Jump to content

g_golf

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About g_golf

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

g_golf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είναι πολύ ωραίο πιστευω να λες σε κάποιον να σου κανει ζυγοσταθμιση και να μαθαίνεις ,φυσικά οχι απο τον ιδιο, οτι δεν εχει μηχανημα τελικά....Μια χαρά παιδια !!!!
  2. Καλημέρα και απο εμένα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη Είμαι ο ΓΙώργος έχω στην κατοχή μου ένα golf mk 6 1.4 tsi 160 μαμά σχεδόν όλο... Πολύ ικανοποιημένος και θα είμαι online για να παίρνω feedback για τις επόμενες κινήσεις μου!!!! Καλώς σας βρήκα !!!
  3. Καλησπέρα και απο εμένα με μια παρόμοια ιστορία θα έλεγα... έτσι και εγώ πήγα στο εν λόγο μαγαζί και μετα απο πολύ διαπραγμάτευση αποφάσισαν οτι θα με αναλάβουν....( έλεος χάρη μας κάνουν κιολας για ενα απλο ισιωμα...) Έτσι λοιπόν έδωσα την μια ζάντα για φτιάξιμο μάλιστα του είπα ενώ θέλει ίσιωμα κάνε ότι απαραίτητη ενέργεια χρειάζεται για να είναι οκ ζυγοστάθμιση κτλ... Μετά απο λίγα χλμ και επειδή στην αθήνα δεν κινούμαστε κάθε μέρα με 120 χλμ διαπίστωσα σε ταξίδι( πραγματικά απελπισία ηταν παιδιά) οτι το αμάξι κάνει σαν την δόνηση του κινητού στον δρόμο....! πήγα σήμερα σε ένα βουλκανιζατέρ και με κοιτούσαν σαν χαζοί χωρίς να τους πω τπτ ( για να μην κακολογήσω τον συνάδεφό τους )και μου είπαν οτι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά..... Τεσπά για να μην σας τα κάνω @@@ ήθελε μια απλή ζυγοστάθμιση και ρωτάω εγώ τώρα πρέπει να τον πάρω τηλ να τον βρίσω??? και απαντώ όχι φυσικα δεν θα του πω τπτ και απλα δεν θα ξαναπάω προσωπικά είναι το καλύτερο θεωρώ . Δεν θέλω να επηρεάσω κανένα και ζητώ συγνώμη απο το φόρουμ αν θεωρηθεί κάτι τέτοιο ή αν είπα πολλά αλλά μόλις διάβασα το ίδιο συμβάν απο άλλο συμφορουμίτη φρίκαρα ...!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.