Jump to content

DarkX

Members
  • Posts

    562
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    77

Status Replies posted by DarkX

  1. Πόσο λείπει από το forum η παρουσίασή σου όμως, όπως και η εξέλιξη του Δημήτρη που συνεχίζεται αλλού. Δυστυχώς δεν ακουγόμαστε. Τώρα συγκεντρώνω κονδύλι για το σφυρήλατο/hybrid setup, τα βάζω πάνω και ερχόμαστε. Η Νάσια ίσως με εκπλήξεις... :good:

    1. DarkX

      DarkX

      Από evo και πάνω θέλει, αλλά ψάχνουμε για κάτι με ακόμα ψηλότερο ταβάνι. Μακάρι να μας κάτσει, και ας γίνει το edition σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι, με 480 άλογα για ψώνια και γραφείο. Ωραίος περιμένω μήνυμα για τη βόλτα!

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. ηρθε το μανιφολντ....παμε για το τουρμπο τωρα

    1. DarkX

      DarkX

      Μπράβο ρε Λευτέρη, έχεις ξεφύγει λέμε, είσαι αλλού, και εσύ και ο Δημήτρης είστε respect. :good:

  3. darky τελικα κατασταλαξα σε αυτο ..το ειδα αλλου και μαρεσε και το πηρα κ εγω...δεν μου καθοτανε καλα στο ματι το προσθετο της οσιρ...πλαστικο γερμανικου οικου...

    15171000_10211499966114275_4296624494438315928_n.jpg

    1. DarkX

      DarkX

      Έτσι έλα κατά δω σιγά σιγά. :p

      Νομίζω μ'αρέσει, βγάλε καμιά ακόμα φωτό από πίσω γωνία σαν να το έβλεπες από άλλο αμάξι και θα σου πω σίγουρα να μου πεις και τιμή.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  4. Στρώνω λαστιχάκι και πάω για πρόγραμμα στο DSG και δοκιμή λίγο παραπάνω αβάνς, αν δεν σηκώσει cf μεσημέρι με τις ζέστες, μένει. Στόχος 400 hp αλλά και 390 να βγάλουμε, not bad. ;)

    1. DarkX

      DarkX

      Μακάρι αδερφέ. Τελειωμό δεν έχει το μικρόβιο της βελτίωσης, εσύ θα το ξέρεις πολύ περισσότερο! Αυτό με το αβάνς μου θυμίζει το "όσο νυχτώνει η π@@τσα μεγαλώνει". B)

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.