Jump to content

Γιώργος Πανταζής

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Γιώργος Πανταζής

  1. χαχαχα φιλε μου τωρα βρηκα την ευκαιρια να μπω και μολις το ειδα..χαχα ενδιαφερον η προταση σου..:Ρ αυριο κυριακη 18/9/2016******στις 12.00! :Ρ
  2. εχω ενα πολο 1.4 tdi bm 90ps και θελω ν πατησω με ενα renault clio 1.5..εχετε ξαναδει κατι παρομοιο..? και αν ναι ποιο ηταν το αποτελεσμα?
  3. με πολο tdi 1.4 εχω γραψει 195 κοντερ με 4 ατομα μεσα και με ανοιχτη την πρωτη σκαλα στο air condition..και θα εγραφα σιγουρα 200 αλλα εκοψα γτ ειχε στροφη!
  4. δεν διαφωνω σε αυτο..απλα αναφερω τι γραφει το βιβλιο!
  5. εμενα μ ειπαν οτι για να το βοηθησεις πρεπει να κανεις οτι σ ειπα..απο εκει κ περα δεν ξερω κατι παραπανω!
  6. επισης καλο ειναι οταν στο αναβει να το βοηθας και να αποφευγεις να σβηνεις το αυτοκινητο..το βιβλιο μεσα προτεινει να πηγαινεις 4η ταχυτητα και 70 χιλιομετρα!
  7. αναγεννηση φιλτρου ειναι...ειχα ακριβως το ιδιο θεμα..ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μ ειπαν οτι αναβει το βεντιλατερ και ανεβαζει στροφες λιγακι ο κινητηρας..η μυρωδια ειναι επειδη εκαψε οτι ειχε μαζεψει μεσα το φιλτρο..απολυτα φυσιολογικο!
  8. τελικα φιλε εφτιαξες κατι στο πολο?
  9. πραγματικα πανεμορφο..αν το χαιρεσαι φιλε μου και καλα χιλιομετρα..αν ειναι ευκολο μπορεις ν μ πεις απο που αγορασες τις ζαντες και ποσο σ στοιχησαν?
  10. εγω μιλαω ομως για 90 αλογα πετρελαιο..γι'αυτο το σκεφτομαι!
  11. για τι κυβικα και τι αλογα μιλας?
  12. οταν λες 45 προφιλ..εξηγησε λιγο γτ ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα ελαστικων!
  13. δεν θα κοιταξω μονιο την ομορφια..αλλα και την αποδοση τ αυτοκινητου..εχω ακουσει και αλλους π λενε οτι με 17' θα το κρεμασω πολυ το αυτοκινητο..γι'αυτο σ ρωταω!
  14. ιδιο σχημα λεω και εγω φιλε μ..μονο π εχει το σημα την vw και δεν ειναι γκρι το μεσα..αλλα μαυρο..!
  15. μιλαω για αυτην την ζαντα φιλε μ..
  16. κατα την δικη σου γνωμη ..ενα polo 1,4 tdi 90ps θα κρεμασει με 17΄?
  17. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/7618076/ σιως τωρα το ανοιξει... μιλας για τις ζαντες που εχει το polo 6r gti?
  18. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/7618076/ μιλας για αυτη? αν ναι πες μου προσφορα για 4..και τι λαστιχο προτεινεις ?
  19. εχει δοκιμασει καποιος 17' ζαντα σε POLO?
  20. δεν υπαρχει καποιο θεμα..δεν ξερω αν παρεξηγηθηκε ο φιλος..εγω δεν εχω κατι..αλλωστε εκεινος με ειρωνευτηκε...εγω απλα σχολιασα ,αναφερωντας το δικο μ αμαξι!
  21. φιλε μ δεν σε ειρωνευτηκα σε κατι..εσυ μ απαντησες ειρωνικα στο προηγουμενο μ σχολιο..δεν ειπα κατι κακο..εγω σ εξηγησα στο προηγουμενο σχολιο πως το πολο που εχω με αυτες τις ζαντες μπαινει παντου...οσο για αυτο π λες με τις λακουβες, τουλαχιστον στο δικο μ δεν καταλαβαινεις λακουβες..οσα ατομα εχω βαλει μεσα και ξερουν απο αυτοκινητα μου κανουν ενα σχολιο..πως δεν καταλαβαινει λακουβες..τι αλλο ν σ πω..
  22. φιλε μηπως δεν φταιει το αμαξι αλλα τα χερια σου? βρες αμαξι 1400 ντιζελ με 15αρες ζαντες και χρονομετραμε οποτε θες..βαρκα γυαλο?? μπαινω σε στροφες με 110..και κολλαω απο πισω αυτοκινητα με 17 ζαντες...!
  23. παιδια εγω εχω ενα polo 6r tdi bluemotion '15 και με τις μαμισιες τις ζαντες και τα μαμισια τα λαστιχα διαστασεων 15' μπαινω ταπα παντου..σας μιλαω για χιλιομετρα σε στροφες που δεν σε παιρνει....προσφατα πατησα και χιονι και μπορω ν πω πως δεν μασαει τιποτα το αμαξι..πιστευω πως στα κυβικα του και στη χρηματικη αξια το αμαξι ειναι μανουλα!
  24. πολυ καλη ιδεα για κ.Ελλαδα διοτι ειναι στο κεντρο της χωρας..! θα μοιραστουν οι αποστασεις για τους ταξιδιωτες!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.