Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Προσοχή!!!

Η Microsoft ξανά έχει πρόβλημα στην παραλαβή emails από εμάς.

Παρακαλούμε πολύ όλοι σας να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο email address πλην των domains: @hotmail.com / @outlook.com / @windowslive.com κ.α. καθώς και στο παρελθόν είχαμε αντίστοιχα προβλήματα που κράτησαν μήνες μέχρι να τα διορθώσουν!!

 

We are back online!!

Polakias TDI

Members
 • Content Count

  815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Polakias TDI last won the day on March 26

Polakias TDI had the most liked content!

Community Reputation

288 Excellent

1 Follower

About Polakias TDI

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 04/01/1983

User Information

 • Gender
  Male
 • Δήμος
  Αττικής - Αθηναίων
 • Νομός
  Αττικής

User Profile

 • Interests
  Δώσε μου οδήγηση & πάρε μου την ψυχή

Other Info

 • Car Type
  Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

1,650 profile views
 1. Μέχρι στιγμής (μετά από 1 χρόνο) όλα καλά με τη νέα αντλία. Ήταν στην εγγύηση, όποτε δυστυχώς δεν ξέρω κόστος, εικάζω πως είναι στην περιοχή των 250-300€ στο εξουσιοδοτημένο. Θεωρώ πως μια βόλτα από την αντιπροσωπεία ώστε να το παλέψεις αξίζει. Δε γνωρίζω αν εμπίπτει η βλάβη σε κάποια ανάκληση, αλλά το γνώριζαν το θέμα & προχώρησαν άμεσα σε αντικατάσταση.
 2. Παρών & παθών. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αρκεί να προσέξεις τα σημάδια και τον τρόπο αντιμετώπισης πριν τη διόρθωση της βλάβης. Δες εδώ:
 3. Μας έλειψε πάρα πολύ το site. Ήταν και είναι τμήμα της καθημερινότητάς μας. Welcome back online guys. ΥΓ: να πούμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους mods για τη δυνατότητα που μας δίνουν να είμαστε μέλη αυτής της μεγάλης παρέας, αλλά και για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι.
 4. OCTAVIA GT 193 ΙΠΠΟΙ ΣΤΙΣ 5.300 Σ.Α.Λ 276 NM /3020 Σ.Α.Λ.. 0-100 ΧΛΜ./ΩΡΑ: 7,6” 1325KG KG/ PS: 6,86 PASSAT 2.0 TFSI 200 ΙΠΠΟΙ ΣΤΙΣ 5.100 Σ.Α.Λ 280 NM /1800-5000 Σ.Α.Λ.. 0-100 ΧΛΜ./ΩΡΑ: 7,8” 1389KG KG/ PS: 6,94 Αν ισχύουν τα νούμερα που βρήκα, χμ.... δύσκολο να πεις, είναι πολύ κοντά. Passat από εμένα έτσι για διαφορά.
 5. Εξαρτάται τον οδηγό
 6. Οκ, τώρα που είπες πεταλούδα θυμήθηκα τα δικά μου (με το παλιό μου Polo). Λογικά δε θα σου ξανασυμβεί, αρκεί βέβαια κάθε τόσο να καθαρίζεις την πεταλούδα. Καλά νέα, δεν είναι καιροί για πολλά πολλά έξοδα
 7. Καλά νέα, σίγουρα. Τελικά τα λαμπάκια άναψαν επειδή το αυτοκίνητο ήθελε "μικρό" σέρβις ή για κάποιον άλλο -συγκεκριμένο- λόγο;
 8. Ένα πέρασμα της Kosmocar από το παρόν φόρουμ θα τους έπειθε.
 9. +1 για σωληνάκι βενζίνης & από εμένα.
 10. Αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού - Adaptive Cruise Control (ACC) Το σύστημα ACC ανιχνεύει άλλα προπορευόμενα οχήματα και έχει σχεδιαστεί να επιβραδύνει αυτόματα ώστε να διατηρείται μια συγκεκριμένη απόσταση. Το σύστημα επιταχύνει στην προεπιλεγμένη ταχύτητα, μόλις ανιχνεύσει ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο μπροστά.
 11. Να πάρεις και 2η γνώμη από εκεί που το πήγαινες & να επιμείνεις στο γιατί δεν προβλέφθηκε/ειπώθηκε κάτι από το συνεργείο από τη στιγμή που το πήγαινες μόνο εκεί (ειδικά στο τελευταίο σέρβις προ λίγων μηνών). Αφενός 75.000χλμ είναι τίποτα για πετρελαιοκινητήρα, αφετέρου στόχος είναι να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης τους αν η βλάβη οφείλεται σε σοβαρή αιτία & να πέσει η τιμή επισκευής στο απολύτως ελάχιστο.
 12. Καλησπέρα. Πολύ καλά έκανες και δεν συνέχισες αλλά επέστρεψες με οδική. Τώρα, για το πόρισμα... Δε μου άρεσε. Ειδικά από τη στιγμή που έχεις 75.000χλμ. Είπαν κάποιον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό, πόσο μάλλον εφόσον έκανες και τακτικά σέρβις ως ορίζεται; Δεύτερη γνώμη υπάρχει περίπτωση να πάρεις από άλλο συνεργείο;
 13. Polakias TDI

  Polo Tdi

  Δεν έχουν.
 14. Συμφωνώ & επαυξάνω & δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω λάδια πέραν των 15.000 χλμ. (αν & πάντα αλλάζω νωρίτερα). Ούτως ή άλλως δηλαδή δε θα συμβεί, μιας που έρχονται τα ηλεκτρικά αλάδωτα
 15. Και μένα κάθε τόσα χλμ περίπου κάνει αναγέννηση πλέον. Τα έκαναν όλα τέλεια με το update & το βολάν μονής, για αυτό απαντάνε τόσο σίγουρα οι καραγκιόζηδες.
×
×
 • Create New...