανείς τί ισχύει στην πραγματικότητα, όπως και τις υπόλοιπες προβλεπόμενες τακτικές εργασίες συντήρησης? (τουρμπίνα κλ.π.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Καλημέρα Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτή την εταιρία http://www.racechip.com/ Θεωρείται από τις κυρυφαίες, εάν όχι η κορυφαία, στη Γερμανία και είναι και πολύ οικονομική! Ο αδερφός μου πήρε για Smart diesel και το αυτοκίνητο άλλαξε εντελώς. Θα το δοκιμάσω στον 1.6tdi και θα σας ενημερώσω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.