Jump to content

alex_varv_jetta

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex_varv_jetta

  1. καλησπερα σε ολους....τον περασμενο μαιο εβαλα lpg στο jetta μου εδω στην θεσσαλονικη...ειναι ιταλικο συστημα...καθε εξαρτημα εχει serial number...με εγγυηση σωστης λειτουργειας ολων των μερων...8ης γενιας παλμικου ψεκασμου....εως τωρα εχω κανει περιπου 30.000 χλμ απροβληματιστα παρα μονο το τυπικο σερβις απο τον εγκαταστατη οπου προβλεπεται....οσον αφορα αυτο που λενε οτι ξεραινει το μοτερ στο συγκεκριμενο ο εγκεφαλος οταν ''διαβαζει'' οτι ζοριζεται ο κινητηρας με το αεριο ''ψεκαζει''και αυτοματα βενζινη για να προστατεψει το μοτερ..
  2. Εν τέλει μετα από μια ακόμη ολονυκτία και με βοήθεια του vagCom (γνωστός γνωστού κλπ) το πρόβλημα είναι στον αισθητήρα στροφαλου και στην μπεκιερα..ευχαριστώ και παλι για τη βοήθεια..
  3. Ενα παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ αυτες τις μέρες με το jetta.. Bse κινητηρας...το αμάξι ενω είχα παρκάρει στο σουπερ μάρκετ μόλις πάω να φύγω δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα.. Μισογεμάτο και λίγο παραπανω ντεπόζιτο.. Στο συνεργειο απο τη δευτέρα ως τώρα δεν μπορούν να βρουν τι φταίει.. Η μίζα γυρνά κανονικά η αντλία βενζίνης λειτουργεί καινούρια μπουζί καινουριος πολλαπλασιαστής ασφαλειες και ρελέ ολα εντάξει καμια βλάβη στο διαγνωστικό και το αμάξι εξακολουθεί να μη παιρνει μπρος....καμια βοήθεια κάποιος ????? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  4. καλα μη φανταστεις και τιποτα τρελο....απλα η ρεπριζ του ανεβηκε καπως...και βγαζει ενα μπασο ηχο στις 4,000rpm
  5. εγω αρχικά εβαλα ενα ελευθερας ροης k&n μεσα στον παπα και για να μη λεω μεγαλες κουβεντες ειδα βελτιωση στην αποδοση του κινητηρα...σειρα εχει ενα light προγραμμα και στη συνεχεια σκεφτομαι να βαλω εξατμιση απο golf gti
  6. Παιδια ξερετε που μπορω να βρω μεταχειρισμενες ζαντες στη Θεσσαλονικη για το Jetta?? (mk5) Το αμαξι φοραει 205/55/16 με σιδερενιες ζαντες και θελω αυτες τις πολυακτινες αλουμινιου που φοραει το jetta 1.4 Tsi
  7. Καλησπερα σε ολους....εδω και καιρο ''χαζευω'' στο e-bay διαφορα αξεσουαρ και ανταλλακτικα για το Jetta μου και επεσε το ματι μου πανω στην κονσολα εκει στο χειροφρενο που εχει και αεραγωγους για τα πισω καθισματα.....Καθ' οτι το αμαξι μου εχει την απλη κονσολα με μια θηκη στη μεση και μια μεγαλη ποτηροθηκη πισω ρωταω εγω αν ειναι εφικτο να γινει μια τετοια μετατροπη και ποιο το πιθανο κοστος...?? Ευχαριστω εκ των προτερων..
  8. Μαυρο Jetta απο Θεσσαλονικη.....1,6 8V......απολυτα ικανοποιημενος τοσο απο αποδοση για τα δεδομενα και το βαρος του οσο και απο την ανεση τους χωρους και την ποιοτητα κατασκευης...!!! ειναι η επαληθευση του ρητου....απο εξω εμφανιση και απο μεσα ανεση..!!
  9. Εγώ φιλε εχω ενα Jetta του 2006 μοντελο με 1,6 8βαλβιδο κινητηρα ομως και με κοντα 400.000 χιλιομετρα.! εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το αυτοκινητο γενικοτερα...Αψογη ποιοτητα κατασκευης σε ολους τους τομεις χωρις τριξιματα σε ταμπλω πορτες κλπ....ο κινητηρας μου δεν καιει καθολου λαδι ουτε νερα παρ ολα τα πολλα του χιλιομετρα....τωρα για τον tsi δεν μπορω να εκφερω αποψη...οσον αφορα ολα τα υπολοιπα θα σου πω πως οσο το προσεχεις σε προσεχει και με το παραπανω.....!!
  10. Καλησπερα και απο μενα και καλως σας βρηκα....Αλέξης λεγομαι απο Θεσσαλονικη ειμαι και ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος ενος Jetta mk5 1.6 8V...! Το αμαξι ηταν δωρο του παππου μου...το πηραμε το περασμενο καλοκαιρι και εχω μεινει απολυτα ικανποιημενος σε ολους τους τομεις του παρα τα αρκετα χιλιομετρα που εχει στην ''πλατη''του.!
  11. Καλησπερα και απο μενα παιδια Αλεξης λεγομαι και ειμαι πλεον κατοχος ενος VW Jetta mk5 1.6 8V...Απο Θεσσαλονικη ειμαι κι εγω.....Ειναι το πρωτο Vag που πεφτει στα χερια μου και ομολογουμενως εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με το αυτοκινητο και γενικοτερα με ολη τη Vw.......εκτως και αν με περιμενουν τυχον εκπληξεις στο μελλον.....χαχαχαχαχα...θα σας ημουν ευγνωμων αν μου δινατε τις συμβουλες σας πανω στα vag σαν νεο μελος της ομαδας....!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.