Jump to content

LoOn_Mk5

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LoOn_Mk5

  1. Χμμ.. 150.000 km και δεν νομίζω να έχουν αλλαχθεί βαλβολινες.. Δε μου χουν αναφέρει τίποτα και στα σέρβις. Ουτε εγω εχω παει για αλλαγη.Με την Αλλαγή δισκο-πλατό που έκανα παίζει να μου βάλαν και βαλβολινες?? Αλλιώς πρέπει να το τρεξω !

  2. Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!

    Γνωρίζει κανείς αν τοποθετείται απευθείας κάποιο intercooler στο μοτέρ αυτό ή χρειάζεται άλλη μετατροπή?( Passat 1.8T b5, 2004 ) Αποδίδει επιπλέον ?

  3. Καλησπέρα σε όλους! Αν και λίγο καθυστερημενα έφτασε η ωρα να συστηθώ και γω...

    Ονομάζομαι Φωτεινός Κωνσταντίνος, κοινώς Κώστας και ειμαι κάτοικος Πόρτο Ράφτη.

    Ειμαι 26,ετών και εργάζομαι ως μάγειρας(λόγω δουλειάς για την καλοκαιρινή σεζόν μένω Κεφαλλονιά). Ειμαι πατέρας μιας μικρής 18μηνης πιτσιρικας και σύντομα θα υποδεχτούμε και τον αδερφό της!

    Οδηγώ ενα Golf V 1.4 FSI 2006 , χρωματος μπλε,το οποίο έχω από το 2010. Το αυτοκίνητο είναι μαμά προς το παρόν , ενώ ξεκίνησα κάποιες αλλαγές.

    Προς το παρών φοράει αμορτισέρ Bilstein B4, με λαστιχα Michelin energy, ενώ σε λίγο καιρο θα κουμπωσουν ζάντες 16αρες απο Passat 1.8T.

    Στο εσωτερικό του έχει μια πηγή Kenwood, ενώ σύντομα

    θα τοποθετηθούν φιμε μεμβράνες illumar και quick shift kit της forge.

    Το αυτοκίνητο μετράει 150.000km ενω έχει καινουριο δίσκο πλατό.

    Συγχαρητήρια και απο μένα στο club και για την τέλεια δουλειά από όλο το team! Ηδη έχω λύσει κάποια θεματακια μέσω του club.. Keep rolling ????

    • Like 2
  4. Μεταφέρθηκαν στη μετάδοση.

    Το συγκεκριμένο φοράω εδώ και 5-6 χρόνια χωρίς πρόβλημα και το έχω περάσει σε πολλά vag αντίστοιχα εξίσου χωρίς πρόβλημα.

    Είναι ρυθμιζόμενο και αναλόγως προσαρμόζεται.

    Στην ενότητα DIY, θα πάρεις και μια ιδέα από τον οδηγό τοποθέτησης που υπάρχει.

    ΥΓ. Πριν ανοίξουμε καινούργια θέματα κάνουμε μια σχετική αναζήτηση.

    Αρχικά δεν έλεγα για short shift αλλά για το λεβιέ μέσα στην καμπίνα,μου χαν πει πως υπάρχει αφτερμαρκετ το οποίο απλά δίνει τον ήχο.. Ευχαριστω πάντως και για το short shift και τη μεταφορά στην ενότητα,δε το χα σκεφτεί! Θα το ψάξω!

  5. Μέχρι εκείνη την αλλαγή θα επεκταθώ μέχρι εκεί που με παίρνει.. Σε μια μικρή βελτίωση δηλαδή! Όσο να ναι λίγο καλύτερα θα πάει! Και στο μέλλον θα δείξει ????Όσο να ναι, το κόστος αλλαγής θα ναι αρκετά μεγαλυτερο από 1 πρώτο στάδιο..

    • Like 1
  6. Επειδή πάει, και τι χω πάει καλά σε πολλές περιπτώσεις.. Γι αυτό θέλω κι άλλο νεύρο.. Οσο πιο καλά σημαδια βλέπω τόσο πιο πολύ θέλω ???? Εννοείται πως δεν ευελπιστώ να πάει σαν tsi ή gt... Νομίζω ενα πρώτο στάδιο θα μου ταν οκ.. Αφού αυτό το αμάξι θα χω για καιρό! Ήδη το χω από το 2010.. Θενκς για τα ινφο ????

  7. Καλημέρα σε όλο το φόρουμ! Εχθές έβαλα στο γκολφ τα μαύρα αμορτισέρ τις bilstein καθότι χαμηλά σε κόστος και τα μαμά Είχαν παραδοσει πνεύμα! Η αληθεια είναι ότι θα τ προτιμούσα λίγο σκληρότερα.. Σε λίγο καιρό θα πάω από 195/65-15 σε 205/55-16 , λέτε να αλλαξω κ ελατήρια? Μπαίνουν χαμηλώματος με αυτά τα αμορτισέρ? Η' να δω μετά την αλλαγή ζαντολαστιχων? Αν ξέρει κανείς ινφο ας μου πει παρακαλώ! Θενκς ????

  8. Σε χωανη συμφέρει δηλαδή? Από πληροφόρηση ξέρω ότι οι χωανες δεν τοποθετούνται όπως

    Πρέπει κατά 80% γιατί τις τοποθετούν σε σημείο που παίρνει ζεστό αέρα!Αν είναι λάθος πληροφόρηση πες μου γνώμη ???? Ευχαριστώ κ για τη βοήθεια!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.