Jump to content

Meltzor

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Meltzor

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Meltzor's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ακουω συχνα: Μακρια απο τα GT, καινε λαδια και βγαζουν χιλια δυο προβληματα. Ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα?
  2. Δεν υπαρχει περιπτωση να το πειραξω μιας και μου εχει φυγει πια αυτη η τρελα. Ψαχνω για ενα αξιοπιστο αυτοκινητο που να μην σερνεται και να μην μου βγαζει την ψυχη σε ενα ταξιδι καθως σκοπευω να το κρατησω το λιγοτερο 4 χρονια ακομα. Μιας και οι τιμες στα μεταχειρισμενα TSI και GT ειναι πανω κατω οι ιδιες πιστευα οτι θα ηταν καλυτερα να ψαχτω για GT. Παντως τα περισσοτερα που εχω δει τα εχουν πιτσιρικαδες οποτε φοβαμαι μην τα εχουν σκισει στις κοντρες / κοφτες..
  3. Οκ θα το ψαξω και για το TSI απλα παιζουν και τα 2 στις ιδιες τιμες. Αν καποιος εχει να προσθεσει κατι αλλο για το GT θα με διευκολυνε πολυ.
  4. Καλησπερα. Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο μοντελο του 2006/2007. Πιστευω συνδιαζει ασφαλεια, δυναμη και αξιοπιστια αλλα εχω μερικες αποριες που επειτα απο πολυ ψαξιμο δεν εχω καταφερει να λυσω ωστε τελικα να προχωρησω στην αγορα του. Κατ αρχην το golf απο οτι εχω καταλαβει βγαινει σε 3 εκδοσεις ( εκτως του ατμοσφαιρικου FSI ) οι οποιες ειναι η TSI 1.4 122ps , η TSI 1.4 140 ps και η GT η οποια απο οτι καταλαβα ειναι μια βελτιομενη εκδοση του TSI με τα 140ps που αποδιδει 170ps. Οι τιμες τους ειναι πανω κατω ιδιες οποτε μπερδευομαι στην αξια του καθε οχηματος. Φαινομενικα το GT θα πρεπει να ειναι ακριβοτερο απο τα άλλα αλλά δεν συμβαινει αυτο.. Ή κατι παιζει ή απλα οι ιδιοκτητες με μικροτερες εκδοσεις ανεβαζουν την τιμη στα επιπεδα του GT για καποιον λογο. Αν καποιος ξερει τι παιζει να μου ξεδιαλυνει το τοπιο θα του ημουν υποχρεως. Κατι τελευταιο. Αν καποιος εχει εμπειρια απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο ή εχει ακουσει κατι καλο η κακο για αυτο και μπορει να το γραψει θα με βοηθουσε πολυ! Συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο post αλλα εχω μπερδευτει κ εγω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.