Jump to content

Zaruk

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zaruk

  1. πω πω ! να το χαιρεσαι ! έχεις κάνει κάποια βελτίωση και στα φρένα και αν ναι τι ακριβώς και με τι κόστος αν επιτρέπεται ? σε ρωτάω γιατί το φρενάρισμα με απασχολεί με το δικό μου βαρύ touran εντυπώσεις απο τους ανεμοθραύστες που έχεις τοποθετήσει ? αν είδα καλά πρέπει να είναι της ClimAir ? Ευχαριστώ,
  2. Η πίσω κουρτίνα αποτελείται απο 2 μέρη (left & right) τα οποία εφάπτονται πολύ καλά. Γιαυτό τα τεμάχια είναι 6.
  3. Στο Touran μου έχω εδώ και 3 χρόνια αυτά http://www.carshades.co.uk/index.php Είναι made in UK, φοβερή ποιότητα κατασκευής και τέλεια εφαρμογή. Οσοι τα έχουν δει νομίζουν ότι είναι μαμίσια. Τα παιδιά μου στο πίσω κάθισμα τα έχουν λατρέψει. Για το Tiguan σας βγαίνει στις 76 λίρες + μεταφορικά.
  4. Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον ! Αναμένουμε τον DIY οδηγό
  5. Το Ν κατά τη γνώμη μου πρέπει να το βάλεις. Κανείς δεν πρόκειται να σε βρίσει επειδή τους ενημερώνεις ότι είσαι νέος οδηγός. Το αντίθετο μάλιστα, θα σε βρίσει όταν οδηγείς και κάνεις λάθη νέου οδηγού χωρίς να έχεις το Ν.
  6. Και εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστησω τον φιλο Θάνο. Σωστός επαγγελματίας, μου έλυσε το πρόβλημα που είχε το touran μου στο άψε σβήσε. Είμαι σίγουρος ότι θα ζητήσω την βοήθεια του πολλές φορές στο μέλλον.
  7. Θα ήθελα και εγώ τα στοιχεία του φίλου Electric Doctor. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. Manbag τελικά τι έκανες ?
  9. Εχω Touran Highline 1.4 TSI του 2007, δεν γνωρίζω αν είναι το ίδιο αλλά μπορώ να το κοιτάξω αν θέλεις.
  10. Φίλε Saxo, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει το ΚΑ, πάντως είναι καλύτερο απο τις "τσουτσούνες" που ζωγραφίζει με το δάχτυλο κάποιος πιτσιρικάς στα αυτοκίνητα της γειτονιάς μου
  11. Καλημέρα και από μέρα και καλώς σας βρήκα. Λέγομαι Διονύσης είμαι 44 ετών και έχω ένα Touran 1.4 TSI Highline.
  12. Καλοτάξιδο σου εύχομαι !
  13. Zaruk

    Touran

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.