Jump to content

ventouza

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About ventouza

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ιονίων Νήσων - Κεφαλλονιάς
  • Νομός
    Κεφαλληνίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ventouza's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Η αληθεια ειναι οτι εχω παρατηρηση δυο φορες να βγαζει λευκη καπνα την δευτερη βγηκα για να μυρισω αλλα δεν ηταν τοσο εντονη μυρωδια. Αλλα δεν εχω παρατηρηση καθως αφηνω το γκαζι...θα το τσεκαρω. Μιλησα με τον αρχιμηχανικο της εταιριας απο οπου πηρα το αμαξι...Το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι οτι το συγκεκριμενο η φυσιολογικες καταναλωσης λαδιου ειναι περιπου 1λτ/1000χιλ εσενα επειδη ειναι λιγο τσιμπημενες οι ποσοτητες φερτο να το δουμε. Να παρουμε δειγμα απο τα λαδια να τα στειλει στο εργοστασιο για αναλυση κ γενικα να το δουνε..Βασικα μου ειπε να παρουνε 3 δειγματα μεσα σε 1000χιλιομετρα πραγμα ανεφυκτο γιατι μενω εκτος Αθηνας.. Χαρη δεν μενω Αθηνα αλλα θα ανεβω σιγουρα τον επομενο μηνα για να παω το αμαξι στο συνεργειο κ αν δεν βρω ακρη θα σε εχω υποψην μου..Αν θες να μου στειλεις σε προσωπικο μηνυμα τον αριθμο σου να τον εχω ειμαι υποχρεως.
  2. Παιδες ολες οι απαντησεις δεκτες αλλα ο θεος μαζι μου κ γουρουνι στο σακι πηρα...ολα καλα δεν λεω αλλα δεν με βοηθατε. Δεν μου ανοιγεται λιγο τα ματια να ξερω πως να μιλησω και ουτε μου λετε για πιθανα προβληματα...
  3. Την πρωτη φορα εβαλα castrol 5w30 με την συγκεκριμενη προδιαγραφη (δεν θυμαμαι πια) κ τωρα που χρειαστηκε να ξανασυμπληρωσω εβαλα της avin 5w30 με την προδιαγραφη αυτην που ηταν πιο οικονομικα. Βιβλιο εχει αλλα δεν γραφει περι του θεματος. Το πηρα απο την Αυτο Marin συγκεκριμενα. Απο μηχανικο το πηγα ψιλοδικο μου κ αφου τοκοιταξε μου ειπε ειναι καλη ευκαιρια παρτο.
  4. tsel δεν εχω ιδεα απο αμαξια. Βασικα τι εννωεις οτι για αυτο μου το πουλησαν ειναι τοσο μεγαλη ζημια?? Αν μπορεις δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες αν μπορεις..
  5. Καλησπερα παιδες, Ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω στο forum ελπιζω να ειναι το σωστο σημειο στο οποιο θελω να μαθω καποια πραγματα σε ενα θεμα που συμβαινει στο αμαξι. Εδω και 3,5 μηνες ειμαι κατοχος ενος golf tsi gt 1400cc. Δεν το αγορασα καινουργιο αλλα μεταχειρισμενο απο γνωστη εταιρεια με μεταχειριμενα στην Αθηνα. Το προβλημα που υπαρχει ειναι το εξης, μεχρι τωρα εχω κανει περιπου 3000 χιλιομετρα κ εχω κανει 2 φορες πληρωση λαδιου κοντα 1,5λιτρα την φορα αφου πρωτα υπηρχε η αντιστοιχη σημανση στο καντραν. Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο κ πριν απευ8υνθω στην εταιρια απο οπου το αγορασα 8α ηθελα να γνωριζω μερικα πραγματα επ'αυτου πριν με πιασουν αδιαβαστο. Εσεις τοθεωρειται φυσιολογικο αυτο?? Δεν ξερω αν χρειαζεται να σας πω οτι ειναι με αυτοματο σασμαν τυπου DSG. Eυχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.