Jump to content

giannisb1986

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giannisb1986

  1. Τελικά λύθηκε το θέμα. Δεν ήθελε αλλαγή κλαπέτων αλλά κάποια περιφερειακά ( αισθητήρα κλαπέτων,ν75 και καπακι υποπίεσης). Το αμάξι δουλεύει μια χαρά τωρα αν και εχει μείνει ενα ελαφρυ τρέμουλο στο ρελαντί, το οποίο απ' ότι μου είπε ο μάστορας οφείλεται στους οδηγούς των βαλβίδων και το παρουσιάζουν πολλα tsi, αλλα δεν αξίζει να ασχοληθώ εκτος αν κάποια στιγμή ανοιχτει ο κινητήρας για καποια επισκευή. Επίσης στα "συμπτώματα" να αναφέρω οτι το αυτοκίνητο δεν δούλευε καλά ουτε στα ψηλά κάτι το οποίο το διαπίστωσα εκ των υστέρων...
  2. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Τελικά το αγορασα το αυτοκινητο και το πηγα συνεργειο για τα κλαπετα και καποια μαζεματακια... Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
  3. Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο club. Προκειται να αγορασω ενα golf tsi/2006 /1.4/140 hp Αυτες τις ημερες το εχω για test drive και παρατηρησα πως οταν κινουμαι με χαμηλες στροφες και μπαινει το turbo μου κανει "στιγμιαια κοψιματα". Επισης αισθανομαι ενα μικρο τρεμουλο στο ρελαντι. Το πηγα συνεργειο και μου ειπαν τους βγαζει προβλημα στα κλαπετα πολλαπλης εισαγωγης και οτι χρειαζονται καθαρισμα ή αλλαγη αν καποιο εχει στραβωσει. Ηθελα να ρωτησω αν δικαιολουνται τα συμπτωματα αυτα ή μηπως θα πρεπει να κοιταξω πρώτα πολλαπλασιαστες και ν75 όπως αναφερεται σε αλλα topics?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.