Jump to content

panoulis

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About panoulis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

panoulis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Eυχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία και επιστροφή στη κανονικότητα. Καλη χρονιά σε όλα τα μελη και τους φίλους της Λέσχης!
  2. παιδες και εγω εχω αυτο το προβλημα με την καμερα στο 330 ενω ειναι σβηστό ολα οκ , οταν ο κινητηρας λειτουργει χανεται σταδιακα η εικονα . Θα λυθει μετο βαρελακι ή μηπως θελει και κωδικοποιηση . ευχαριστω για τυχον απαντήσεις .
  3. γεια χαρα παιδες, βλεποντας την σθζητηση για καμερα οπισθοπορειας , εβαλα στο γκολφ 6 που εχω το rcd 330 που δεχεται καμερα , αφου την τοποθετησα μετα απο πολλη προσπαθεια οταν ειναι ανοικτος ο διακοπτης χωρις να δουλευει η μηχανη η εικονα ειναι οκ. μολις παρει μπροστα αρχιζρι και τρεμοπαίζει η εικονα και μετα βγαζει ενδειξη οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση. Γνωρίζει καποιος τι μπορει να φταιει ? μηπως επρεπε να γινει η συνδεση με βγαλμενο τον πολο ? ή θελει σεταρισμα μεσω vcds ? Ευχαριστω.
  4. νικο ευχαριστω για τις πληροφοριες ,τελικα πηγα σε φιλο με διαγνωστικο και το εσβησα. ειναι ομως προβλημα εαν κατα λαθος ξεκουμπωθει μια φισα και μετα κουμπωσει κανονικά να βγαζει σφαλμα .
  5. Eυχαριστω για την απαντηση , πριν ειχα βγαλει τον αρνητικο πολο για 45 λεπτα μηπως γινει κατι αλλα αναβει το ίδιο. Αν σβησει μεσω vgom διαγνωστικο υπαρχει περιπτωση να μη λειτουργει κατι σωστά ή να ξαναανάψει ?
  6. Γεια χαρά παιδες και καλο΄πασχα να εχουμε , προχθές εβγαλα το ντουλαπακι του συνοδηγου για να δω το διακοπτη που δινει εντολη να ανάψει το λαμπακι οταν το ανοίγεις , και αφου το εφτιαξα (εριξα σπρευ wd40 , αναγκαστικά εβγαλα και τη φισα που απενεργοποιεί τον αερόσακο συνοδηγου. Οταν έβαλα το κλειδί μου αναβει το λαμπακι αερόσακου . προφανώς γιατι δεν επρεπε να βγαλω τη φισα ή και τον αρνητικό πολο απο τη μπαταρία ? . Αν ξερει κανεις πως σβήνει και με ποιο τρόπο θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ.
  7. εγινε φαγωμα 0,5 mm που ειναι το οριο συμφωνα με αυτα που μου ειπε ο επισκευαστης καθως και αλλους 2 που ρωτησα με το ιδιο αντικειμενο. μεχρι στιγμης δεν εχω διαπιστωσει κατι περιεργο δεδομενου οτι οι ζαντες βγηκαν για ζυγοσταθμιση και ελεχγο αφου ειχα κανει 600 χλμ περιπου . παεριπτοντως εγινε και πλυσιμο εσωτερικα και εγιναν καινουργιες. Τωρα αν δημιουργηθει προβλημα αργοτερα επιστρεφω στις προηγουμενες 16χ6,5
  8. ευχαριστω για τις πληροφοριες, οσο για τη διαφορα του οφσετ , ναι εγινε σε ειδικευμενο συνεργειο επισκευης ζαντων ( πολυ καλη δουλεια ) αφου να σκεφτεις οτι η ζυγοσταθμιση που εκανα μετα ειχε μηδενικη αποκλιση.
  9. καλημερα , εγινε τελικα η αλλαγη οφσετ απο 41 σε 46 , δηλαδη 0,5 mm πιο μεσΑ. Η διαφορά ειδικά πισω ειναι εμφανής και εαν αλλάξω τα λαστιχα με 215-45-17 που εχω δει και σε αλλα παρομοια golf, πιστευω οτι θα ειμαι οκ. Θαθελα ομως τη γνωμη σας για την διασταση 215 γιατι ενας φιλος μηχανικος μου ειπε οτι ειναι οριακη για την συγκεκριμένη ζαντα.
  10. ευχαριστω για τις συμβουλες και αποψεις , θα προσπαθησω να κοιταξω αν γινεται αλλαγη οφσετ σε 42-46 σε εμπειρο επισκευαστή , και θα σας πω εντυπώσεις.
  11. παιδες καλο φθινόπωρο, θέλω να ρωτησω τη γνώμη σας σε golf 6 πενταπορτο μπορει να μπoυν ζαντες απο scirocco 17χ8 ΕΤ 41 με λαστιχο 225/45/17 ? σε μια συντομη τοποθετηση που εκανα δε διαδρομη 150 χλμ (αθηνα-κορινθο-αθηνα) δεν διαπιστωσα να βρισκει σε θολους -φτερά. να τα αγοράσω ή θα εχω προβλημα σε ζορι ή με 5 ατομα κλπ. ευχαριστώ.
  12. αυτο το προβλημα εχει και το δικό μου (golf 6) που εχω αναφέρει σε αλλη ανάρτηση . Είναι όμως δυνατόν να εχει βουλώσει το ψυγείο όταν κυκλοφορει σωστα το αντιψυκτικό και ειδικά σε αυτοκίνητο 4 ετών ? Εαν δεν φταίει κατι αλλο επρεπε η εδω αντιπροσωπεία να ειχε μεριμνήσει για την αντιμετώπιση του προβληματος λόγω του οτι αρκετοί εχουν θέμα με το κλιματρονικ και ειδικά το χειμώνα λόγω μη σωστής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
  13. Καλη Χρονια σε ολους και ευχαριστω γιατην απαντηση , θα το δω αμεσα γιατι δεν επαρκει η θερμοκρασια που βγαζει ειδικα τωρα με τα κρυα. Μου ειπε ενας μετο ιδιο θεμα οτι ειχε κανει εξαερωση στο κυκλωμα της ψυξης κινητηρα γιατι ο ζεστος αερας προερχεται απο εκει και οχι μεσω κομπρεσορα a/c. Μπορει να συμβαινει κατι τετοιο ?
  14. οταν βαζω το κλιματρονικ στο auto για ζεστη βγαζει αερα ζεστο απο τη μερια του συνοδηγου μόνο , ενω ειναι στην ιδια θερμοκρασια ρυθμιζμένο με του οδηγού. Γνωρίζει καποιος τι μπορει να φταίει?
  15. γεια χαρα σε ολους , μπορει καποιος να με ενημερωσει εαν μπορω να τοποθετησω σε golf 6 1.2 tsi 85 hp αποληξη εξατμισης οπως του 1.4 , γιατι στο δικό μου δεν βγαζει τη νικελ μπουκα πισω στον προφυλακτηρα που εχει και το κοψιμο στο μαυρο προστατευτικό , αλλά τελειώνει σχεδόν πανω στο τελικό καζανακι χωρις να φαινεται απο πισω και το μαυρο προστατευτικο ειναι ισιο. δεν ξερω αν σασ κατατοπισα ακριβως , πιστευω ομως οτι θα εχετε παρατηρησει πως ειναι στο μοντελο αυτο. Εαν εχει κανει την αλλαγη κανεις θα ηθελα πληροφοριες και που να απευθυνθω. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.