Jump to content

Gryzor

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Gryzor

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Gryzor's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σ'ευχαριστώ! Έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες; Γιατί στο site τους μόνο VW δεν έχουν...
  2. Καλημέρα άπαντες! Δυστυχώς, ενώ έχω διαβάσει αρκετά (παλιότερα) άρθρα τριγύρω και κάνα δυο threads εδώ, δεν έχω καταλήξει... Μπορεί κάποιος να προτείνει/συστήνει προτάσεις για αλλαγή του MFD στο γκολφάκι μου; Φοράει δυστυχώς το halfline και, ε, όσο νά'ναι είναι λίγο περιοριστικό... Ευχαριστώ! Θ
  3. Συγγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πριν από αυτές υπέκυψα κι εγκατέστησα ένα XSP-N1BT που βρήκα σχετικά φτηνά δεδομένου ότι δεν περπάτησε. Το Pioneer το είχα σποτάρει αλλά δεν το προτίμησα γιατί με ξένισε η έλλειψη CD. *ΜΕΓΑ* λάθος μια που π.χ. με ένα 64άρι USB έχεις 90 CD με τη μία, τεράστια βλακεία μου. Το XSP-N1BT είναι ωραίο σαν ιδέα, αλλά το interface είναι επιεικώς αστείο εν τέλει... Τουλάχιστον έχει πολύ ωραία ποιότητα ήχου!
  4. Καλημέρα άπαντες, και καλώς σας βρήκα! Σήμερα κληρονόμησα το ΜΚ6 της συζύγου (εκείνη αποφοίτησε σε μία καινούργια Series 1...). Το αμάξι αυτό το αγαπώ πραγματικά, εκτός από ένα πράγμα: το ηχοσύστημά του. Με τον ήχο δεν έχω κανένα θέμα, αυτό που με εκνευρίζει ιδιαίτερα είναι το ότι δεν δέχεται USB. Αυτό είναι και το μόνο που θέλω. Κοιτάζοντας σε επίσημα πακέτα βλέπω ότι μάλλον τα δίνουν μαζί με ηχεία κτλ, κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει. Άντε να πω και για χειριστήριο στο τιμόνι αλλά δεν με καίει. Μπορεί κάποιος, δεδομένου ότι και νέος είμαι και έχω μπλεχτεί λίγο (π.χ.: δεν συνδέεται με τον εγκέφαλο, σωστά; ) να προτείνει συμβατά μοντέλα; Ευχαριστώ! Θ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.